51 Απ: δεν θελω να μου κραταει το μωρο.... βοηθηστε με λιγο ..! Πεμ Απρ 14, 2011 10:02 am
vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Εκεί πέρνει και μέρος ο σύζηγος μας και κανακάρης τους πλέον, δεν ασχολείται μαζί τους, δεν σηκώνει τηλ, τους λέτε θα έρθετε σπίτι όποτε εμείς το θέλουμε, το παιδί κάνουν κανα μήνα να το δούν, εσυ δεν ασχολείσαι καθόλου αλλά βάζεις και τις φωνές αν σε πάρει και σου παραπονεθεί λέγοντας της αμάν πιά κούλαρε λίγο χρυσή μου δενβαρεθηκες;; και της το κλείνεις στη μάπα...και θα σου πώ εγώ μετά πως θα γίνουν αρνάκια, με λίγα λόγια γίνεσαι εσύ θανασιμη νυφη, έλα ρε τώρα με πιο δικαίωμα να σε κάνει ο άλλος να τρέμεις και να ταρασσεται η ψυχική σου ηρεμία;; να μην μιλάς ποτε για να μην τους στεναχωρησεις;; μπαααααα αυτοί γιατι να στεναχωρουν εσένα??
είναι και κάτι άλλο αλλά δεν θέλω να το γράψω γιατί ισως να θεωρηθεί πως παρακινω κάποια να το κάνει και αν κάποια το κάνει και μετά ο συζηγος ανακαλύψει πως το διάβασε εδώ και μπλέξουμε τι γίνεται;;;
Αλήθει ρε κορίτσια το έχετε σκεφτεί αυτό, εγώ έλεγα πολλά αλλά σταμάτησα, μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα την αποψη μας;; Τη γνώμη έχετε για αυτό;;;
Αν ναι τοτε γράψω και το άλλο!!
είναι και κάτι άλλο αλλά δεν θέλω να το γράψω γιατί ισως να θεωρηθεί πως παρακινω κάποια να το κάνει και αν κάποια το κάνει και μετά ο συζηγος ανακαλύψει πως το διάβασε εδώ και μπλέξουμε τι γίνεται;;;
Αλήθει ρε κορίτσια το έχετε σκεφτεί αυτό, εγώ έλεγα πολλά αλλά σταμάτησα, μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα την αποψη μας;; Τη γνώμη έχετε για αυτό;;;
Αν ναι τοτε γράψω και το άλλο!!