Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
294 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 294 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:17 am

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όταν γεννήθηκε είχε μπλε μάτια σαν του μπαμπά του (και του παππού μου). Στην πορεία έγιναν πράσινα οπως της μητερας μου (ολο το σοι έχει πρασινα). Σήμερα 21 μηνών έχει και μελί πιτσιλιές μέσα. Δεν το αποκλείω μετά τα 2- 3 χρόνια να γινουν και μελιά σαν τα δικά μου, ποιός ξέρει...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Ιαν 09, 2012 2:19 am, 1 φορά

52Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:18 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου εχουν πει πως αν υπαρχει στις 2 οικογενειες γαλανοματης εστω απο ενας - και οσο πιο κοντινος συγγενης (μπαμπας/παππους/γιαγια και παει λεγοντας πιο πισω) τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχει το μωρο να παρει τα ανοιχτα ματακια.
Ωστοσο,ειναι πιθανοτερο να παρει τα ματια απο την πλευρα του μπαμπα- παρα απο την πλευρα της μαμας.
Εγω εχω ανοιχτα ματια αλλα ο αντρας μου καταμαυρα. Οταν ημουν εγκυος ενας φυσικός με ειχε ρωτησει τι ματια υπάρχουν στα σογια μας- και μου ειχε αποκλεισει την πιθανότητα να παρει η μικρη γαλανα ματια- πολυ απλα γιατι ο αντρας μου ειναι σκουρος καστανος και εχουν γαλανα ματια πολυ πίσω στο σοι τους.
Και εγω απο την μαμα του μπαμπα μου τα πηρα -οπως και τα περισσοτερα παιδακια με ανοιχτοχρωμα ματια- το μπαμπαδοσόι καθοριζει κατα ενα μεγαλυτερο ποσοστο το χρωμα.
Very Happy

53Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:23 am

toutounaki

toutounaki
koukida έγραψε:Μου εχουν πει πως αν υπαρχει στις 2 οικογενειες γαλανοματης εστω απο ενας - και οσο πιο κοντινος συγγενης (μπαμπας/παππους/γιαγια και παει λεγοντας πιο πισω) τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχει το μωρο να παρει τα ανοιχτα ματακια.
Ωστοσο,ειναι πιθανοτερο να παρει τα ματια απο την πλευρα του μπαμπα- παρα απο την πλευρα της μαμας.
Εγω εχω ανοιχτα ματια αλλα ο αντρας μου καταμαυρα. Οταν ημουν εγκυος ενας φυσικός με ειχε ρωτησει τι ματια υπάρχουν στα σογια μας- και μου ειχε αποκλεισει την πιθανότητα να παρει η μικρη γαλανα ματια- πολυ απλα γιατι ο αντρας μου ειναι σκουρος καστανος και εχουν γαλανα ματια πολυ πίσω στο σοι τους.
Και εγω απο την μαμα του μπαμπα μου τα πηρα -οπως και τα περισσοτερα παιδακια με ανοιχτοχρωμα ματια- το μπαμπαδοσόι καθοριζει κατα ενα μεγαλυτερο ποσοστο το χρωμα.
Very Happy

Εμάς πάντως δεν έπιασαν τα γονίδια του μπαμπά αφου όλοι τους ειναι γαλανομάτες κι εγω είχα τον παππού μου με μπλε μάτια. Τώρα παίζει αν θα καταλήξει να χει πρασινα σαν τη μαμά μου η μελιά σαν εμένα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Ιαν 09, 2012 2:26 am, 1 φορά

54Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:24 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι περίεργο θέμα το χρώματα των ματιών.ο άντρας μου κ όλο του το σόι έχουν κάστανα.εμείς έχουμε όλοι πρασινογαλανα.ο γιος μου πήρε του μπαμπά του,σκούρο.ο αδερφός μου που έχει γαλανα η γυναίκα του καστανη κ μόνο η μάνα της,η πεθερά του δλδ έχει πράσινα ματιά,κ όμως ο γιος του βγήκε καστανοματης....άλλοι είναι οοοοολοι καστανοι κ γεννούν μωρο καταγαλανο..κλάμα η ιστορία.χεχεχεχ..

55Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:29 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Μου εχουν πει πως αν υπαρχει στις 2 οικογενειες γαλανοματης εστω απο ενας - και οσο πιο κοντινος συγγενης (μπαμπας/παππους/γιαγια και παει λεγοντας πιο πισω) τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχει το μωρο να παρει τα ανοιχτα ματακια.
Very Happy

Το σοϊ του φταιει παλι δλδ!Τα μικρα εχουν καστανα ματια, αν κ ο μπαμπας τους εχει πρασινα σκουρα.Αλλα σχεδον ολοι απο τους συγγενεις του εχουν μαυρα.Εγω πρασινα κ οι δικοι μου γαλανα κ πρασινα. Μας κερδισαν Razz

56Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:30 am

toutounaki

toutounaki
tatijana έγραψε:Είναι περίεργο θέμα το χρώματα των ματιών.ο άντρας μου κ όλο του το σόι έχουν κάστανα.εμείς έχουμε όλοι πρασινογαλανα.ο γιος μου πήρε του μπαμπά του,σκούρο.ο αδερφός μου που έχει γαλανα η γυναίκα του καστανη κ μόνο η μάνα της,η πεθερά του δλδ έχει πράσινα ματιά,κ όμως ο γιος του βγήκε καστανοματης....άλλοι είναι οοοοολοι καστανοι κ γεννούν μωρο καταγαλανο..κλάμα η ιστορία.χεχεχεχ..

Έλα ντε! Η ξαδέλφη μου, εντελώς μελαχροινή με μάυρα μάτια, ο άνδρας της ομοίως, με μάτια καστανοπράσινα, ούτε καθαρά πράσινα δεν τα λες και όλοι στο σοι του με καστανα και η κορη τους βγηκε μελαχροινη οπως οι γονείς της με ματια ανοιχτα γαλαζοπράσινα -εκπληκτικος συνδυασμός και καθως και οι βλεφαριδες ειναι καταμαυρες μακριες και γυριστες είναι μια κούκλα μη τη ματιάσω!

57Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 2:39 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:

Έλα ντε! Η ξαδέλφη μου, εντελώς μελαχροινή με μάυρα μάτια, ο άνδρας της ομοίως, με μάτια καστανοπράσινα, ούτε καθαρά πράσινα δεν τα λες και όλοι στο σοι του με καστανα και η κορη τους βγηκε μελαχροινη οπως οι γονείς της με ματια ανοιχτα γαλαζοπράσινα -εκπληκτικος συνδυασμός και καθως και οι βλεφαριδες ειναι καταμαυρες μακριες και γυριστες είναι μια κούκλα μη τη ματιάσω!

Φτου φτου φτου,θα είναι μια θέα......

58Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 4:58 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy

Έτσι έγινε και στην δικιά μας περίπτωση . Ο άνδρας μου καστανά εγώ καστανά ο μικρός γαλανά. Πείρε από του μπαμπά μου το σόι. Αλλά και ο παππούς του άνδρα μου από ότι έμαθα ήταν γαλανομάτης .

59Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 5:15 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
miki2009 έγραψε:
Very Happy

Έτσι έγινε και στην δικιά μας περίπτωση . Ο άνδρας μου καστανά εγώ καστανά ο μικρός γαλανά. Πείρε από του μπαμπά μου το σόι. Αλλά και ο παππούς του άνδρα μου από ότι έμαθα ήταν γαλανομάτης .

δεν ήξερα οτι περνουν από το σοι του άντρα..απο που και ωσ που??..50-50 θα επρεπε να είναι...

παντως εγω εχω μπλε..η μαμα μου και ο μπαμπάς μου ανοιχτα...ο πεθερος μου το ιδιο..ο αντρας μου αναλογα με το φως πρασινιζουν η καφετιζουν..

ε μονο 1 παιδι στα 3 πήρε μπλε...
μάλλον ειμαι άτυχη ε??

60Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 5:48 am

????????

Επισκέπτης
μεγα θεμα!!!!!!!
εγω ειχα μπλε οινοπνευματι σαν μπεμπα και μετα τον ενα χρονο γινανε και μεινανε πρασινα.......
ο συζυγος καστανα
οι μαμαδες μας καστανα
ο μπαμπας μου πρασινα
ο πεθερος μπλε

ο μεγαλος μου γιος γεννηθηκε με γκριζογαλανα και μετα τον ενα χρονο (ασχετο με το θηλασμο αλλαξανε πολυ μετα) γινανε γκρι......
ο μικρος μου ειναι καστανος

οποιος βγαλει ακρη.....να μας πει κι εμας!!!!!

εμενα παλι μου ειπανε οτι το φυλο καθοριζει ο μπαμπας και τα χρωματα η μαμα........

61Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 7:15 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Σαβ Μάης 26, 2012 1:54 am, 1 φορά

62Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 8:11 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stella7778 έγραψε:μεγα θεμα!!!!!!!
εγω ειχα μπλε οινοπνευματι σαν μπεμπα και μετα τον ενα χρονο γινανε και μεινανε πρασινα.......
ο συζυγος καστανα
οι μαμαδες μας καστανα
ο μπαμπας μου πρασινα
ο πεθερος μπλε

ο μεγαλος μου γιος γεννηθηκε με γκριζογαλανα και μετα τον ενα χρονο (ασχετο με το θηλασμο αλλαξανε πολυ μετα) γινανε γκρι......
ο μικρος μου ειναι καστανος

οποιος βγαλει ακρη.....να μας πει κι εμας!!!!!

εμενα παλι μου ειπανε οτι το φυλο καθοριζει ο μπαμπας και τα χρωματα η μαμα........

Γκριζα ματια?Θα καψει καρδιες το παιδι σου!

63Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 11:29 am

????????

Επισκέπτης
[quote="litsakos
Γκριζα ματια?Θα καψει καρδιες το παιδι σου![/quote]

ετσι λεμε κι εμεις......ειναι και ασπρουλης αλλα το μαλλι καστανο, εχει και μεγαλα ματοκλαδα ειναι πολυ baby face.....θα γινει καλος μωρε.......
γερα να ειναι!

64Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Δευ Ιαν 09, 2012 1:19 pm

????????

Επισκέπτης
Τα μωρα μεσα στη μητρα για καποιο λογο εχουν ολα γαλαζια ματια!!! Και εμενα ετσι γεννηθηκε και σιγα σιγα αλλαζουν... Very Happy

65Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Τρι Ιαν 10, 2012 1:10 am

????????

Επισκέπτης
απλα ολοι λενε οσο θηλαζει αλλαζουν και μετα μενουν, η βαζουν μια ηλικια καποιων μηνων για οριο, ενω δεν ισχυει παιδια......εμενα θηλασε 4 μηνες και τα ματια του αλλαζανε μεχρι εναμιση χρονω....γενικα αν δεν παει εναμιση το μωρο μην πολυβασιζεστε.....και σε πολλες φιλες μου εχουν αλλαξει στα παιδια τους......

66Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Απρ 15, 2012 10:36 am

Zivzini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η κορούλα μου είναι 10 μηνών και έχει γκρίζα μάτια με ένα καφετί "δακτυλίδι" γύρω από την κόρη. Είμαι πολύ περίεργη αν θα της μείνουν. Η παιδίατρος μας είπε ότι επειδή θηλάζει μπορεί να αλλάξει μέχρι το χρόνο, αλλά προφανώς αυτό μπορεί να γίνει και αργότερα. Rolling Eyes Πάντως γονίδια στην οικογένεια υπάρχουν για ανοιχτά μάτια. Ωραία θα είναι να πάρει του μπαμπά της που είναι πρασινομελί!! Very Happy

67Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Απρ 15, 2012 10:43 am

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο θεμα .εγω εχω μπλε σκουρα ματια ο αντρας μ γαλανοπρασινα. το παιδι βγηκε ολοιδιος ο μπαμπας αλλα ΕΥΤΗΧΩΣ πηρε τα ματια μου μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα ειναι 18 μηνων

68Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Απρ 15, 2012 10:45 am

lenaki1982

γεννήθηκε όπως όλα τα μωρά με μπλε μάτια και έμειναν έτσι για 8-9 μήνες αν δεν κάνω λάθος...
τώρα είναι καστανά...

άσχετο αλλά η προγιαγιά μου είχε γαλανά μάτια και έκανε 11 παιδιά..λοιπόν από τα παιδιά της μόνο ο παππούς μου είχε γαλανά μάτια και από τα καμμιά 25αριά εγγόνια της μόνο ΕΝΑ που δεν ήταν παιδί του παππού μου πήρε τα γαλανά μάτια!!!!!!!!!

69Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Τετ Απρ 18, 2012 11:14 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΤΣΙ.Η ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΚΕΤΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 4 ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΞΑΝΘΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ!!ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

70Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Τετ Απρ 18, 2012 11:21 am

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπεμπινι 1 έγραψε:Πονεμενη ιστορια το χρωμα των ματιων.εγω εχω πρασινα.παππους,απο του μπαμπα μου τη μερια γαλανα και η γιαγια απο της μαμας μου τη μερια πρασινα.η μερια του αντρα μου ολοι μα ολοι με καστανα.το αντρακι μου βγηκε με καστανα,μη χασει.μεχρι και ο γυναικολογος μου το εκανε παραπονο,ρε μαρια ουτε τα ματια σου δε πηρε?την επομενη φορα θα φροντισω να ειμαι παρουσα στη συνουσια μπας και καταφερω να παρει κατι και απο'μενα!

χαχαχχαχαχα εμενα μου το λενε ολοι οτι κοιμομουν εκεινη την ωρα!!!!ακομη και περπατημα του αντρα μου πηραν χαχαχχα και τη δτερη παλι λενε ολοι οτι δεν πηρε κατι απο μενα!!!δεν πειραζει ομως ειναι ωραιος ο αντρας μου οποτε δεν με πειραζει χαχαχαχαχαχαχχαχαχ

71Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Τετ Απρ 18, 2012 11:37 pm

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα πράσινα πάντως μάτια περνάνε απο γιαγιαδες-παππούδες στα εγγόνια...ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ απο τους γονείς Sad

Tα γαλανά ειναι ΔΥΝΑΤΑ και κληρωνομούνται πιό ευκολα....αλλά ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ-ΜΑΥΡΑ υπερισχύουν!!

Εγώ εχω πράσινα, ο πατέρας μου καταγάλανα αλλά η μητέρα μου και το σόι του άντρα μου καστανά....
Εχω δύο αντράκια ΚΑΝΕΝΑ δεν πήρε έγχρωμα μάτια Sad(

Tώρα που περιμένω τον τρίτο.....αιιιι να δούμε Wink

72Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Πεμ Απρ 19, 2012 1:03 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω εχω μαυρα ματια και ο αντρούλης μου καστανα ανοιχτο. οταν γεννηθηκε ο πριγκιπας μου τα ματάκια του ηταν γκρι σκουρα τωρα ειναι μαυρα Cool Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 536304

73Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Πεμ Απρ 19, 2012 1:46 am

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμένα η μαμά μου έχει καστανοπράσινα, ο μπαμπάς μου πράσινα, ο αδερφός μου γαλαζοπράσινα, εγώ καστανοπράσινα, η πεθερά μου γαλαζοπράσινα και η μικρή μέχρι στιγμής καστανά!!! αλλά έχω ελπίδες ακόμα γιατί και τα δικά μου άργησαν να ανοίξουν. όχι ότι με νοιάζει και πολύ γιατί έχει μεγάλα μάτια(πιάνουν το μισό της κεφάλι) οπότε ωραία είναι έτσι κι αλλιώς

74Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Πεμ Απρ 19, 2012 2:31 am

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arkoudaki έγραψε:εμένα η μαμά μου έχει καστανοπράσινα, ο μπαμπάς μου πράσινα, ο αδερφός μου γαλαζοπράσινα, εγώ καστανοπράσινα, η πεθερά μου γαλαζοπράσινα και η μικρή μέχρι στιγμής καστανά!!! αλλά έχω ελπίδες ακόμα γιατί και τα δικά μου άργησαν να ανοίξουν. όχι ότι με νοιάζει και πολύ γιατί έχει μεγάλα μάτια(πιάνουν το μισό της κεφάλι) οπότε ωραία είναι έτσι κι αλλιώς

χαχαχαχα!!πιανουν το μισο της κεφαλι!πολυ γελασα!σαν να σε ακουγα να το λες!!οντως ομως η ζουζουνιτσα η θεα!!
edit :και η δικια μου καστανα εχει και ετσι θα παραμεινουν!τουλαχιστον επιασε η ευχη μου να μην ειναι μαυροτσουκαλο σαν εμενα και ειναι ασπρη και καστανοξανθη!!

75Χρώμα ματιών - Σελίδα 3 Empty Απ: Χρώμα ματιών Κυρ Οκτ 07, 2012 1:23 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
VRE KORITSIA LENE PWS TO XRWMA TON MATIWN AN EINAI NA ANOIKSEI 8A ANOIKSEI META TON EKTO..ISXYEI?EGW EXW GALAZOPRASINA KAI O ANTRAS MOU KASTANA ANOIXTA OMWS ME LIGO PRASINO..TOU MPEMPH MAS EINAI KASTANA TWRA

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις