551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Κυρ Νοε 21, 2010 10:54 am
Maxh83
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
new2eenmommy έγραψε:Νεάπολη
καλωσορισεσ!!!
που κοντα μενεισ στη νεαπολη???
εγω ειμαι στο παλιο τερμα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
new2eenmommy έγραψε:Νεάπολη
Maxh83 έγραψε:new2eenmommy έγραψε:Νεάπολη
καλωσορισεσ!!!
που κοντα μενεισ στη νεαπολη???
εγω ειμαι στο παλιο τερμα!!!
λές;Maxh83 έγραψε:καλε, λεσ να γνωριζομαστε?????
new2eenmommy έγραψε:λές;Maxh83 έγραψε:καλε, λεσ να γνωριζομαστε?????
ξερω σιγουρα μια κοπελα που μενει εκει αλλα δεν πολυ μπαινει πια μεσα στο φορουμ.φωτεινουλα έγραψε:Καλησπερα κοριτσια εγω μενω ωραιοκαστρο!καμια απο εδω κοντα?
εγώ μένω περαία!!εσύ;faye έγραψε:καλως ηρθατε μανουλες στην ομαδουλα μας. Και εγω ανατολικα μενω.
Εγώ μένω στο μηδέν... δίπλα είμαστε!efi ditsa έγραψε:εγώ μένω περαία!!εσύ;faye έγραψε:καλως ηρθατε μανουλες στην ομαδουλα μας. Και εγω ανατολικα μενω.
gekastr έγραψε:3η Νεαπολίτισσα στην παρέα σας!!!!
3 στάσεις στη σειρά με το δρομολόγιο του ΟΑΣΘ
maria_09 έγραψε:Γειά σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στην παρέα σας και ειμαι απο Περαια.
Έχω μία κορούλα 15 μηνών και δηλώνω "τρελαμένη" μαμα.
new2eenmommy έγραψε:Μάλλον δεν σας αρέσουν τα χιόνια στην
περιοχή μας ε;;;
Θεωρώ πως το χειρότερο είναι πάντως το νερό. Βούρκος γίνεται στους περισσότερους δρόμους, η ανηφόρα δε στην παπανδρέου για το τέρμα Νεάπολης δεν περιγράφεται !!
bou-boukitsa έγραψε:maria_09 έγραψε:Γειά σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στην παρέα σας και ειμαι απο Περαια.
καλησπερα κοριτσια ..εγω δεν ειμαι απο θεσ/κη ..αλλά λογω στρατου παω παντου..!..υπαρχει περιπτωση να παμε καπου εκει γυρω..και λεω μηπως συμφερει να μεινουμε θεσ/κη και να πηγαινοερχεται ο συζηγος...τι λετε? υπαρχουν καλά ενοικια/ σε ποιες περιοχες? στη περαια ειναι αληθεια πως υπαρχουν σπιτια του στρατου(σοα)?
maria_09 έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:maria_09 έγραψε:Γειά σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στην παρέα σας και ειμαι απο Περαια.
καλησπερα κοριτσια ..εγω δεν ειμαι απο θεσ/κη ..αλλά λογω στρατου παω παντου..!..υπαρχει περιπτωση να παμε καπου εκει γυρω..και λεω μηπως συμφερει να μεινουμε θεσ/κη και να πηγαινοερχεται ο συζηγος...τι λετε? υπαρχουν καλά ενοικια/ σε ποιες περιοχες? στη περαια ειναι αληθεια πως υπαρχουν σπιτια του στρατου(σοα)?
Αγαπητη bou-boukitsa,
Στην Αγ.Τριαδα(διπλα στην Περαια) ειναι τα θερετρα των αξιωματικων/ ΚΑΑΥ(νομιζω),οποτε υπαρχει το ενδεχομενο(δεν ξερω τις διαδικασιες) να μπορειτε να μεινετε εκει. Κατα τ'αλλα εξαρταται τι ψαχνεις.
lianikos έγραψε:
Απ' ότι ξέρω, τα ΚΑΑΥ είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες και εάν κληρωθείς. Επομένως, εγώ θα σου πω τις άλλες σου επιλογές. Κατ' αρχάς αν οδηγείς δε νομίζω ότι χρειάζεται να μείνεις Θεσσαλονίκη, γιατί είναι πολύ κοντά η Περαία και δεν αξίζει τον κόπο να πληρώνετε και βενζίνες καθημερινά για τον άντρα σου και ενοίκιο. Τις ημέρες που θέλεις να πας στην πόλη, το κάνεις, αλλιώς αποφεύγετε τα έξοδα. Αν, ωστόσο, για άλλους δικούς σου λόγους θέλεις να μείνεις στην πόλη, μάλλον πρέπει να μείνεις κάπου ανατολικά. Ανατολικά οι τιμές των ενοικίων τσούζουν λίγο. Πρέπει να ψάξεις λιγάκι. Και φυσικά να βάλεις σαφείς προτεραιότητες στο θέμα της επιλογής σπιτιού (πχ. γειτονιά, παλαιότητα, διαρύθμιση), ώστε να ξέρεις τελικά με τι μπορείς να συμβιβαστείς και με τι όχι. Εγώ πχ που μένω Καλαμαριά νοικιάζω ένα σπίτι 30ετίας 65 μέτρα (ένα δωμάτιο, μια τεράστια σαλοτραπεζαρία, χωριστή κουζίνα και μπάνιο), μερικώς ανακαινισμένο, 300 ευρώ. Θεωρείται πολύ καλή τιμή. Αν ένα τέτοιο σπίτι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας, προτείνω Καλαμαριά χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ανατολικά (βολεύει για τον άντρα σου), είναι πολύ καλή περιοχή, δεν έχει εγκληματικότητα και έχεις τα πάντα τριγύρω σου.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης