101 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! Δευ Απρ 18, 2011 6:27 am
Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula έγραψε: Γιάννα μου ποτέ μα ποτέ μην αφήνεις το μωρό χωρίς να το εχεις δέσει κοριτσάκι μου και ας περιορίζεται!!!
Ρε συ αγγελικούλα τρέλα είναι η μικρή με το μπαμπάκα της τρέλα!!
Ναι Μαράκι και τον προήγουμενο μήνα πάλι έτσι ήμουν, μα ποτέ δεν πονούσα τόσο πολύ!!!
Ρε κορίτσια μα το Θεό το τι έγινε σπίτι τι να σας λέω χαχαχαχαχαχαχα αν ήταν κλειδωμένο το φόρουμ και οχι ανοικτο σε επισκέπτες θα σας έλεγα, ένα όμως σας βγήκε μέχρι στο μπαλκόνι που βγήκα για να μη με πιάσει λύθηκα στα γέλια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και αν το είδε και κανείς ρεζίλι θα γίναμε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GEODATOU έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΛΑΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ!!!!!!ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ???ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,0Ι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟϊΚΑΝΩΝ!!!!
GEODATOU έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΩΡΥΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!!!
GEODATOU έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΚΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!!!!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!
Gianna_V έγραψε:Δυστυχως Αγγελικη δεν την ειδα την φωτο γιατι τρωγαμε..Αν μπορεις να την ξαναβαλεις καλως. Αλλιως αν θελεις στειλτη μου με Pm.. Αν και μπορω να φανταστω..Να σου πω την αληθεια οταν ηρεμησα ( εκανα και 2 τσιγαρα απανωτα) το σκεφτηκα και εγω να τον ειχα βγαλει μια φωτο γιατι το ελεγα στον αντρα μου και δεν με πιστευε..Αλλα εκεινη την ωρα ασπρισα απο τον φοβο μου και δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο..
Tziz έγραψε:Κορίτσια το ξέρω πως πρέπει να τη δένω, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει κάτι υπερβολικά επικίνδυνο. Ακόμα κι όταν την καθίζω, είτε στην αγκαλιά είτε στον καναπέ, το σώμα της είναι "κολώνα". Είναι πολύ "σταθερή" γενικότερα...
Έτσι κι αλλιώς σε λίγο δε θα χωράει στο ρηλάξ... Αφού έφτασε τα 8 κιλά (δεν έχω ζυγαριά πια για να τη ζυγίσω, στο περίπου) ε πόσο θα κάτσει εκεί...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Δευ Απρ 18, 2011 11:11 am, 1 φορά
Μιλουπακι έγραψε:καλλιοπακι τωρα ειδα την υπογραφη σου, τι καλος ο γιος σου, πολυ γλυκος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Δευ Απρ 18, 2011 11:14 am, 1 φορά
Tziz έγραψε:Έλα Ευάκι!!
Κι εγώ τηγανίζω πατατούλες!!!
Μμμμμμ!!! Πεινάω!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης