51 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! Παρ Απρ 08, 2011 11:17 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
μαρη το μωρο το πηρες η μονο το λαπτοπ και ετρεχες;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:ΤΙ ΛΕΣ ΜΑΡΗ ΖΟΥΡΛΗ;;;;;
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ,ΓΕΜΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!
ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΤΥ!!!ΚΑΝΤΟΥ ΕΝΑ!
Μαρία έγραψε:χαρτιά ε? πω πω και κόβουν τα άτιμα! να τον προσέχεις! τρώγονται και εύκολα επίσης! αχαχαχα
δεν παίζονται ρε συ τα ατιμούτσικα! ότι τους φανεί κάνουν, αλλά έχουν τόση πλάκα!
Kalliopi έγραψε:Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ DVD PLAYER...
Μαρία έγραψε:Καλημέρα Ευάκι μου!
μα πάντα έχω αυτήν την απορία με σένα: πώς τα προλαβαίνεις πάντα όλα! τελικά είμαι πολύ μούχλας έτσι?
αχ τι ωραία που κάθεσαι στο μπαλκονάκι σου τώρα και λιάζεσαι! άντε να βρούμε και εμείς κανά σπίτι έστω και ενοίκιο, να βγαίνουμε να λιαζόμαστε και εμείς! γιατί τώρα έχουμε ένα στρέμμα οικόπεδο και λιάζεται μόνο του!
Μαρία έγραψε:πω πω! τι να πω Ευάκι! μακάρι να είχα τα κουράγια σου παιδάκι μου πραγματικά!
τα παιδιά καλά είναι?
Μαρία έγραψε:στο μπαλκόνι λιάζονται και αυτά ε? χαχα
ο Νικόλας εδώ αγριεύει! καλά είναι, βλέπει κινούμενα σχέδια και περιμένει πώς και πώς τις φίλες μου! τι να πω με αυτό το παιδί, του αρέσει ο τζερντζελές και το νταβαντούρι! αχαχαχα
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:στο μπαλκόνι λιάζονται και αυτά ε? χαχα
ο Νικόλας εδώ αγριεύει! καλά είναι, βλέπει κινούμενα σχέδια και περιμένει πώς και πώς τις φίλες μου! τι να πω με αυτό το παιδί, του αρέσει ο τζερντζελές και το νταβαντούρι! αχαχαχα
κανε ενα αδερφακι του παιδιου να παιζει καλε κακουργα μανα!!!!!!!!!!!τι φοβασαι και δε κανεις οτι και το δευτερο θα βγει ολοιδιο ο μπαμπας του??????
naysika έγραψε:καλησπερααααααααααα!!τη κανετε κοριτσακια μου?εγω εδω σπιτι!!πριν λιγο δηλαδη γυρισα ειχα παει να παρω τη λαμπαδα της βαφτιστηρας μου!!
εσεις ειστε νονουλες?
dimitroula έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου!
Χαίρομαι που ειστε καλα! Θα σας πω κατι πρωτότυπο! Εχω ημικρανιαααααααααα!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης