Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
719 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 719 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:ενα σιγαλα θελω, οι παλιες αγαπες δεν πεθαινουν χαχα, στειλε εναν και στην βασουλα, ε στην αναγκη τον μοιραζομαστε δεν νομιζω να την πειραξει Razz Razz Razz

Σιγάλα στα νιάτα του ή οπως τωρα?!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 654316

Δεν μας χαλαει οπως να ναι!!!!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:
dimitroula έγραψε:
Vivian έγραψε:
dimitroula έγραψε:Αγγελικη μου τοσο πολυ φαινεται! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 534787 Αν και εμεις απλα θαυμάζουμε το ωραιο. Προς το παρον μονο βλεπουμε, δεν εχουμε ακουμπησει ακομα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 40746

Ρε συ Ευα, ποσο χρονων ειναι ο αδελφος σου?

Αγαπουλα θελεις να ερθει ο Τσουτσο σε 10 λεπτα;;;;

Μπα δεν προλαβαίνω! Σε λιγο θα παω τον μικρο για εργοθεραπεια! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 40746

Θελεις να σε περιμενει μολις επιστρεψεις;;;;; Wink Wink Wink Wink Wink

Γιατι οχι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 587529
Επι ευκαιρια πες του να μαγειρεψει και κατι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 875502

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:
Ήρια έγραψε:Εμενα δεν μου αρεσε ο Σιγαλας , δεν ηταν στα μέτρα μου οιμεεεεε χαχααχαχαχααχχα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 215994

ενω εγω που ειμαι και πρωτο μποι μου κανει Razz Razz τζινι μαζι με τον σιγαλα πιασε και εικοσι ποντους πιο ψηλη να τον φτανω τον ανθρωπο να μην ειναι σαν την στρουμφιτα διπλα του! Razz Razz Razz Razz

Μηπως αφου στον στελνω θελεις να σε κανω και ψηλη;;; Ε;;;;

Ήρια

Ήρια
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
vasoula έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:ενα σιγαλα θελω, οι παλιες αγαπες δεν πεθαινουν χαχα, στειλε εναν και στην βασουλα, ε στην αναγκη τον μοιραζομαστε δεν νομιζω να την πειραξει Razz Razz Razz

Σιγάλα στα νιάτα του ή οπως τωρα?!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 654316

Δεν μας χαλαει οπως να ναι!!!!

Απλα βρειτε τα κοριτσια ποια θα τον πρωτο δεχτει πρωτη!! αχαχαα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitroula έγραψε:
Vivian έγραψε:
dimitroula έγραψε:
Vivian έγραψε:
dimitroula έγραψε:Αγγελικη μου τοσο πολυ φαινεται! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 534787 Αν και εμεις απλα θαυμάζουμε το ωραιο. Προς το παρον μονο βλεπουμε, δεν εχουμε ακουμπησει ακομα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 40746

Ρε συ Ευα, ποσο χρονων ειναι ο αδελφος σου?

Αγαπουλα θελεις να ερθει ο Τσουτσο σε 10 λεπτα;;;;

Μπα δεν προλαβαίνω! Σε λιγο θα παω τον μικρο για εργοθεραπεια! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 40746

Θελεις να σε περιμενει μολις επιστρεψεις;;;;; Wink Wink Wink Wink Wink

Γιατι οχι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 587529
Επι ευκαιρια πες του να μαγειρεψει και κατι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 875502

Οπως;;; Ενα τζινι πρεπει να τα ξερει ολα!!!!

Kalliopi

Kalliopi
ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ 240 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.... Shocked Razz Razz Razz

Ήρια

Ήρια
Μιλουπακι έγραψε:
Ήρια έγραψε:Εμενα δεν μου αρεσε ο Σιγαλας , δεν ηταν στα μέτρα μου οιμεεεεε χαχααχαχαχααχχα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 215994

ενω εγω που ειμαι και πρωτο μποι μου κανει Razz Razz τζινι μαζι με τον σιγαλα πιασε και εικοσι ποντους πιο ψηλη να τον φτανω τον ανθρωπο να μην ειναι σαν την στρουμφιτα διπλα του! Razz Razz Razz Razz

εεεε αλλο αυτοο εσυ τον θες και πραγματικα καλε!! ενω εμεναααα εεε ενταξεειιι χαρη θα του εκανα!!! χαχαχαχαχααα Λιγο τακουνακιιι και θα εισαι σουπερ!!!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα σαν να βλεπω τον σιγαλα και εμενα, στο γονατο θα του φτανω παει ελιωσα μιλαμε Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ 240 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.... Shocked Razz Razz Razz

χαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαα!! και η αληθεια ειναι οτι δεν μπαινει κανεις αλλο στην διαδικασια να απαντησει!! λες να μας φοβουνται?!!! χαχαχαχαα

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ:ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ 240 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΟΚ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.... Shocked Razz Razz Razz

Ειναι γεγονος!!! Περαστικα τους!!!

Μιλου επειδη ειναι ξανθο τζινι(αυτο μου προσδίδει ενα αλλο κυρως) μολις καταλαβα οτι ειχες ηδη ζητησει 20 ποντους!! Δικοι σου και αυτοι!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 50580

Ήρια

Ήρια
Μιλουπακι έγραψε:καλα σαν να βλεπω τον σιγαλα και εμενα, στο γονατο θα του φτανω παει ελιωσα μιλαμε Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz

Η αγαπη όλα τα ξεπερναειιιι , δεν θα το καταλαβενατε !!! χαχαααχαχαχα Πόσο ειναι αυτος για την ακριβεια ξερουμε?!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:tziz ποσο την πουλας την μπαλα;;; δινω οσο και οσο!!!!!

Ήταν πολύ παλιά Βασούλα μου...
Πρώτη ή δευτέρα γυμνασίου πήγαινα...

Αυτή η μπάλα... Ενώ θα έπρεπε να ειναι συλλεκτική γιατί είχαν υπογράψει πάνω και ο Τάρλατς και ο Παπα-κάτι (δε θυμάμαι το επιθετο, αυτός που έπαιζε στην παίδων μαζί με το Ρετζιά???? τες πα) την πήρε ο βλάκας ο αδερφός μου και πήγε για μπάσκετ με τους φίλους του...
Τι του λες? Πες μου τι του λες!!!
Ε όπως καταλαβαίνεις οι υπογραφές σβήστηκαν και η μπάλα κάποια στιγμή χάθηκε? έσκασε? θα σε γελάσω...

Ορίστε. Τώρα θα ήταν καλή ευκαιρία να βγάλουμε λεφτά... Τι βλάκας...
Razz Razz Razz

Ήρια

Ήρια
Vivian έγραψε:

Μιλου επειδη ειναι ξανθο τζινι(αυτο μου προσδίδει ενα αλλο κυρως) μολις καταλαβα οτι ειχες ηδη ζητησει 20 ποντους!! Δικοι σου και αυτοι!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 50580 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 50580

εσυ εισαι το τζινι?!! χαχαχαα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 654316

Kalliopi

Kalliopi
Ήρια έγραψε:

χαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαα!! και η αληθεια ειναι οτι δεν μπαινει κανεις αλλο στην διαδικασια να απαντησει!! λες να μας φοβουνται?!!! χαχαχαχαα

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΑΚΙ.....ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ;;;;;;;;;

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρια έγραψε:
Vivian έγραψε:

εσυ εισαι το τζινι?!! χαχαχαα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 654316

Καλε ναι τωρα το καταλαβες;;; Γεννημενη ξανθια!!!! Εσενα σου εδωσα τον γιο μου κλεισαμε μαζι σου!!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thanks αφου πηρα τους εικοσι ποντους παω να τον βρω μονη μου, καπου εδω κοντα τριγυρναει και δεν τον εχω πετυχει, εχω πετυχει τον νακιτς εχω πετυχει στο βιντεοκλαμπ τον Χρηστου μονο αυτον δεν βλεπω χαχαχα, παω να μαζεψω τον χαμο που εκανε η κορη μου στο σαλονι, εχει βγαλει ολες τις πετσετες στο πατωμα, φιλια!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:
dimitroula έγραψε:

Οπως;;; Ενα τζινι πρεπει να τα ξερει ολα!!!!

Αυτο το αφηνω πανω σου! χαχαχαχα

Εφυγα λουλουδια μου! Τα λεμε μετα!

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:
Ήρια έγραψε:

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΑΚΙ.....ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ;;;;;;;;;

πολυ πιθανονννν αλλα ασε που θα θελαν λεξικο για να καταλαβουν τι λεμεεε!! χαχααχαχχαα εδωωωω με το ζορι εμεις να καταλαβουμε ετσι οπως εναλλασεται η κουβεντα μας!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλα σαν να βλεπω τον σιγαλα και εμενα, στο γονατο θα του φτανω παει ελιωσα μιλαμε Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz

Δεν ήταν πολύ ψηλός καλέ...
Ο Τάρλατς ας πούμε ήταν τεράστιος!
Ο Σιγάλας ήταν πιο νορμάλ...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
Ήρια έγραψε:

Τυχαιο που στο θεματακι αυτο δεν μπαινω αγνωστες;;;; Δεν νομιζω!!!!!!!!

Kalliopi

Kalliopi
Vivian έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Vivian έγραψε:

Καλε ναι τωρα το καταλαβες;;; Γεννημενη ξανθια!!!! Εσενα σου εδωσα τον γιο μου κλεισαμε μαζι σου!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΤΑΚΑ ΤΥΠΟΥ:ΞΑΝΘΙΑ ΒΑΜΜΕΝΗ,2 ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΜΜΕΝΗ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Ήρια

Ήρια
Kalliopi έγραψε:
Vivian έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Vivian έγραψε:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΤΑΚΑ ΤΥΠΟΥ:ΞΑΝΘΙΑ ΒΑΜΜΕΝΗ,2 ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΜΜΕΝΗ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Τσούκου τσουκου?!! Αυριοο παωωω κομμωτηριοο!!! χαχαχαχαααα Δεν το παλευω το ξανθοο αλλο!! χαχαχαχαχαχα Και εγω την εχω ακουσει Καλλιοπιτσα μου αλλα μην αγχωνεσαιιι εχθρικη παροιμια των μελαχρινων!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
Vivian έγραψε:
Ήρια έγραψε:
Vivian έγραψε:

Και μενα αλλα μην τα λες αυτα περνει αερα!!!!!!!!

Ήρια

Ήρια
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.8!! - Σελίδα 28 328109

Kalliopi

Kalliopi
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΩ!ΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις