26 Απ: ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ Κυρ Απρ 17, 2011 3:08 am
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Καταρχήν, για να μην παρεξηγηθώ, συμφωνώ ότι η εταιρία είναι τοπ και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την κρέμα. Τη χρησιμοποιούσα όταν έσκαγαν τα χέρια μου και άνοιγαν πληγές κυρίως από το κρύο. Σε αυτή την περίπτωση τα χέρια μου άνοιγαν από την πάνω μεριά. Τώρα, όμως, πρόκειται για μια διαφορετική περίπτωση. Τα χέρια μου άνοιγαν πλέον κυρίως από την κάτω μεριά (παλάμη) και ξεραίνονταν κάποια τμήματα τους (τώρα ευτυχώς είναι αρκετά καλύτερα). Η δερματολόγος το αποκάλεσε "έκζεμα", αλλά στην περιγραφή μοιάζει με αυτό που έχουν και οι άλλες μανούλες και οφείλεται στην πολλή συχνή χρήση ζεστού νερού, σε αντισηπτικά κλπ. Χρησιμοποιώ τώρα κάποια κρέμα που μου έχει δώσει και έχω δει βελτίωση. Μπορεί να δοκιμάσω και την A-derma που λες εσύ, να δούμε μήπως απαλλαγώ τελικά.. Σ' ευχαριστώ!momirene έγραψε:Αν εχεις εκζεμα γιατι δεν δοκιμαζεις της A-Derma? Μου την προτινε η παιδιατρος για τον μικρο μου που εχει λιγο στα ποδια και ειδα αποτελεσμα. Παντως εχεις δικιο οτι η καθε κρεμα σε καθε ανθρωπο αλλιως μπορει αν αντιδρα. Εγω την προτιμω σαν εταιρια γιατι εχει ιαματικο νερο (και το καλοκαιρο το σπρει το νερο το εχω παντα μαζι μου στη ν θαλασσα ασε που αυτο το σπρει σταθεροποιηει και το μακιγιαζ!)crazymommy έγραψε:Την έχω κι εγώ αυτή την κρεμούλα και με έχει βοηθήσει πολύ όταν τα χέρια μου σκάνε και ματώνουν από το κρύο. Έτσι λοιπόν, ήταν η πρώτη κρέμα που σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω όταν το έπαθα αυτό (το έκζεμα). Αλλά δυστηχώς είδα πολύ μικρή βελτίωση και πάντα προσωρινή. Επίσης, η κρέμα αυτή, αν και πολύ καλή για το σκοπό που έχει βγει, μου φαίνεται προσωπικά αρκετά λιπαρή. Τώρα, μπορεί και να είναι ιδέα μου, ή αλλιώς φταίει που ο καθένας ορίζει διαφορετικά το τι θεωρεί "λιπαρή" κρέμα...momirene έγραψε:Εγω δεν αλλαζω με καμια την cold creme Avene...τα χερια να φτανουν απο τα νερα σε σημειο ματωματος και μολις την βαζω...ποπουδακι μωρου! Τοσο απαλα μου τα κανει. Επισης να σας πω οτι δεν γλυτσραει οταν υδρωνουν τα χερια και δεν ειναι σαν να εχεις βαλει βουτυρο! Δουλευω πληκτρολογιο και τιμονι αυτοκινητου χωρις προβλημα.Για το μωρο εχω παρει απο την παιδικη σειρα την μπλε, κρεμα για το προσωπο για το σκασιμο επισης θεϊκη και δεν τσουζει.
Αν τα χερια μου ειναι λιγο σκασμενα βαζω και του μωρου την κρεμα σωματος που δε τσουζει της Frezyderm.
Ελπιζω να βοηθησα