26 Απ: παπουτσια κ περπατημα Δευ Απρ 11, 2011 5:16 am
stavas
Πανταχού παρούσα!
όταν άρχισε και σηκωνόταν η Ειρήνη η παιδίατρος μας είχε πει να πάρουμε παπούτσια κανονικά και να μην της φοράμε καθόλου αγκαλιάς.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
princess 05/05/10 έγραψε:η μικρή μου περπάτησε χωρίς στήριγμα 9.5 μηνών για μισό μήνα περπατούσε μέσα στο σπίτι χωρίσ παπούτσια μετα απο συμβουλή της γιατρού μας ..μετά της πήρα Nike και τα φοράμε μόνο έξω μέσα στο σίπτι πάντα χωρίς παπούτσια.
τα Nike δεν είναι μποτάκι και όταν τα έδειξα στη γιατρό είπε οκ..αλλα γενικά είχε σταθερό περπάτημα απο την αρχή
andith έγραψε:princess 05/05/10 έγραψε:η μικρή μου περπάτησε χωρίς στήριγμα 9.5 μηνών για μισό μήνα περπατούσε μέσα στο σπίτι χωρίσ παπούτσια μετα απο συμβουλή της γιατρού μας ..μετά της πήρα Nike και τα φοράμε μόνο έξω μέσα στο σίπτι πάντα χωρίς παπούτσια.
τα Nike δεν είναι μποτάκι και όταν τα έδειξα στη γιατρό είπε οκ..αλλα γενικά είχε σταθερό περπάτημα απο την αρχή
κ η δικια μου 9,5 μηνων περπατησε κ πηγαινε σφαιρα κιολας!
κ για τη καμαρα του ποδιου που λετε δεν ισχυει αυτο για τα ανατομικα!το παιδι γεννιεται με πλατυποδια δεν τη παθαινει ξαφνικα!δεν χρειαζετε ανατομικα εκτος αν εχει καποιο προβλημα!
manoulitsa90 έγραψε:μπορω να πω οτι με μπερδεψατε λιγο στο σπιτι ουτε εγω δεν τ φοραω τπτ αλλο εκτος απο καλτσουλες,αλλα για εξω θα τ παρω παπουτσακια.θα ρωτησω κ την παιδιατρο.....να μ πει τι να παρω.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης