Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Κυρ Μάης 01, 2011 10:57 pm

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:
grammatiki έγραψε:λενε ολοι για ατυχηματα ρε κοριτσια αλλα δενμπορω να το καταλαβω.αν το μωρο ειναι στο σαλονι ας πουμε που ειναι μια ευθεια που θα προκληθει το ατυχημα;εκτος και αν εννοουν σε σκαλοπατια.τι να πω θα ρωτησω και την παιδιατρο την τεταρτη που θα παμε για εμβολιο και βλεποντας και κανοντας.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ..
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!
ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ..
ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ "ΥΓΕΙΑΣ" ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ!

το εχω ακουσει και αυτο οτι απο το τρανταγμα που κανει η περπατουρα οταν τρακαρει με ενα επιπλο ας πουμε μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην σπονδυλικη στηλη.τι να πω δε ξερω εγω σκεφτομαι να την αγορασω και να την βαζω για λιγη ωρα μεσα σε αυτην απο το να καθεται ξαπλα στο γυμναστηριο η τεμπελα μου και απλα να κανει βαρελακια. Very Happy

27ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Δευ Μάης 02, 2011 12:40 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:
grammatiki έγραψε:λενε ολοι για ατυχηματα ρε κοριτσια αλλα δενμπορω να το καταλαβω.αν το μωρο ειναι στο σαλονι ας πουμε που ειναι μια ευθεια που θα προκληθει το ατυχημα;εκτος και αν εννοουν σε σκαλοπατια.τι να πω θα ρωτησω και την παιδιατρο την τεταρτη που θα παμε για εμβολιο και βλεποντας και κανοντας.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑ..
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!
ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ..
ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ "ΟΧΙ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ "ΥΓΕΙΑΣ" ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ!

το εχω ακουσει και αυτο οτι απο το τρανταγμα που κανει η περπατουρα οταν τρακαρει με ενα επιπλο ας πουμε μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην σπονδυλικη στηλη.τι να πω δε ξερω εγω σκεφτομαι να την αγορασω και να την βαζω για λιγη ωρα μεσα σε αυτην απο το να καθεται ξαπλα στο γυμναστηριο η τεμπελα μου και απλα να κανει βαρελακια. Very Happy

Μπορεί να τραβήξει κάποιο τραπεζομάντηλο και να του έρθουν όλα στο κεφάλι, να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια τζαμαρία, ή σε μια βιβλιοθήκη κ.α. Αυτό ισχύει όμως για περιπτώσεις που αφήνουν το παιδί στην περπατούρα θεωρώντας ότι είναι ασφαλές χωρίς επίβλεψη. Και επειδή όταν κάτι κακό συμβεί την πληρώνει η εταιρία που έβγαλε την περπατούρα, σε κάποιες χώρες έχουν καταργηθεί και δεν κυκλοφορούν πια. Επίσης όπως είπα σε ανάλογο θέμα η στάση του μωρού όταν είναι στην περπατούρα του κάνει κακό αν γεννήθηκε με πρόβλημα στα ισχία του (όπως το δικό μου παιδάκι που τώρα ευτυχώς είναι καλά). Εμένα συγκεκριμένα ο παιδοορθοπεδικός μου το απαγόρευσε. Όμως αν δεν υπάρχει πρόβλημα και αν το προσέχεις, δεν υπάρχει κίνδυνος.

28ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Δευ Μάης 02, 2011 12:54 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ειχε λοξοτητα λεκανης και την ειχαμε παει σε παιδοορθοπεδικο ο οποιος μας ειχε πει οτι διορθωνεται απο μονο του αλλα να την ξαναπηγαιναμε προληπτικα να την δει.οποτε μαλλον θα ρωτησω και αυτον.

29ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Δευ Μάης 02, 2011 1:05 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εμενα ειχε λοξοτητα λεκανης και την ειχαμε παει σε παιδοορθοπεδικο ο οποιος μας ειχε πει οτι διορθωνεται απο μονο του αλλα να την ξαναπηγαιναμε προληπτικα να την δει.οποτε μαλλον θα ρωτησω και αυτον.

Το καλύτερο θα κάνεις. Εμείς του φτιάξαμε μια κατασκευή με σεντόνι τότε γιατί είχε σφικτό το ένα ισχίο και μπορεί να κούτσαινε. Ευτυχώς επανήλθε και τώρα περπατάει χωρίς να κουτσαίνει και ηρέμισα. Very Happy Αλλά σε μας ήταν κάθετος στο ότι δεν επιτρεπόταν η περπατούρα.

30ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Δευ Μάης 02, 2011 6:56 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρουλι έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΛΑ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ. ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 417472

να΄σαι καλα ειρηνη μου και εσυ φιλια στις κορουλες σου.

31ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty ΣΤΡΑΤΑ Η ΟΧΙ Δευ Μάης 02, 2011 7:45 am

elpida87

elpida87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΙΣΙ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Very Happy ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ Very Happy

32ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Δευ Μάης 02, 2011 9:56 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμένα μου την είχε χαρίσει η κουνιάδα μου είχαμε βάλει απο κάτω αυτό που προστατεύονται τα έπιπλα που έχουν επάνω κάτι φούσκες λοιπόν με αυτό δεν γλυστρούσε είχα αφήσει βέβαια τα ροδάκια ακάλυπτα . Τον βάλαμε για πλάκα μόλις έκλεισε τον 6 μήνα καλά είχε πολλή πλάκα πήγαινε προς τα πίσω καθόταν ακίνητο και ήταν το δικό του όχημα ...είχε την ανεξαρτησία του και εγω μπόρεσα και έκανα τιος δουλειές μου με ησυχία . Αν έκανα και άλλο παιδί πάλι θα το έβαζα ίσως λίγο πιο αργά για τη σπονδυλική του στήλη αν και ο Στύρος δεν έχει κανένα πρόβλημα

33ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:20 am

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και γω την μικρη μου την εβαλα απο 7 μηνων και 10 μηνων περπατησε.Το μονο που μου ειχε πει η παιδιατρος ηταν να προσεχω για ατυχηματα κατι που δεν χρειαζεται να μας το πουν εννοειται τα επιβλεπουμε γενικως.εμεις προσωπικα δεν ειχαμε ατυχηματα γιατι τα χα μαζεψει τα πραγματα πανω απο το τραπεζι του σαλονιου και στη κουζινα δεν προεξηχε το τραπεζομαντιλο.εγω ειμαι υπερ απλα οχι ολη μερα φυσικα.ασε που χαιρονται πολυ γιατι ισως νιωθουν αυτονομα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

34ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:28 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι ανάλογα με το παιδί. Πχ. μιας φίλης μου ο μικρός ενώ μπορεί φοβάται να περπατήσει χωρίς την περπατούρα.

Εγώ όλο τον καιρό μέχρι 7 μηνών τον είχα να παίζει στο πάρκο. Έπειτα τον άφησα στο πάτωμα και μέσα σε 15 μέρες πιάστηκε από τον καναπέ και σηκώθηκε. Άρχισε να μπουσουλάει και με ένα δικό του περίεργο τρόπο... 11 μηνών περπάτησε κανονικά αλλά μέχρι να το καταφέρει υπήρχαν μέρες που έμοιαζε σαν να κάνει εξάσκηση. Πχ. μια μέρα, όλη μέρα πιανόταν από τον καναπέ σηκωνόταν και έπεφτε στον πωπό, συνέχεια. Μια άλλη μέρα τον έβαλα στο πάρκο και άρχισε να περπατάει από την μία άκρη στην άλλη χωρίς να πιάνεται ενώ έξω δεν το είχε τολμήσει ακόμα. Μάλλον ήξερε ότι δεν θα χτυπήσει εκεί μέσα γιατί είχε φάει καναδυό γερές τούμπες έξω. Δεν ξέρω όμως αν είχε μπει σε περπατούρα αν θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα σε αυτό το θέμα.

35ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:31 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο ολα αυτα που περιγραφετε για τα μωρα σας καταληγω στο συμπερασμα οτι η δικη μου ειναι τεμπελα. Very Happy τιποτα απο ολα αυτα δεν κανει ακομη και ας ειναι 8 μηνων μονο στο γυμναστηριο της παιζει και σερνεται σαν το φιδι και απλα στριβει και προσπαθει να λυγισει τα ποδια προφανως για να μπουσουλησει.τι να πω δε ξερω τι κανει αυτο το παιδι. Very Happy

36ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:41 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:απο ολα αυτα που περιγραφετε για τα μωρα σας καταληγω στο συμπερασμα οτι η δικη μου ειναι τεμπελα. Very Happy τιποτα απο ολα αυτα δεν κανει ακομη και ας ειναι 8 μηνων μονο στο γυμναστηριο της παιζει και σερνεται σαν το φιδι και απλα στριβει και προσπαθει να λυγισει τα ποδια προφανως για να μπουσουλησει.τι να πω δε ξερω τι κανει αυτο το παιδι. Very Happy

Όχι, είναι απλά μικρούλα. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος μπουσουλήματος. Το σύρσιμο θεωρείται και αυτό μπουσούλημα γιατί την βολεύει. Απλά δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τον κλασικό τρόπο και μπορεί να μην το κάνει και ποτέ. Και εγώ έτσι νόμιζα γιατί και εμένα σερνόταν όπως οι φαντάροι Laughing . Έκανε έρπειν... Όμως όταν ήθελε να σηκωθεί έφτανε ένα έπιπλο και πιανόταν οπότε έπρεπε πρώτα να γονατίσει πριν σηκωθεί. Και έτσι ανακάλυψε το μπουσούλημα με τα γόνατα γιατί από αυτή την θέση σηκωνόταν όρθιος πολύ πιο εύκολα. Εμένα με τα γόνατα άρχισε να μπουσουλάει 10 μηνών και 11 περπάτησε όπως είπα. Ο στόχος του ήταν καθαρά να περπατήσει και ας νόμιζα εγώ ότι θα αργήσει επειδή δεν μπουσουλάει με τα γόνατα... Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και τεμπέλα να είναι κάποια στιγμή θα περπατήσει όπως όλα τα μωρά ανεξαιρέτως.

37ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:44 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενας λογος που θελω να της παρω περπατουρα εκτος απο το να κανω καμια δουλεια ησυχη ειναι και για να την βαλω στη διαδικασια να δει πως ειναι να περπατανε να μπει στη λογικη αυτη.

38ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:49 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:ενας λογος που θελω να της παρω περπατουρα εκτος απο το να κανω καμια δουλεια ησυχη ειναι και για να την βαλω στη διαδικασια να δει πως ειναι να περπατανε να μπει στη λογικη αυτη.

Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά εγώ θα έλεγα να μην βιάζεσαι και να μην την πιέσεις. Θα τα κάνει όλα όταν νιώσει έτοιμη η ίδια. Υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία από αυτό;

39ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:51 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχεις απολυτο δικιο ολοι αυτοι μου λενε οτι εχω κολλησει με αυτο και να την αφησω να κανει οτι θελει αυτη οποτε θελει.

40ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 12:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εχεις απολυτο δικιο ολοι αυτοι μου λενε οτι εχω κολλησει με αυτο και να την αφησω να κανει οτι θελει αυτη οποτε θελει.

Εμένα είχαν λυσσάξει οι γιαγιάδες να λένε ότι θα αργήσει να περπατήσει, αλλά δεν αγχωνόμουν. Και τελικά, ο μικρός ήθελε το προσπάθησε και το κατάφερε και τις διέψευσε. Αλλά και να αργούσε να περπατήσει, τι θα γινόταν; Κάποια στιγμή θα περπατούσε.

41ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:09 am

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:απο ολα αυτα που περιγραφετε για τα μωρα σας καταληγω στο συμπερασμα οτι η δικη μου ειναι τεμπελα. Very Happy τιποτα απο ολα αυτα δεν κανει ακομη και ας ειναι 8 μηνων μονο στο γυμναστηριο της παιζει και σερνεται σαν το φιδι και απλα στριβει και προσπαθει να λυγισει τα ποδια προφανως για να μπουσουλησει.τι να πω δε ξερω τι κανει αυτο το παιδι. Very Happy

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ!ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Η ΜΑΡΙΑ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΕΡΠΕΙΝ,ΟΠΩΣ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΓΟΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ....ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΑΣ ΤΩΡΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ.ΠΡΩΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ "ΖΥΓΙΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ... Wink

42ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:16 am

marilou mou

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγω δοκιμασα και παλι να την βαλω αλλα οπως ειπα και πιο πανω δεν θελει με τιποτα!!!! Κλαιει και σηκωνει τα χερακια της να την βγαλω... Τελικα λεω να μην την ξαναβαλω αφου ετσι κι αλλιως μπουσουλαει κανονικα και σηκωνεται πιασμενη απο τα επιπλα!!! Ε, ας περπατησει οποτε θελησει η ιδια...

43ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:20 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalliopi έγραψε:...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ "ΖΥΓΙΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ... Wink

Πολύ σωστά το έθεσες. Και εγω από τον δικό μου γιο σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει.

Το θέμα είναι ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που με μια κουβέντα μπορούν να σε αγχώσουν... Εμένα μου έλεγαν ότι επειδή είναι αγόρι θα αργήσει... Και χθες μου λέει μια κοπέλα που συζητούσαμε πότε περπάτησε ο μικρός "τόσο νωρίς; Συνήθως τα αγόρια αργούν". Δεν νομίζω ότι μπαίνουν τα παιδιά σε καλούπια. Είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Εμείς πρέπει να τα βοηθάμε χωρίς να τα πιέζουμε να μεγαλώσουν.

44ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:33 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Kalliopi έγραψε:...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ "ΖΥΓΙΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ... Wink

Πολύ σωστά το έθεσες. Και εγω από τον δικό μου γιο σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει.

Το θέμα είναι ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που με μια κουβέντα μπορούν να σε αγχώσουν... Εμένα μου έλεγαν ότι επειδή είναι αγόρι θα αργήσει... Και χθες μου λέει μια κοπέλα που συζητούσαμε πότε περπάτησε ο μικρός "τόσο νωρίς; Συνήθως τα αγόρια αργούν". Δεν νομίζω ότι μπαίνουν τα παιδιά σε καλούπια. Είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Εμείς πρέπει να τα βοηθάμε χωρίς να τα πιέζουμε να μεγαλώσουν.

εγω αχχωθηκα το σαββατο που ειχαμε παει επισκεψη σε ενα φιλικο ζευγαρι οπου εχουν ενα αγορακι 13 μηνων το οποιο περπαταει και εχει και δοντακια και η μαμα του ξεκινησε να μου κανει ερωτησεις του τυπου α δεν εχει δοντια ακομη η δικια σου ;α δεν μπουσουλαει ακομη;οποτε καταλαβαινετε πως αισθανθηκα Crying or Very sad

45ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:34 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

εγω αχχωθηκα το σαββατο που ειχαμε παει επισκεψη σε ενα φιλικο ζευγαρι οπου εχουν ενα αγορακι 13 μηνων το οποιο περπαταει και εχει και δοντακια και η μαμα του ξεκινησε να μου κανει ερωτησεις του τυπου α δεν εχει δοντια ακομη η δικια σου ;α δεν μπουσουλαει ακομη;οποτε καταλαβαινετε πως αισθανθηκα Crying or Very sad

46ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:48 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
MariaM έγραψε:

Μα τα παιδάκια σας έχουν 5 μήνες διαφορά!!! Απαράδεκτη!

Και που ξέρεις ότι δεν θα σου τα βγάλει όλα τα δοντάκια με την μία; Πολλά παιδάκια, βγάζουν δόντια μαζεμένα και όχι ένα-ένα. Και τι σημαίνει αυτό;
Υπάρχει παιδί που δεν έβγαλε δόντια;
Υπάρχει παιδί που δεν περπάτησε;
Υπάρχει παιδί που δεν μίλησε;

ΟΧΙ! Απλά μερικές με το να μειώνουν το παιδί σου, αισθάνονται πως το δικό τους είναι πιο "έξυπνο". Τις δικές τους ανησυχίες πάνε να ικανοποιήσουν.

47ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:51 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου φαινεται τελικα οτι πρεπει να κανω αυτο που λεει ο αντρας μου.απλα να κλεινω τα αυτια μου και να μη δινω σημασια σε καμια βλακεια που ακουω.

48ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:52 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου φαινεται τελικα οτι πρεπει να κανω αυτο που λεει ο αντρας μου.απλα να κλεινω τα αυτια μου και να μη δινω σημασια σε καμια βλακεια που ακουω.

49ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:57 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:μου φαινεται τελικα οτι πρεπει να κανω αυτο που λεει ο αντρας μου.απλα να κλεινω τα αυτια μου και να μη δινω σημασια σε καμια βλακεια που ακουω.

Το πιο σωστό είναι αυτό. Και εγώ αυτό κάνω γιατί δεν είμαι από αυτές που έχουν την απάντηση έτοιμη την κατάλληλη στιγμή για να βάλουν τον άλλον στην θέση του...

50ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; - Σελίδα 2 Empty Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 1:59 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουτε εγω την εχω και αν τελικα μου ερθει καμια απαντηση εκεινη την στιγμη θα ειναι χοντραδα απο τα νευρα μου οποτε το βουλωνω και απλα στενοχωριεμαι μετα και προβληματιζομαι.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις