26 Απ: Επιλέγοντας καρότσι!! Κυρ Ιουν 06, 2010 11:35 pm
Olivia
Admin
kiriaki έγραψε:
eseis ti lete koritsia eniaio xerouli i oxi?
Εμείς έχουμε με ενιαίο χερούλι και έχω αγοράσει γαντζάκια και κρεμάω τις τσάντες μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
kiriaki έγραψε:
allegra έγραψε:Εγω σα μηχανικος θα σας ελεγα να προσεξετε τις πλατες των μωρων σας. Αυτό σημαινει εξτρα επενδυση πανω απο τις λαμες στηριξης του καροτσιου και αναρτησεις.. Εδω δυστυχως που ζω δεν υπαρχουν ουτε 2 τετραγωνικα χωρις καποια λακουβιτσα. Εμεις πηραμε το Loola Up της Bebe Confort απο το Internet 250 ευρω φθηνοτερα απο τα μαγαζια που εχει και διπλες αναρτησεις πιο μαλακες για τους πρωτους 6 μηνες. Κλεινει χρησιμοποιωντας μονο το χερι σου. Προσοχη στα μπαστουνια.. Φοβερα βολικα για τις μαμαδες αλλα παρατηρηστε και τα παιδια οταν ειναι πανω τους.. Σχεδον ποτε δεν ακουμπουν πισω τις πλατες τους.. Τυχαιο? Δε νομιζω..
γουργουριτσας έγραψε:kiriaki έγραψε:poli xrisimo thema kai afto!!!!
ego koritsia ekei pou pao na apofasiso e allazo gnomi,se afti ti fasi eimai anamesa se dio tis peg perego,to ena eiani to uno kai to allo xmmm den thimamai to onoma , einai to idio alla me dio xeroulakia.stin arxi imoun katheti sto na exei eniaio xerouli oste na mporo na to girizo efkola(na koitaei to moro emena h mprosta),stin poreia mou eipane kapoies mamades oti afto den paizei rolo,to idio pragma einai an girizo ti thesoula to morou anti to xerouli.
κυριακη και μεις για το peg perego το uno λεμε να παρουμε σε λαχανι πρασινο http://www.fatsulesmoda.gr/detailslek-11.php εμενα μου αρεσει παρα πολυ που εχει μονοκοματο χερουλι γιατι αλλαζει κατευθυνση και ετσι δεν χρειαζεται να αλλαξεις το καθισμα του καροτσιου για να βλεπεις το μωρο απλα κανεις μια κινηση το τιμονι..
εμενα μου αρεσε και το maclaren αλλα δεν αρεσε στον συζηγο οποτε μαλλον θα καταληξουμε στο uno...
Olivia έγραψε:kiriaki έγραψε:
Εμείς έχουμε με ενιαίο χερούλι και έχω αγοράσει γαντζάκια και κρεμάω τις τσάντες μου!
elisa έγραψε:Γεια σας κορίτσια!Να σας ρωτήσω κατι και κυρίως την Olivia γιατι ξέρω οτι έχει το concord.Eγω ειμαι από τις ατυχες που πήρα το μοντέλο του 2008 και όντως τα φρένα του είναι ελαττωματικά...Μηπως υπαρχει καποια σελιδα στο ιντερνετ που να το λεει αυτο???
Γιατι το πηγα στα mothercare για να μου το φτιαξουν και μου ειπαν μετα απο 20 ημερες που το ειχαν οτι δεν εχει τιποτα τελικα.Τρελη θα με βγαλουν...τα νευρα μου!
ioannaki έγραψε:Μμμμμμμμ...Λοιπόν, εγώ αυτό που νομίζω οτι είναι το Α και το Ω για την επιλογή καροτσιού είναι το βάρος (να είναι ελαφρύ) και όχι πολύ μεγάλο για να χωράει σε πορτ-παγκάζ και ασανσέρ...
Επιπλέον, να μπορεί να γυρίζει το κάθισμα ώστε το μωρό να κοιτάει και τη μαμά και τον κόσμο...
Εγώ βασικά είχα τρελαθεί με το Stokke αλλά αφενός ήταν ογκώδες και αφετέρου πανάκριβο...Τελικά πήρα το Peg Perego Pliko Switch και αποδείχτηκε φοβερό...Δεν κολλάει πουθενά...Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήταν λίγο βαρύ...Αλλά στο χρόνο το αντικατέστησα με το πανάλαφρο Maclaren...
ntintina έγραψε:η δικη μου συμβουλη : μην αφησετε να το διαλεξει η μαμα σας που απο τον ενθουσιασμο που θα γινει γιαγια το αγοραζει οταν εισαι 13 εβδομαδων εγγυος και οταν περνει το πρωοτ που βλέπει μπροστα της χωρις να δειτε τπτ αλλο,κ φυσικα γ να μην τη στεναχωρησεις λες οτι σου αρεσει κιολας!!!!
markellajohny έγραψε:εμεις πηραμε το ιδιο που ειχαμε παρει και στη μαρκελλα το οποιο το εβγαλε νοκ αουτ!!!ηταν λιγο βαρυ και για καλη μας τυχη εχει βγει σε νεα εκδοση βαρους μολις 7,5 κιλων!!! ριξτε μια ματια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης