1 παω για το τριτο !!!!!!!!!!!!!!!! Πεμ Μαρ 31, 2011 11:19 pm
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
και ευχομαι να ειναι γιος !!! εκανα τωρα το πρωι χοριακη και βγηκε στις 2000 μοναδες !!! μακαρι να πανε ολα καλα !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
valerakievelinaki έγραψε:και ευχομαι να ειναι γιος !!! εκανα τωρα το πρωι χοριακη και βγηκε στις 2000 μοναδες !!! μακαρι να πανε ολα καλα !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την valerakievelinaki στις Πεμ Μαρ 31, 2011 11:31 pm, 1 φορά
Vivian έγραψε:Κοριτσαρα μουυυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω!! Με το καλο μωρο μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Κοριτσαρα μουυυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω!! Με το καλο μωρο μου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αντε βιβιαν σειρα σου!!!και το αργησες!!!
valerakievelinaki έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλο ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε ολους!!!!
Ευάκι έγραψε:valerakievelinaki έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλο ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε ολους!!!!
ρε βαρβαρα την πατησα!!!!!!!!!!!!
μπραβο πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!
MariaM έγραψε:Χαχαχα.............. Το ξέρεις ότι θα δέχεσαι ευχές για μέρες ε;;;
Αλήθεια τώρα. Το σκέφτεσαι να κάνεις τρίτο; Θες πραγματικά έναν γιο; Να ξέρω να μην πάρω πίσω τις ευχές μου, χαχα!
valerakievelinaki έγραψε:ε αμα δεν κανουμε και λιγη πλακιτσα ετσι για να γελασει και λιγο το χειλακι μας !! εχουμε ισοπεδωσει τα παντα εποχες δεν εχουμε αλαξει τα ηθη και τα εθιμα και παμε απ το κακο στο χειροτερο ......
αλικακι έγραψε:Έτσι,έτσι..αλλά είναι η δεύτερη φορά που την πατάω!!!!!
Την πρώτη έκλαιγα κιολας(χαχα!!),όταν μου ανακοίνωσε η συννηφάδα μου την μαιμού εγκυμοσύνη!!!!!
Την επόμενη θα ζητήσω χοριακή!!!!χαχα!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης