26 Απ: Φιλακια στα χειλακια Παρ Νοε 11, 2011 9:50 am
mommy12585
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
minubaki έγραψε:mommy12585 έγραψε:minubaki έγραψε:mommy12585 έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα να φιλάμε ένα παιδί στο στόμα. Την κόρη μου δε την φιλάω στο στόμα, ούτε ο πατέρας της, αλλά ακόμα είναι πολύ μικρούλα και εκτός αυτού καπνίζουμε κιόλας, δεν είναι ωραίο....
Γενικώς όμως δεν με πειράζει, εγώ και τώρα ολόκληρη γυναίκα ρίχνω ένα πεταχτό στο στόμα στην μαμά μου όταν βρισκόμαστε. Και τη νονά μου επίσης που την λατρεύω και τη νιώθω σαν μάνα μου την έχω φιλήσει έτσι...
ακομα και αν ηταν 3μηνων το μωρακι σου δεν θα σε πειραζε να το φιλουσε καποιος αλλος εκτος απο εσενα και τον πατερα της?
εγω δεν μπορω τρελαινομαι και αν την δω οτι παει να κανει τετοιο πραγμα δεν ξερω και εγω πως θα αντιδρασω, οχι μονο γιατι καπνιζει σαν φουγαρο ηπ εθερα μου, αλλα απο το στομα μπορουν να μεταδοθουν χιλια δυο μικροβια!!!
Καλά δεν τίθεται θέμα σε μωρό 3 μηνών, θα έπεφτε κράξιμο τρελό, πρέπει να είναι εντελώς ανίδεος και θρασύς ο άλλος για να κάνει κάτι τέτοιο... ούτε εγώ δε το φιλάω το παιδί μου ακόμα και τώρα που είναι 18 μηνών σχεδόν σε στόμα και χέρια (που τα βάζει στο στόμα της)...κανένα στο μαγουλάκι και στο λαιμουδάκι δίνω, άντε και στα ποδαράκια της όταν την αλλάζω! εγώ μιλάω για παιδί μεγαλούτσικο,εκεί δε με ενοχλεί! και φυσικά όχι να τη φιλήσει κανείς ξένος στο στόμα, αλλά εμείς που είμαστε γονείς..
Απορώ πως αντέχεις με την καπνίλα αυτή από την πεθερά σου να το πλησιάζει καν το νινι σου..
Σου είχα ξαναγράψει νομίζω, ότι πρέπει να της πεις την προετοιμασία που θα κάνει πριν το πλησιάσει! και αν της αρέσει, και όχι μόνο σε αυτήν αλλά σε όποιον θέλει να πλησιάσει, εννοείται ότι βάζεις πάνω από όλα τα παιδάκι σου, είτε παρεξηγηθεί κανείς είτε όχι, αν τους πειράζει ξιδάκι !!!
ναι μου ειχες ξαναπει συμβουλες αλλα δεν δεν δεν καταλαβαινει με τιποτα...!!!
εδω ειναι κρυωμενη και καθεται και βηχει πανω απο το μωρο και εγω να προσεχω μην τυχον και μου τη φιλησει...
ασε δεν παιρνει απο λογια...!!!
Κοίτα αν είναι κρυωμένη μάσκα θα φοράει κοντά στο παιδί! Εγώ φόρούσα μάσκα πόσο καιρό που ήμουν χάλια και δεν κόλλησε ευτυχώς το παιδί μου και ο πατέρας της καπάκι αρρωστησε πέρσι τίποτα ιδιαίτερο, συνάχι και λαιμός και δε φορούσε μάσκα και η μικρή μου έπαθε βρογχίτιδα παρακαλώ...με τις μάσκες και τις αντιβιώσεις είμασταν και πολύ ταλαιπωρία και ξενυχτί για όλους μας..
Να της το επιβάλλεις δεν παίζουμε με αυτά, είναι λιχουδάκι το νινί σου, μία ίωση σε στέλνει νοσοκομείο σε τέτοιες ηλικίες! Πραγματικά μη σε νοιάζει αν παρεξηγηθεί ΚΑΘΟΛΟΥ, θα της περάσει!