26 Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Τρι Απρ 26, 2011 5:37 am
Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:katerina780 έγραψε:ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ Κ ΓΥΡΙΣΕ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ <ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ>Κ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ.
κατερινα αν δεν τα πας καλα με τους δικους του ,ισως του εχουν βαλει λόγια...αλλα νομίζω πως δεν πρεπει να τους κανεις τη χαρη να απομακρυνεσαι απο τον αντρα σου..γιατιμτοτε θα ειναι σαν να εχουν δίκιο...μη τους κανεις τη χαρη να παιξεις το ρολο της ΄΄κακιας νύφης΄΄΄..μπορεις να πηγαινεις,,,να μιλας ευγενικα και τυπικα και ωσ εκει...θα καταλαβουν πως το κανεις μονο για τον αντρα σου...και δε στα λεω εξω αποτο χορο...μου εχουν κανει πολλα και εμενα ..αμα αρχισω να σου λεω θα δεις...
αλλα δε τους δινω τη χαρα να ειμαι η ΄΄κακια΄΄..αυτο θελουν!!
επισης ο αντρας σου θα δει πως παρολο που σου φαιρονται ετσι εσυ κρατας ενα επιπεδο..για αυτον και το παιδι ..μονο...
και αυτοι θα ΄΄σκασουν΄΄ που ειστε κοντα παρολο που προσπαθουν για το αντιθετο!
Ωραια τα λες το θεμα ειναι οταν σε προσβαλλουν ολη την ωρα γιατι θα πρεπει να κατσεις να χαλιεσαι μαζι τους?Γιατι θα πρεπει να πηγαινεις?Για χαρη του/των παιδιου/ων??
Κι εμένα αυτό το ΓΙΑΤΙ θα με φάει!!
γιατί να πρέπει να τους βλέπω ?
να τους ακούω?
να τους μυρίζω?
ενώ αυτοί με έχουν πληγώσει τόσο πολύ!!
επειδή παντρεύτηκα το παιδί τους?
ε και?
τον άντρα μου τον σέβομαι,τον αγαπώ,τον φροντίζω κλπ..αλλά αυτούς δεν τους θέλω ....