76 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!! Σαβ Απρ 09, 2011 3:58 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας αγαπουλες μου! Σας εχασα 2 μερες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μαρία έγραψε:
πάλι?
naysika έγραψε:καλησπερααααααααααα!!τη κανετε κοριτσακια μου?εγω εδω σπιτι!!πριν λιγο δηλαδη γυρισα ειχα παει να παρω τη λαμπαδα της βαφτιστηρας μου!!
εσεις ειστε νονουλες?
Vivian έγραψε:Γεια σας αγαπουλες μου! Σας εχασα 2 μερες!!!!
Ευάκι έγραψε:κοιμηθηκαν και ζαρωνω κι εγω στον καναπε μου!!!εψησε ο αντρας μου στην ψησταρια σημερα,φαγαμε και εξω στο μπαλκονι οποτε μια χαρουλα ουτε λερωθηκε η κουζινα ουτε τπτ!!!!!!!!!!!ξεκουραστα πραματα!!!!!!!!!!!!!!
Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:κοιμηθηκαν και ζαρωνω κι εγω στον καναπε μου!!!εψησε ο αντρας μου στην ψησταρια σημερα,φαγαμε και εξω στο μπαλκονι οποτε μια χαρουλα ουτε λερωθηκε η κουζινα ουτε τπτ!!!!!!!!!!!ξεκουραστα πραματα!!!!!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τι ψήσατε? πέτα και από εδώ κάτι καλέ! αχαχαχαχα
Μαρία έγραψε:αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! τι να κάνω μάνα μου? δεν έβγαινε το σετ! αχαχαχαχα
Ευάκι έγραψε:Μαρία έγραψε:Ευάκι έγραψε:κοιμηθηκαν και ζαρωνω κι εγω στον καναπε μου!!!εψησε ο αντρας μου στην ψησταρια σημερα,φαγαμε και εξω στο μπαλκονι οποτε μια χαρουλα ουτε λερωθηκε η κουζινα ουτε τπτ!!!!!!!!!!!ξεκουραστα πραματα!!!!!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τι ψήσατε? πέτα και από εδώ κάτι καλέ! αχαχαχαχα
λουκανικα χωριατικα και σεφταλιες!!!!!!!!!
πεντανοστιμα!!! βασικα τοση κουραση που ειχα και μονο που δε μαγειρεψα ηταν θεικο!!!και σκ@τ@ να εψηνε ευχαριστω θα του ελεγα!!!
εσενα δε σου στελνω τπτ γιατι οταν εβρεχε καρεκλες και τραπεζια δε μου κρατησες ενα σετακι και πηγα και ξοδευτηκα για να αγορασω!
Vivian έγραψε:
Εμενα θα μου στειλεις;;;;
Αν σας πω τι επαθα!!! Πηγα την τεταρτη να βαψω τα μαλλια μου οπως παντα!!! Και βγηκαν σχεδον κιτρινο-πορτοκαλι
Μαλλον επειγη ειχα περιοδο τι να πω 2 μερες ημουν σαν την γιαγιουλα που χασαμε!!! Επανηλθα ευτυχως!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:
Αν σας πω τι επαθα!!! Πηγα την τεταρτη να βαψω τα μαλλια μου οπως παντα!!! Και βγηκαν σχεδον κιτρινο-πορτοκαλι
Μαλλον επειγη ειχα περιοδο τι να πω 2 μερες ημουν σαν την γιαγιουλα που χασαμε!!! Επανηλθα ευτυχως!!!!
εσυ γλυκο μου τζινι ειπαμε ερχεσαι οποτε θες ειναι παντα ανοιχτα!!!!!!
τι εννοεις επανηλθαν???απο μονα τους η τα ξαναεβαψες???δεν εχω ιδεα απο βαφες... η μαρια ξερει!!!τι να τις κανω τις βαφες η φυσικη ξανθια??!?!?!?!?!?!!?!?!
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:
εσυ γλυκο μου τζινι ειπαμε ερχεσαι οποτε θες ειναι παντα ανοιχτα!!!!!!
τι εννοεις επανηλθαν???απο μονα τους η τα ξαναεβαψες???δεν εχω ιδεα απο βαφες... η μαρια ξερει!!!τι να τις κανω τις βαφες η φυσικη ξανθια??!?!?!?!?!?!!?!?!
Τα ξαναεβαψα χαχαχαχαχα τωρα βεβαια μαλλον θα μεινω χωρις μαλλια!!! Οχι ευτυχως εγιναν οπως πριν 2 μερες ημουν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εσυ φυσικη μου ξανθουλα δεν εχεις αναγκη!!!
Μαρία έγραψε:λογικά αν τους βρίσεις δεν πληρώνεις! αν δεν τους βρίσεις πληρώνεις και τη δεύτερη φορά!
σας αφήνω αγάπες! πάω να πάρω κάτι φίλες μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:
να ρωτησω παλι κατι?αφου δε στο εκαναν καλο το μαλλι τη δευτερη φορα που στο διορθωνουν ξαναπληρωνεις βαφη????
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
να ρωτησω παλι κατι?αφου δε στο εκαναν καλο το μαλλι τη δευτερη φορα που στο διορθωνουν ξαναπληρωνεις βαφη????
Ξαναπληρωνεις!!!!
Αν και δεν εφταιγε αυτη ο προηγουμενος ειχε κανει τερατα στα μαλια μου και πληρωνω τις συνεπειες!!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
Ξαναπληρωνεις!!!!
Αν και δεν εφταιγε αυτη ο προηγουμενος ειχε κανει τερατα στα μαλια μου και πληρωνω τις συνεπειες!!!!!
καλε ζεις εσυ ακομη???????
Vivian έγραψε:
Εχω 37 λεπτα ακομα με φαγατε!!χαχαχαχαχα
Βλεπεις ε;;; Μαζι σου επελεξα να περασω τα τελευταια μου λεπτα!!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:
μια που σε πετυχα σε εμενα μπορεις να αφησεις τα μωρα σου??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:
μια που σε πετυχα σε εμενα μπορεις να αφησεις τα μωρα σου??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εννοειτε τυχερουλα!!! Δικα σου!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:
Εννοειτε τυχερουλα!!! Δικα σου!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
θενκς!!!!!!!!
χανω ομως τις 5 μου ευχες ε?γμτ!!!προλαβαινω να κανω καμια?
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:
θενκς!!!!!!!!
χανω ομως τις 5 μου ευχες ε?γμτ!!!προλαβαινω να κανω καμια?
Εχεις ακομα 25 λεπτα!!!! Βιασου!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.10!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης