851 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δευ Σεπ 26, 2011 11:22 am
kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Ωραια ηταν κοριτσακια αν και λιγο.....
Πες,πες... :
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Ωραια ηταν κοριτσακια αν και λιγο.....
Σούλα έγραψε:Όμορφα ήταν,αν και ήμασταν μόνο τέσσερις(και άλλες 20 από το ελληνίδες μαμάδες)..στην αρχή ήταν η trily μετά πήγα εγώ και αργότερα ήρθαν η Τατιάνα με την chrisla...ο μικρός μου στην αρχή πάγωσε με τον κόσμο αλλά μετά γκρίνιαζε!!την επόμενη φορά θα τον αφήσω με τον άντρα!!!
την περισσότερη ώρα την πέρασα με την trily(Βασιλική)που είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα....
χάρηκα πολύ που γνώρισα και την Τατιάνα από κοντά (γιατί από το τηλέφωνο τα λέμε που και που)και την Χριστίνα επίσης που την ζήλεψα(με την καλή ένοια)που ξεπαίδιασε)...
ελπίζω την επόμενη φορά να μαζευτούμε αρκετές..
CHRISLA2216 έγραψε:κοριτσακια μου, να πω κι εγω απο την μερια μου οτι χαρηκα πολυ που βρεθηκαμε και σας γνωρισα απο κοντα!!! κι εσας αλλα κ τα γλυκα μωρακια σας!! Τατιανα, συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσαν στον γιοκα σου τα θηριακια μου.. Σουλα την επομενη φορα πιο χαλαρα θα κανεις οχι ενα τσιγαρο, αλλα ενα πακετο ολοκληρο .. Βασιλικουλα εισαι μια γλυκα, να μας ξαναερθεις συντομα ναι?.. συμφωνω οτι η συναντηση ηταν για λιγο, αλλα τουλαχιστον εγινε η αρχη- για μενα τουλαχιστον- και πλεον θα δινω το παρον οσο πιο συχνα μπορω!!
την επομενη φορα λοιπον ας μαζευτουμε περισσοτερες κοπελες και θα καθησουμε περισσοτερο!!!
ανεπισημα βεβαια τωρα, αλλα λεω να το κανονισουμε για τις αργιες του Οκτωβρη κοριτσια!
stefaniandreas έγραψε:καλησπερα!!!!
Καλημέρα και σε σένα!stefaniandreas έγραψε:καλημερα!μονο εγω βρυκολακιαζω κυριακατικα και ξυπναω απο τα αγρια χαραματα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης