Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
262 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 262 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Μάης 07, 2011 2:00 am

Silvermist

Silvermist
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εμένα τα μάτια μου είναι καστανοπράσινα, η μικρή μου γεννήθηκε με κατάμαυρα μάτια και τώρα έχουν αρχίσει και παίρνουν ένα καστανό που ελπίζω να έχει και πράσινο Very Happy

27Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Μάης 07, 2011 5:40 am

DORA_KOUTS

ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ
ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 40ΜΗΝΑΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ .ΕΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΟΝΟ

28Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Μάης 07, 2011 5:47 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
DORA_KOUTS έγραψε:ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ
ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 40ΜΗΝΑΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ .ΕΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΟΝΟ

εμενα ειναι 3 μηνων και δεν εχει καθαρισει ακομη..δεν εχω ιδεα τι θα γινει..ειναι σαν θολα...ισως επειδη θυλαζει αποκλειστκα...ποιος ξερει..

29Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Μάης 07, 2011 9:32 am

Ηλιαχτίδα

Ηλιαχτίδα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α εμεις το πετυχαμε το χρωμα!! Ειναι μπλε, πρασινο, γκριζο και εχει ολες τις αποχρωσεις!!

30Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Μάης 07, 2011 12:11 pm

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleftherna έγραψε:Γεια σας!
Ξέρω οτι τα περισσότερα μωράκια γεννιούνται με γαλανά ματάκια και μετά αλλάζουν. Ο μπέμπης μου έχει καταγάλανα μάτια και η μαμά μου και η πεθερά μου μου λένε οτι ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου είχαμε γαλανά μάτια σαν μωράκια! Σίγουρα δεν θα το θυμούνται! Και οι φωτογραφίες μας είναι ασπρόμαυρες φυσικά!
Εσάς τι χρώμα είχαν τα ματάκια του μωρού σας μετά τη γέννηση και πότε άλλαξαν?

της κορουλας μου ηταν μαυρα οταν γεννηθηκε!καρβουνακια το μωρο μου!μετα ανοιξαν λιγο,ειναι δηλ καστανα!

31Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Μάης 07, 2011 9:13 pm

ntintina

ntintina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marilou mou έγραψε:Το Μαριλακι μου μπαινει στον 9ο και εχει γκριζογαλανα ματακια που δεν εχει κανεις στην οικογενεια μας εκτος απο τον παππου μου. Εγω εχω πρασινα που τα πηρα απο την μαμα μου και ο αντρας μου καστανα! Λετε να μεινουν ετσι? Η πεθερα μου λεει οτι θα αλλαξουν. Δεν ειναι λιγο μεγαλη για να αλλαξουν τωρα?

εγω εχω καστανα ματια (ανοιχτό μελί) ,ο αντρας μου έχει καστανα σκούρα, η κορη μας 26 μηνών εχει ανοιχτά γαλάνα!!! ανοιχτα γαλανά εχει ο παππούς μου ...οι γονεις μου κ οι δυο καστανά ...τα ματια του παππου πηρε ο αδερφος μου (πρωτοτοκος) , ο Θειος μου (πρωτοτοκος) ,η ξαδερφη μου (πρωτοτοκη) και η κόρη μου (πρωτοτοκη)...τυχαιο?
ο πεθερος μου εχει γκρι ματια... και ολα του τα παιδια καστανά...
πιθανότητες να μεινουν γαλανα στο μωρό σου υπαρχουν!!!λίγες αλλά υπάρχουν!! τωρα ειδα οτι εχεις πρασινα ..οι πιθανοτητες αυξάνονται!!

32Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Μάης 08, 2011 5:18 am

elenimagou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ έχω γαλανά μάτια που τα χει ο μπαμπάς μου όπως και τα αδέρφια μου. πριν γεννήσω τη μικρή μου παρακαλούσα να πάρει το χρώμα των ματιών μου.
απ ' όταν γεννήθηκε ήταν καταγάλανα και η γυναικολόγος μου μου είχε πει τότε που είχα αγωνία αν θα μείνουν ότι αν ξεχωρίζει έντονα η κόρη των ματιών τότε θα μείνουν γαλανά κι έτσι κι έγινε. Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 215994

33Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Μάης 08, 2011 5:50 am

marilou mou

ntintina έγραψε:
marilou mou έγραψε:Το Μαριλακι μου μπαινει στον 9ο και εχει γκριζογαλανα ματακια που δεν εχει κανεις στην οικογενεια μας εκτος απο τον παππου μου. Εγω εχω πρασινα που τα πηρα απο την μαμα μου και ο αντρας μου καστανα! Λετε να μεινουν ετσι? Η πεθερα μου λεει οτι θα αλλαξουν. Δεν ειναι λιγο μεγαλη για να αλλαξουν τωρα?

εγω εχω καστανα ματια (ανοιχτό μελί) ,ο αντρας μου έχει καστανα σκούρα, η κορη μας 26 μηνών εχει ανοιχτά γαλάνα!!! ανοιχτα γαλανά εχει ο παππούς μου ...οι γονεις μου κ οι δυο καστανά ...τα ματια του παππου πηρε ο αδερφος μου (πρωτοτοκος) , ο Θειος μου (πρωτοτοκος) ,η ξαδερφη μου (πρωτοτοκη) και η κόρη μου (πρωτοτοκη)...τυχαιο?
ο πεθερος μου εχει γκρι ματια... και ολα του τα παιδια καστανά...
πιθανότητες να μεινουν γαλανα στο μωρό σου υπαρχουν!!!λίγες αλλά υπάρχουν!! τωρα ειδα οτι εχεις πρασινα ..οι πιθανοτητες αυξάνονται!!

Αχ μακαρι γιατι ειναι πολυ ομορφο χρωμα αυτο που εχει! Ειναι και ξανθια και της παει πολυ! ειναι ετσι απο τον 4ο μηνα....

34Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Πεμ Μάης 19, 2011 10:26 pm

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ καστανό ανοιχτό το ίδιο κ ο άντρας μου!! Ο γιος μου γεννήθηκε με ένα καταγάλανο ανοιχτό μάτι, ξανθός, είναι 3,5 κ το μόνο που άλλαξε είναι ότι έγινε ποιο γκρι, άλλα ανοιχτό, έχει τα μάτια της προγιαγιάς του κ του προπάππου του.. Απ το μαιευτήριο μια μαία μου είπε ότι θα είναι γαλανομάτης κ λέω αποκλείεται.. Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι αν είναι καθαρό το χρώμα θα μείνει όπως κ έγινε.. Δεν είχε το κλασικό γαλάιο που έχουν τα νεογέννητα..

Η μπέμπα 10 μηνών, έχει ακόμα αυτό το γκρι μπλε, με λίγο καστανό κοινώς ακόμα στην αναμονή.. Μακάρι να πάρι τοπράσινι μελί της μαμάς μου.. Η πλάκα είναι πως κ εγώ κ ο άντρας μου είμαστε μελαχρινοί, κ τα δυο μουπαιδιά βγήκαν ξανθά, ειδικά ο γιος το δ΄΄ερμα του είναι γάλα χχαχαχαχαχ

35Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Μάης 22, 2011 10:56 pm

sofia.mpempis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
k εγω κοριτσια αυτο περιμενω να δω...ειμαστε 3 μηνων τωρα κ εχουμε γαλανα..εγω κ ο αντρασ μου εχουμε καφε αλλα οι παπουδεσ μασ γαλανα..μακαρι να τα κρατισει γιατι μου αρεσουν πολυ......

36Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Μάης 23, 2011 12:25 am

eleni85

eleni85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια απ οταν γεννηθηκα μεχρι που τελειωσα κ το δημοτικο τα ματια μου ηταν μπλε του ουρανου...τωρα τα ματια μου ειναι πρασινα!!!!!!

37Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ!!! Δευ Μάης 23, 2011 12:11 pm

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ, ο άντρας μου, οι γονείς μου, η πεθερά μου, οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας εμένα και του άντρα μου, οι αδερφές μου και ο αδερφός του άντρα μου είμαστε όλοι καστανοί... Για τον μπαμπά του άντρα μου δεν ξέρω δεν τον γνώρισε ποτέ... Αλλά το παιδί μας βγήκε γαλανομάτικο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε ήταν πιο σκούρο αλλά τώρα είναι πολύ ανοιχτό γαλανό. Η πεθερα μου λέει ότι ο μπαμπας του άντρα μου ήταν γαλανόμάτης. Τι να σας πω αν το παιδί δεν ήταν φτυστό ο άντρας μου θα είχα πρόβλημα... γιατί κανένας μας δεν έχει τέτοιο χρώμα τρεις γενιές πίσω... Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 911307

38Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Μάης 23, 2011 12:51 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Εγώ, ο άντρας μου, οι γονείς μου, η πεθερά μου, οι γιαγιάδες μας και οι παππούδες μας εμένα και του άντρα μου, οι αδερφές μου και ο αδερφός του άντρα μου είμαστε όλοι καστανοί... Για τον μπαμπά του άντρα μου δεν ξέρω δεν τον γνώρισε ποτέ... Αλλά το παιδί μας βγήκε γαλανομάτικο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε ήταν πιο σκούρο αλλά τώρα είναι πολύ ανοιχτό γαλανό. Η πεθερα μου λέει ότι ο μπαμπας του άντρα μου ήταν γαλανόμάτης. Τι να σας πω αν το παιδί δεν ήταν φτυστό ο άντρας μου θα είχα πρόβλημα... γιατί κανένας μας δεν έχει τέτοιο χρώμα τρεις γενιές πίσω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ αυτα ειναι τα ωραια!!..να πετυχεις την ελαχσιστη πιθανοτητα με την πρωτη...τυχερούλα!!

39Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Σαβ Δεκ 10, 2011 11:31 pm

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηλιαχτίδα έγραψε:Α εμεις το πετυχαμε το χρωμα!! Ειναι μπλε, πρασινο, γκριζο και εχει ολες τις αποχρωσεις!!

κι εμας ετσι .... λιγο μπλε, λιγο γκρι, λιγο πρασινο.... ειμαστε 15 μηνων . υπαρχει περιπτωση να γινουν καστανα ?

40Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 12:18 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannam24 έγραψε:
Ηλιαχτίδα έγραψε:Α εμεις το πετυχαμε το χρωμα!! Ειναι μπλε, πρασινο, γκριζο και εχει ολες τις αποχρωσεις!!

κι εμας ετσι .... λιγο μπλε, λιγο γκρι, λιγο πρασινο.... ειμαστε 15 μηνων . υπαρχει περιπτωση να γινουν καστανα ?

μόνο αν θηλάζει ακόμη μπορεί να σκουρύνουν λίγο..αλλά για καφέ σκούρο όχι...κάνα μελή ίσως..αλλά πάλι αν δεν θηλάζει μάλλον έτσι θα μείνουν..

41Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 12:46 am

ioannam24

ioannam24
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
ioannam24 έγραψε:

μόνο αν θηλάζει ακόμη μπορεί να σκουρύνουν λίγο..αλλά για καφέ σκούρο όχι...κάνα μελή ίσως..αλλά πάλι αν δεν θηλάζει μάλλον έτσι θα μείνουν..

δεν θηλαζει... ο μπαμπας της, η κουνιαδα μου εχουν γαλανα, ο πεθερος μελι, η μαμα μου πρασινα, εγω και ο μπαμπας μου καστανα.

θα μεινουν ?

42Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 1:53 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα γεννηθηκε ξανθος με μαυρα ματακια σαν τα δικα μου.αργοτερα ανοιξαν κ εγιναν προς καστανο σαν του μπαμπα του.τωρα ξανασκουριναν αλλα εχουν κ κατι απο πρασινο...

43Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 2:49 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannam24 έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
ioannam24 έγραψε:

δεν θηλαζει... ο μπαμπας της, η κουνιαδα μου εχουν γαλανα, ο πεθερος μελι, η μαμα μου πρασινα, εγω και ο μπαμπας μου καστανα.

θα μεινουν ?

λογικά ναι..έχει πολλές πιθανότητες..
αν είναι και καθαρό χρώμα και οχι θολά..και αφού έχει και μπλε μέσα..συνήθως καφέ,μελιά και γενικά πιο σκούρα γίνονται αυτά που μοιάζουν γκρι η πράσινα θολά...τα μπλε σπανίως σκουραίνουν

44Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 3:04 am

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eμενα το σοι της μανας μου εχει πολλα ανοιχτοχρωμα ματια το σοι του πατερα μου οχι.Κι του αντρα μου παλι εχουν ανοιχτοχρωμα ματια κι η πεθερα μου ειχε κ ο πεθερος μου.

Η μικρη οταν γεννηθηκε ηταν σκουρο μπλε κ αλλαξε συντομα εγινε καφεπρασινο.
Τωρα ειναι λαδι,κι αναλογως το καιρο ειναι καστανα κ πρασινα.

Τωρα να δουμε το 2ρο!

45Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 5:31 am

sassaX

sassaX
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα και απο μενα!Εμενα παλι καλα απο μενα πηρε μονο το χρωμα των ματιων μου..πρασινα..ολη η υπολοιπη ειναι ο συζυγος μου..μακαρι να κρατησει ειναι 4 1/2 μηνων τωρα..

46Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Δεκ 11, 2011 5:44 am

elenica

elenica
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα ολοι στην οικογενεια εχουν μελι και καφε,ο μικρος 15 μηνων εχει ΜΠΛΕΕΕΕΕΕ!!!! Very Happy
ειχε μονο μια γιαγια μου,δεν ξερω εαν μπορουσε να παρει απο αυτην Shocked

47Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Ιαν 08, 2012 1:59 pm

Amelie

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ καστανοπράσινα, ο άντρας μου καστανα...Ο μπέμπης γαλανομάτης και μάλιστα ανοιχτά..Ειδικά στον ήλιο είναι σαν χάντρες. Τα πήρε από τη μαμά του άντρα μου που έχει υπέροχα μάτια και έκανε πέντε παιδιά και κανένα δεν τα πήρε..Τώρα είναι 7 μηνών και ελπίζω ότι θα τα κρατήσει..Από την γέννηση άνοιξαν αλλά δεν σκούρυναν και νομίζω θα μείνουν.

48Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Ιαν 08, 2012 2:10 pm

zizou

zizou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΓΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΚΡΙΖΟΓΑΛΑΝΑ Α! ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΣΤΑΝΑ

49Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:10 am

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ που πετύχατε το χρώμα....εγώ εχω πράσινα αλλα ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.......αι να δω τώρα το τρίτο..

Λένε οτι τα πράσινα μάτια πάνε συνήθως απο γιαγια ή παππού σε εγγόνια Wink

50Χρώμα ματιών - Σελίδα 2 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:12 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς όταν γεννήθηκε ήτανε μπλε σκούρο σαν την φουρτουνιασμένη θάλασσα. Τώρα έχουνε ανοίξει προς το γκρι. Ελπίζω να μείνουν έτσι για να μοιάσει του άνδρα μου.Εγώ έχω πράσινα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις