Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
293 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 293 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[b]geia sas koritsia geia sas.min stena xwrieste gia tipota !!!ola tha ginoun kai ta ayga kai ta tsourekia ..den tha pethanoume kiolas!na sas zisoun ta paidakia sas

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας!!!!!!!!!
Τι μου κάνετε;

Κορίτσια εγώ δεν έκανα ούτε αυγά,ούτε κουλουράκια. Έχασα τις μέρες και δεν ψώνισα χτες. Θα πάω σήμερα σούπερ μάρκετ αλλά το βραδάκι θα έρθουν κάτι φίλοι μου οπότε πάει για φέτος. Δεν πειράζει ούτως ή άλλως θα τριγυρνάμε.
Όπως λέει και η snoopy δε θα πεθάνουμε κιόλας!

Τι άλλα νέα; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 417472

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς το Αθηνάκι! σιγά μην κάτσεις να σκάσεις κιόλας! τι θα κάνουν και τα ζαχαροπλαστεία και φούρνοι, κλέφτες θα γίνουν καλέ, μια χαρά είναι και τα αγοραστά!
αχ αφού θα πας σούπερ μάρκετ δεν ψωνίζεις και για μένα που είμαι κομμάτια και δεν θέλω να πάω! Very Happy

γεια σου snoopy, ευχαριστούμε να σου ζήσει και εσένα το παιδάκι σου, δικό σου δεν είναι καλέ αυτό το παιδάκι στη φωτό?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:αφού θα πας σούπερ μάρκετ δεν ψωνίζεις και για μένα που είμαι κομμάτια και δεν θέλω να πάω!

Στείλε λίστα Μαράκι χα χα!
Τι έγινε όλες ταξιδάκια πήγανε;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:αφού θα πας σούπερ μάρκετ δεν ψωνίζεις και για μένα που είμαι κομμάτια και δεν θέλω να πάω!

Στείλε λίστα Μαράκι χα χα!
Τι έγινε όλες ταξιδάκια πήγανε;

έλα μου ντε! νέκρα σήμερα! η Δήμητρα και η Γιάννα θα έφευγαν, το Βιβιανάκι με την κουμπαρούλα θα πήγαιναν για ψώνια, οι υπόλοιπες δεν ξέρω, μάλλον θα τρέχουν για ψώνια και ετοιμασίες του Πάσχα!

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
diko mou diko mou! Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
snoopy έγραψε:diko mou diko mou! Very Happy

να το χαίρεσαι λοιπόν το μπουμπουκάκι σου! Smile

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Άλλη μία μαμά κουκουβάγια!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Να σου ζήσει!

Μαρία δεν έγραψες λίστα!

Βαριέμαι ρε παιδιά. Ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμα, η μικρή κοιμάται εδώ και δύο ώρες. Έκατσα, ξεκουράστηκα, έβαψα τα νύχια μου. Τι να κάνω τώρα; Το σπίτι είναι στην τρίχα ρούχα ασιδέρωτα δεν έχω, τα άπλυτα είναι ελάχιστα, έφαγα...ουφ! Rolling Eyes

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:

Άλλη μία μαμά κουκουβάγια!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!! Να σου ζήσει!

Μαρία δεν έγραψες λίστα!

Βαριέμαι ρε παιδιά. Ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμα, η μικρή κοιμάται εδώ και δύο ώρες. Έκατσα, ξεκουράστηκα, έβαψα τα νύχια μου. Τι να κάνω τώρα; Το σπίτι είναι στην τρίχα ρούχα ασιδέρωτα δεν έχω, τα άπλυτα είναι ελάχιστα, έφαγα...ουφ! Rolling Eyes

καλέ μια χαρά σε κόβω! κάτσε και απόλαυσε την ησυχία σου! υπάρχει καλύτερο πράγμα να έχεις και ησυχία και το σπίτι στην τρίχα? δεν υπάρχει! αχ εγώ έλεγα να ξαπλάρω στον καναπέ τώρα που είμαι λιώμα, αλλά με πήρε η κουνιάδα μου ξεκινάει από Πειραιά να έρθει, οπότε πρέπει να φύγω σφαίρα να κάνω μπάνιο, να στεγνώσω μαλλί, να πλύνω κάτι πιάτα, να πάμε για ψώνια μετά, και μετά να κάνω κανά ριζότο για το βράδυ, μου μαζεύτηκε και σίδερο σήμερα, αλλά σιγά μην το κάνω! αχ και πρώτη μέρα αδιάθετη και ξενυχτισμένη, πόσα να αντέξω η γυναίκα? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 534787
λοιπόν η λίστα: ψωμάκια του τοστ
σερβιέτες (επειγόντως!0
γάλα Nounou kid
χαρτοπετσέτες
τσουρέκι
πάρε και ένα τουμποφλό μου βούλωσε η μπανιέρα
καφέ
και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι γιατί την λίστα που είχα γράψει την πήρε ο Νίκος και την πέταξε μέσα στον νεροχύτη μέσα σε κάτι νερα!
Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!τι κανετε;;;εγω ουφ τρεχω ολη μερα!πηγαμε εκκλησια,πηρε εξιτηριο ο θειος μου,εκανα τσουρεκια,ασχοληθηκα με το αμαξι που ηρθε ο πραγματογνωμονας να το φωτογραφισει,πηγα ταχυδρομειο παρελαβα δεματα,πηγα σουπερ μαρκετ και εβρασα παντζαρια για να βαψω αυγα το απογευμα!και μετα ξανα εκκλησια για τη Σταυρωση! Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:καλέ μια χαρά σε κόβω! κάτσε και απόλαυσε την ησυχία σου! υπάρχει καλύτερο πράγμα να έχεις και ησυχία και το σπίτι στην τρίχα?

Ε εντάξει απο τις 4 κάθομαι. Βαρέθηκα. Δεν τη μπορώ και την πολύ ησυχία. Θέλω μια ωρίτσα να μη μου μιλάει κανείς αλλά όχι παραπάνω. Crying or Very sad

Καλά που μου θύμισες τα ψωμάκια. Θα τα ξέχναγα. Very Happy
Α ρε Νικόλα! Δε θέλει σούπερ μάρκετ το παιδί. Εμένα με βοήθησε η Γωγώ να πλύνουμε ένα ζευγάρι κάλτσες. 45 λεπτά τις πλέναμε. Rolling Eyes

Ευάκι όλο βόλτες σήμερα ε; Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 417472

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Athin@ στις Πεμ Απρ 21, 2011 6:29 am, 1 φορά

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλησπερα!!!!τι κανετε;;;εγω ουφ τρεχω ολη μερα!πηγαμε εκκλησια,πηρε εξιτηριο ο θειος μου,εκανα τσουρεκια,ασχοληθηκα με το αμαξι που ηρθε ο πραγματογνωμονας να το φωτογραφισει,πηγα ταχυδρομειο παρελαβα δεματα,πηγα σουπερ μαρκετ και εβρασα παντζαρια για να βαψω αυγα το απογευμα!και μετα ξανα εκκλησια για τη Σταυρωση! Laughing

ψιλοπράγματα έκανες και εσύ! ωραία περνάμε όλες μας!
καλά δεν παίζει το ενδεχόμενο να πάω ξανά Εκκλησία σήμερα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 585182

γεια σου Ευάκι μου Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ψιλοπραγματα ναι καλε!!!μιλαμε δεν οριζω τα ποδια μου!!!αυριο ομως θα τους παρατησω με τον μπαμπα τους και θα παω για ψωνια!μου τη βιδωσε τοσες μερες πια!!!ειπα να εβαζα ενα μαυρο συνολακι με χρωμα σε πουκαμισο-ζωνη-γοβα αλλα την εχω ικανη να μου το ξαναπαιξει διδυμουλα!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:την εχω ικανη να μου το ξαναπαιξει διδυμουλα!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Καλά τα παίρνει που τα παίρνει ίδια, έχει και το θάρρος να τα βάλει ταυτόχρονα με εσένα;

Πότε φεύγετε τελικά; (γιατί απ'ότι κατάλαβα δεν το γλίτωσες)

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ......ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ...! Razz Razz Razz Razz Razz
ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!

snoopy ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια θα σκοτωθούμε με τον άντρα μου δεν υπάρχει περίπτωση.
Μου ήρθε και έφερε το κάγκελο του φωταγωγού (το είχαμε βγάλει για τους υδραυλικούς) για να το βάλει το απόγευμα.
Εγώ έχω σκουπίσει,σφουγγαρίσει και τρίψει την κουζίνα με χλωρίνη, αλλά ο κύριος επιμένει. όχι ντε και καλά σήμερα θα το βάλει. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.11!! - Σελίδα 10 679259

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:την εχω ικανη να μου το ξαναπαιξει διδυμουλα!!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Καλά τα παίρνει που τα παίρνει ίδια, έχει και το θάρρος να τα βάλει ταυτόχρονα με εσένα;

προσπαθω ακομη να το αποφυγω!!!!!!!!!!!
και δεν υπαρχει περιπτωση να της δειξω τα ρουχαλακια μου μεχρι να ντυθει αυτη!!!!!!!!!να ειμαι σιγουρη αυτη τη φορα!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σας κορίτσια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Τι κάνετε;;;;;

Εγω κατέβηκα κάτω χθές, χαμός σας λέω χαμός, ξαδερφια, θείοι, ανήψια, κουμπάροι, παραγκουμπαροι, πατζανακηδες, συμπεθεροι μας περίμεναν στο μαγαζί Shocked Shocked Shocked Shocked για να δούν το νέο μέλος της οικογένειας Very Happy Very Happy Very Happy Το βραδάκυ δεν ειχαμε καθόλου δουλειά αλλά σήμερα είχε πολύυυυυυυυ να χαρώ εγώ κρίση Shocked αλλά κορίτσια είμαι πτώμααααα δεν μπορώ ούτε να γράψω εδω!!!!
Τώρα ξερετε τι κάνω;; Very Happy εχει βάλει τρελό αέρα και προσπαθώ να φτιάξω κάτι της Μαριας εδώ της δικής μας εννοώ χαχαχαχαχαχα παω κι ελπίζω να τα καταφέρω και θα βάλω φώτο!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Ρε κορίτσια θα σκοτωθούμε με τον άντρα μου δεν υπάρχει περίπτωση.
Μου ήρθε και έφερε το κάγκελο του φωταγωγού (το είχαμε βγάλει για τους υδραυλικούς) για να το βάλει το απόγευμα.
Εγώ έχω σκουπίσει,σφουγγαρίσει και τρίψει την κουζίνα με χλωρίνη, αλλά ο κύριος επιμένει. όχι ντε και καλά σήμερα θα το βάλει. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εγω τον εδιωξα!!!παει παρεα στον γαμπρο μου να δουν για κανα μεταχειρισμενο που θελουν η αδερφη μου να παρουν!!!!χιχιχι
το απογευμα εκκλησια δε μιλαμε και το βραδακι νανακια,δεν εχει σεξ μεγαλοβδομαδιατικα!!!και αυριο αγοραααααα!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Kalliopi

Kalliopi
Ευάκι έγραψε:
Athin@ έγραψε:

προσπαθω ακομη να το αποφυγω!!!!!!!!!!!
και δεν υπαρχει περιπτωση να της δειξω τα ρουχαλακια μου μεχρι να ντυθει αυτη!!!!!!!!!να ειμαι σιγουρη αυτη τη φορα!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

ΑΧ ΕΥΑΚΙ ΕΧΩ ΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ...! Razz Razz Razz

ΑΘΗΝΑ ΜΠΙ ΚΟΥΛ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!ΠΙΣ ΣΙΣΤΕΡ! Razz Razz Razz
ΒΑΛ'ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α τώρα άναψε η κουβέντα ε? που εγώ θέλω να ετοιμαστώ! έχω κάτσει με βρεγμένα μαλλιά και σας διαβάζω! αχαχαχα

τι θα βάλεις Βάσω μου? περιμένω να δω, αν δεις και δεν σχολιάσω θα έχω φύγει! ελπίζω να προλάβω να το δω τώρα!

Ευάκι κρύψε τα ρούχα να μην τα δει
Αθηνά αυτοί οι άντρες τελικά είναι όοοολοι ίδιοι!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτή λοιπόν η καταπληκτική αιώρα είναι για το Μαράκι και τον Νικόλα Very Happy

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
ΒΑΛ'ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!

Αυτό είχα σκοπό να κάνω. Περιμένω να γυρίσει γιατί ξανακατέβηκε και μετά θα γίνει της π**τ@ν@ς. Mad Mad Mad

Βασούλα θέλω κι εγώ αιώρααααα!!!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:
ΑΧ ΕΥΑΚΙ ΕΧΩ ΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ...! Razz Razz Razz

καλε γελα!ελευθερα!!!ολοκληρο χωριο γελασε προπερσι!!!!!!!εγω εγκυος στην μικρη,μου λεει τι θα βαλεις?και της δειχνω μαυρη κολλητη φουστα με μπασκα κ τιραντα,ασπρο πουκαμισακι,μαυρο σακακι και απο οοοοοολη την εξαφυλλη γκαρνταρομπα της εβαλε τα ιδια!μαυρη φουστα,ασπρο πουκαμισο,μαυρο σακακι.αφου ελεγα στον αντρα μου "θα βαλει και μαξιλαρι στην κοιλια να το παιξει και εγκυος???" Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Μαρία έγραψε:

Ευάκι κρύψε τα ρούχα να μην τα δει

καλα αυτο εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!! Razz

Kalliopi

Kalliopi
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΕΛΟ ΠΙΠΙΝΙ Η ΠΕΘΕΡΑ,Ε;;; Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις