26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Σαβ Ιουν 05, 2010 2:53 am
faye
Πρωταγωνιστής!!
εννοειτε παντα θελουμε να βλεπουμε φουσκωμενες κοιλιτσες. Ολιβ εχεις να προτεινεις κανενα μερος για συναντηση;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
θα δω αν μπορω να κανονισω να βρεθουμε καπου κοντα στο ποσειδονιο αν βολευει και τις αλλες μανουλες. Ποιες ημ/νιες σε βολευουν .Απο ποτε θα εισαι εδω;Olivia έγραψε:Εγώ μένω έξω από τη Θέρμη, αλλά θα σας έρθω από Χαλκιδική, οπότε κάτι ανατολικά ή κεντρικά θα με βόλευε καλύτερα! Αλλά το αφήνω πάνω σας!!
εννοειτε καλη μου . Ολα τα κοριτσια ειναι ευπροσδεκτα εδω. Δεν θελουμε καμια παραπονεμενη.Lena έγραψε:Θα με παιξετε και μενα???
Μαλλον για μετα τις 15 του μηνα για να ειναι σιγουρα και η Ολιβ εδω. Και λυπαμαι που το λεω γιατι ξερω οτι θα στεναχωρηθουν πολλες μανουλες αλλα μαλλον προς τα ανατολικα θα συναντηθουμε για να βολεψουμε και την ολιβ μας και την αθηνουλα που ειναι μικρακι . Οποια εχει καλυτερη ιδεα ειμαι ανοιχτη σε προτασεις.Lena έγραψε:Ωραια!!! εγω μενω δυτικα αλλα δεν εχω προβλημα, μπορω καθε μερα ολη μερα!! Ουτε με το μερος, παιρνω το τουτου και τον χουλιγκαν και ερχομαστε!!! Για ποτε λετε να συναντηθουμε? Ολι ποτε ερχεσαι εσυ?
το cosmos ειναι καλη ιδεα αλλα πολλες μανουλες ειτε οδηγανε αλλα δεν εχουν αυτοκινητο ειτε δεν οδηγανε καθολου οποτε ειναι δυσκολο. Εγω που οδηγω δεν εχω αυτ/το γιατι το εχει ο αντρας μου στην δουλεια οποτε μου ειναι δυσκολο να ερθω ως εκει. Και εχω και δυο μωρα οποτε η συγκοινωνια ειναι δυσκολη για μενα.Lena έγραψε:Σιγα καλε γιατι να στεναχωρεθουν!! ας το κανουμε στο κοσμος πχ. και την επομενη φορα το κανουμε στο κεντρο η δυτικα!
αν βολευει καλυτερα το κανουμε 18/6 την προηγουμενη παρασκευη. Ας δουμε τι θα πουν και οι αλλες και πως βολευεται και η Ολιβια που θα μας ερθει απο μακρυα.jona έγραψε:Και είπα να το αναφέρω αλλά μετά λέω σιγά μωρέ,εκείνη τη μέρα θα πέσει..25/6 κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο μας!!!
Μπορώ βέβαια να το αλλάξω..
Ας πούνε και τα υπόλοιπα κορίτσια πότε τους βολεύει.Να πούμε και ώρες που βολεύουν.
ελα και εσυ στην συναντηση δεν ειναι μακρυα η λαρισα δεν μπορεις να πεις τον αντρα σου να σε φερει;MariaIoanna έγραψε:Τυχερές... Θα βρεθείτε
Εγώ από Λάρισα πότε να σας βρω??
αντε λοιπον σε περιμενουμεMariaIoanna έγραψε:
faye έγραψε:το cosmos ειναι καλη ιδεα αλλα πολλες μανουλες ειτε οδηγανε αλλα δεν εχουν αυτοκινητο ειτε δεν οδηγανε καθολου οποτε ειναι δυσκολο. Εγω που οδηγω δεν εχω αυτ/το γιατι το εχει ο αντρας μου στην δουλεια οποτε μου ειναι δυσκολο να ερθω ως εκει. Και εχω και δυο μωρα οποτε η συγκοινωνια ειναι δυσκολη για μενα.
Εγώ είμαι μέσα! Ας πουν και οι άλλες μανούλες!faye έγραψε:λοιπον εχει κατι GOODYS εκει κοντα που εχουν εναν μικρο εξωτερικο πλαστικο παιδοτοπο και εχει ανοιχτωσια για τα καροτσια και πολλα τραπεζια για να μαζευτουμε. Και εγω τις κορες μου εκει τις πηγαινω πολλες φορες γιατι δεν κυκλοφορουν και πολυ μεγαλα παιδακια και δεν εχω το αγχος μην τις σπρωξει κανενα παιδακι και χτυπησουν . Εμενα μου αρεσει πολυ . Πειτε μου μονο ποτε βολευεστε και εσεις για να το κανονισουμε.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης