Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
270 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 270 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασουλα, το πηρα το μαθημα μου. Δεμενος..Ετσι σβουρας που ειναι, δεν το διακινδυνευω..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Γιάννα μου ποτέ μα ποτέ μην αφήνεις το μωρό χωρίς να το εχεις δέσει κοριτσάκι μου και ας περιορίζεται!!!

Ρε συ αγγελικούλα τρέλα είναι η μικρή με το μπαμπάκα της τρέλα!!

Ναι Μαράκι και τον προήγουμενο μήνα πάλι έτσι ήμουν, μα ποτέ δεν πονούσα τόσο πολύ!!!

Ρε κορίτσια μα το Θεό το τι έγινε σπίτι τι να σας λέω χαχαχαχαχαχαχα αν ήταν κλειδωμένο το φόρουμ και οχι ανοικτο σε επισκέπτες θα σας έλεγα, ένα όμως σας βγήκε μέχρι στο μπαλκόνι που βγήκα για να μη με πιάσει λύθηκα στα γέλια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και αν το είδε και κανείς ρεζίλι θα γίναμε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κρυψου καλα λεμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!!!ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,0Ι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟϊΚΑΝΩΝ!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Τζωωωωωω! πώς πάει το Μαράκι με το αυτι? καλύτερα?

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι ασε σου λέωωωω είχαμε ιστορίες Very Happy Very Happy α δεν σας είπα, με πόνεσε πολύ εκείνος γιατί πίεζαι εκείνο το μηχάνημα στην κοιλιά η οποία και μουδιασμένη είναι και πονάει ακόμα, πόσο θα πονάει ακόμα μου χει σπάσει τα νεύρα!!!

Γιάννα μου εγώ απο πολύ μωράκι τον δένω και έτσι πρέπει!!

Kalliopi

Kalliopi
ΑΙ ΑΜ ΜΠΑΚ ΤΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΓΙΑΝΝΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΛΥΜΕΝΟ!ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 534787 ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑ,ΑΛΛΑ.....ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ(ΕΜΕΤΟ ΚΤΛ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!ΕΚΕΙ 5-6 ΜΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΖΟΓΚΛΕΡΙΚΑ... Shocked

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!!!ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,0Ι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟϊΚΑΝΩΝ!!!!

ακριβώς όπως το πες μεγαλοβδομάδα και τέτοια πράγματα κομμένα, δεν κάνει!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα κοίτα τη φωτό που θα βάλω τώρα στο άβαταρ.
Αυτό έγινε χθες βράδυ.
Και το ρηλάξ (δε φαίνεται γιατί ο καναπές είναι μαύρος) είναι πάνω στον καναπέ. Φαντάσου τι θα είχα συμβεί αν είχε φύγει κάτω...

Πάλι καλά "σφήνωσε" το χεράκι της πίσω από τα παιχνιδάκια και κρατιόταν και από τη στρουθοκάμηλο...

GEODATOU

GEODATOU
ΜΑΡΑΚΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΩΡΥΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΩΡΥΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!!!

ναι ασφαλώς μην το συζητάς! το είχα πάθει μια φορά μικρή, είχα και έχω ένα θέμα με τα αυτιά και εγώ, που λες έτσι στο άσχετο, είχα βάλει ένα ρολόι στο ένα αυτί να ακούσω αν δουλεύει, δεν άκουγα τίποτα, έβαλα στο άλλο αυτί ακουγόταν μια χαρά,όπα λέω τι γίνετε εδώ! το λέω στους δικούς μου με πήγαν σε έναν ωρλ, δεν θυμάμαι τι έκανε αλλά όλα οκ μετά!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα πως είναι τζώ;; Αλλά καλά θα κάνεις που θα το πάς είναι δεν είναι καλύτερα, περαστικούλια σας!!!

πωπω βρε αγγελικούλα το θηρίο μας σε λίγο δεν θα χωράει εκεί μέσα!!! πως έγειρε έτσι η ζουζουνιτσα? Very Happy

GEODATOU

GEODATOU
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!

Kalliopi

Kalliopi
GEODATOU έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ!ΤΑ ΤΡΕΜΩ ΤΑ ΡΗΛΑΞ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΩΜΑ!

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δυστυχως Αγγελικη δεν την ειδα την φωτο γιατι τρωγαμε..Αν μπορεις να την ξαναβαλεις καλως. Αλλιως αν θελεις στειλτη μου με Pm.. Αν και μπορω να φανταστω..Να σου πω την αληθεια οταν ηρεμησα ( εκανα και 2 τσιγαρα απανωτα) το σκεφτηκα και εγω να τον ειχα βγαλει μια φωτο γιατι το ελεγα στον αντρα μου και δεν με πιστευε..Αλλα εκεινη την ωρα ασπρισα απο τον φοβο μου και δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο..

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια το ξέρω πως πρέπει να τη δένω, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάτι υπερβολικά επικίνδυνο. Ακόμα κι όταν την καθίζω, είτε στην αγκαλιά είτε στον καναπέ, το σώμα της είναι "κολώνα". Είναι πολύ "σταθερή" γενικότερα...
Έτσι κι αλλιώς σε λίγο δε θα χωράει στο ρηλάξ... Αφού έφτασε τα 8 κιλά (δεν έχω ζυγαριά πια για να τη ζυγίσω, στο περίπου) ε πόσο θα κάτσει εκεί...

Gianna_V έγραψε:Δυστυχως Αγγελικη δεν την ειδα την φωτο γιατι τρωγαμε..Αν μπορεις να την ξαναβαλεις καλως. Αλλιως αν θελεις στειλτη μου με Pm.. Αν και μπορω να φανταστω..Να σου πω την αληθεια οταν ηρεμησα ( εκανα και 2 τσιγαρα απανωτα) το σκεφτηκα και εγω να τον ειχα βγαλει μια φωτο γιατι το ελεγα στον αντρα μου και δεν με πιστευε..Αλλα εκεινη την ωρα ασπρισα απο τον φοβο μου και δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο..

Η φωτό είναι στο άβαταρ...
Εγώ καθόμουν στον καναπέ ακριβώς δίπλα. Ευτυχώς το τραπεζάκι δεν ήταν μπροστά, γιατί παίζαμε kinect νωρίτερα και το είχαμε τραβήξει.
Ακούω λοιπόν την κάμπια (το παιχνίδι που είναι πάνω στον κάναπε όπως κοιτάτε αριστερά, που είναι κουδουνίστρα) να πέφτει και γυρνάω το κεφάλι και βλέπω αυτό... Φωνάζω το Νίκο ε, και την τραβάγαμε φωτογραφίες... Μου αρέσει που τραβάει/κρατιέται από τη στρουθοκάμηλο!!!

Βασικά, όταν την έβαλα να κάτσει, δεν την έβαλα καλά. Ήταν σχεδόν όρθια γιατί μου "κόντραρε τα πόδια της στο κάτω μέρος του ρηλάξ.
Ε είπα κι εγώ θα κάνει τσουλιθρα και θα κάτσει (όπως άλλες φορές) αλλά η μουσίτσα, ήθελε να φύγει μου φαίνεται...

Γεωργία, περιμένουμε νέα από τον ωρλ.

Φύγανε και η μάνα με τη σίστερ. Ήθελα να βάλω φωτό, αλλά το αφήνω αύριο... Βαριέμαι να περνάω τις φωτό στο πισί...

Είναι καμιά εδώ ή μόνη μου μιλάω???

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι εδω!!!!!!!!μολις τα εβαλα για υπνο,μαγειρεψα κιολας,κατι πατζαρακια εχω να καθαρισω και μετα θα δω το νησι!!!!!! Laughing

Kalliopi

Kalliopi
Tziz έγραψε:Κορίτσια το ξέρω πως πρέπει να τη δένω, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάτι υπερβολικά επικίνδυνο. Ακόμα κι όταν την καθίζω, είτε στην αγκαλιά είτε στον καναπέ, το σώμα της είναι "κολώνα". Είναι πολύ "σταθερή" γενικότερα...
Έτσι κι αλλιώς σε λίγο δε θα χωράει στο ρηλάξ... Αφού έφτασε τα 8 κιλά (δεν έχω ζυγαριά πια για να τη ζυγίσω, στο περίπου) ε πόσο θα κάτσει εκεί...

ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ!ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑΣΕΙ!ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΟΚ....ΟΠΟΤΕ ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ! Wink

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα Ευάκι!!
Κι εγώ τηγανίζω πατατούλες!!!
Μμμμμμ!!! Πεινάω!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα στην ομορφη παρεα τι μου κανετε; εννοειται δεν σας διαβαζα τοσες σελιδες αν ειναι δυνατον θα νομιζα οτι δινω εξετασεις με τοση υλη Razz Razz
αγγελικη μου η μικρη μια γλυκααααα, εμεις τρεχαμε ολο το σαββατοκυριακο με δουλειες και κοσμο, νονους, πεθερικα, μεσα στην εβδομαδα θα ερθει και του μικρου ο νονος οποτε εχουμε μελλον ακομα, γεμισαμε παπουτσια χαχα αλλα το βγαλαμε το καλοκαιρι μας Very Happy τα μικρακια αρρωστα αλλα ευτιχως πυρετο δεν εχουμε, μονο μπουκωμα και λιγο βηχα ο μεγαλος και μπουκωμα τρεχει η μυτη στην μικρη και φτερνιζεται, τωρα αν θα κολησουμε και εμεις δεν ξερω Shocked Γεωργια μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα με το Μαρακι το αυτακι του, Γιαννα μου ολα πεφτουν πιστεψε με εκει που δεν το περιμενεις, μονο η μικρη δεν μου ειχε πεσει γιατι ηξερα καθοτι δευτερο παιδι, και οταν μεγαλωσε λιγο την αφησα και επεσε μαλακα απο το κρεβατι μας την εβλεπα με το ματι για να μαθει εκει μπουμ, απο τοτε το ελεγε και προσεχε, ειναι στανταρ οτι θα σας πεσουν κοριτσια μην εχετε ενοχες απλα να προσεχετε οσο μπορειτε

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Δευ Απρ 18, 2011 11:11 am, 1 φορά

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλλιοπακι τωρα ειδα την υπογραφη σου, τι καλος ο γιος σου, πολυ γλυκος Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 403793

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα βλεπω σιγα σιγα Laughing
Αθηνα μου η μικρη μοντελο κανονικο στην φωτο αβαταρ, τι λες τωρα!!!!!!!!!!
Βιβιαν ασε το παιδι να σκουπισει καλε, ντυστον καλα μονο ριξε και ενα σκουφο και ενα κασκολ γιατι ηθελε φαινεται να σκληραγωγηθει μεσα στο κρυο να δει οτι η δουλεια κανει τους αντρες, σωστος!!! Razz

Kalliopi

Kalliopi
Μιλουπακι έγραψε:καλλιοπακι τωρα ειδα την υπογραφη σου, τι καλος ο γιος σου, πολυ γλυκος Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 403793
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 5 315810

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΩ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!ΚΑΛΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ;;;;;;

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε στο φεις τον εχω δει αλλα στην υπογραφη το φατσακι του τωρα το ειδα, αφου ξαναγυρισα πισω γιατι λεω αυτο το αγορακι δεν ειναι της βασουλας(αλλος γλυκας και εκεινος) και ειδα οτι τον εχεις βαλει και εσυ, δεν σε μπερδεψα καλε για ποια με περασες, ποια ειχε μπλεκτει με την ελενη και τα 4 παιδια δεν θυμαμαι πολυ γελιοοοοο Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Δευ Απρ 18, 2011 11:14 am, 1 φορά

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Έλα Ευάκι!!
Κι εγώ τηγανίζω πατατούλες!!!
Μμμμμμ!!! Πεινάω!!!

βαζω σκορδο ξυδι λαδι στα παντζαρια και σου'ρχομαι!!!!!με φρεσκο ψωμακι!!!ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να δω το νησι τσουπρες, τα φιλια μου αν δεν ξαναμπω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις