51 Απ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Τετ Απρ 27, 2011 1:09 pm
cinderella
Η ψυχή της παρέας!
και δε χάρηκες??????εμένα που ήρθε στο σπίτι με βήχα κ φτάρνισμα κ είχε κ απαιτήσεις να τη φροντίζω με καφέδες, φαγητά κ τα συναφή? Ηθελε να τα πάρει κ αγκαλιά η σκρόφα αλλά δεν τα έδωσα.τα έβαλα στα ριλάξ κ τα κουνούσε μονο!!Κ ούτε που σηκώθηκε η κακιασμένη(πού μ εχει κανει να κλαίω κ να φέύγει το χαμογελο απ τα χείλη μου!) να πάει το ποτήρι της στο νεροχύτη!!!Τα ρούχα στοίβα για το σίδερο, αλλά είχε κανονίσει να πάει να μαγειρέψει στον μαμάκια της, τον κουνιάδο μου κ αυτό ηταν πιο σημαντικο φυσικά!!!!Και έπρεπε κάθε μέρα να δίνω ραπόρτο τηλεφωνικό σ αυτην κ να ανοίγω την πόρτα στον βρωμιάρη αδερφό του(ό,τι ώρα να'ναι!) για να βλέπει τα λατρεμένα ανηψάκια του βρε!!Πρώτα ρωτούσε, αν ήρθε ο κουνιάδος κ μετά τι κάνουν τα παιδιά-για μένα ούτε λόγος βέβαια..και μου ήρθε κ μια ωραιοτάτη χολή κ η μάνα μου έλεγε"σε χόλιασαν κοριτσάκι μου!"(για να ευθυμήσω λιγάκι!)bou-boukitsa έγραψε:τατιανα και κατερινα ποια τριτη μερα..εμενα οταν γεννησα το πρωτο δεν ηρθε στο νοσοκομειο γιατι το μωρο ηταν προωρο..δεν θα το εβλεπε ετσι και αλλιως..και για εμενα σκασιλα τη;..μετα δεν ηρθε ουτε σπιτι..ελεγε ''φοβαμαι μη το κολησω τιποτα΄΄΄λεω και εγω θα σαραντησει και θα ερθει..τιποτα..την περνω και εγω μην παρεξηγηθει κιολας..και λεω ελετε αν θελετε να το δειτε....και τι λεει στο γιο της (στον αντρα μου)...του λεει ΄΄με διεταξαν να έρθω.΄΄άκου !..ηρθε για 2 λεπτα ...και μετα το ξαναειδε τον αλλο μηνα στη βαφτιση...αυτα σε αυτο που ειχε το ονομα της...στο αλλο που ηταν ονομα της μαμας μου δεν ηρθε καν στη βαφτιση...!!
οποτε μην παραπονιεστε!
Καλά στη βάφτιση δεν μιλούσαμε κ ούτε μου ευχήθηκαν να μου ζήσουν,εννοείται!Και γιατί παρακαλώ? Γιατί όσο έλειπα στο κομμωτήριο είπα να τα έχουν τα παιδιά μονο οι νονοι για να μην κλαίνε μετά στην τελετή κ ήρθα κ τα βρήκα αγκαλιά στον κουνιάδο κ μ εζωσαν τα φίδια κ λέω στον άντρα μου"καλά, δεν σου είπα να μην τα δώσεις?" κι αυτή θίχτηκε για τον κανακάρη της κ δεν μου ξαναμίλησε!! Ε, της συνέπτυξα κ το θεσπέσιο ονοματάκι της κ το έκανα Ρια κ έπαθε κολούμπρα!
Εν τω μεταξύ, εγώ ήμουν έγκυος κ το ήξερε η ακατανόμαστη κ έβαλε το χεράκι της να το χάσω, αφού με τον άντρα μου μετά δεν μιλιόμασταν κ μου έλεγε ότι θα φύγει(Αθήνα) από τη Θεσσαλονίκη για όσο χρειαστεί κ άλλα τέτοια ωραία κ εγώ σφάδαζα από τους πόνους μετά κ πάει το bebe.. δεν θα της το συγχωρήσω ποτέ αυτό.. και εννοείται ότι πήγα μονη μου για την απόξεση...και ούτε 1 τηλέφωνο η ανέραστη γριά να δει τί κάνω!!!!! Αι σιχτίρ πια!!
Και στα Γενέθλια των κοριτσιών 3 μηνες μετά όχι μόνο ΔΕΝ ήρθε στο πάρτυ, αλλά ούτε 1 τηλέφωνο δεν πήρε κ φυσικά ο μαμάκιας γιος της δεν μου μιλούσε ούτε στα γενέθλια..και φανταστείτε πώς πέρασα εκείνο το διάστημα...
Δε χάρηκα τα παιδια μου, κορίτσια,
και δεν θα το ξεχάσω ποτε.. περιμένω να αποδημήσει εις Κύριον μπας κ χαρώ την οικογένειά μου γιατί ο άντρας μου κατουριέται πάνω του για τη μαμάκα(αυτή πάλι τον έχει χεσμένο σε σχέση με τον άλλον!) κ δεν σηκώνει κουβέντα, ούτε αρνητική, ούτε θετική...
Στις κοράκλες μου θα πω να βρουν ορφανό να παντρευτούν...
υποφέρω κάθε μέρα με δαύτην ακόμα κι αν είναι μακρυά 300χλμ!
ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΕΚΡΗ!!!