51 Απ: ΣΤΡΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Τρι Μάης 03, 2011 2:02 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:grammatiki έγραψε:MariaM έγραψε:Kalliopi έγραψε:...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ "ΖΥΓΙΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ...
Πολύ σωστά το έθεσες. Και εγω από τον δικό μου γιο σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει.
Το θέμα είναι ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι που με μια κουβέντα μπορούν να σε αγχώσουν... Εμένα μου έλεγαν ότι επειδή είναι αγόρι θα αργήσει... Και χθες μου λέει μια κοπέλα που συζητούσαμε πότε περπάτησε ο μικρός "τόσο νωρίς; Συνήθως τα αγόρια αργούν". Δεν νομίζω ότι μπαίνουν τα παιδιά σε καλούπια. Είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Εμείς πρέπει να τα βοηθάμε χωρίς να τα πιέζουμε να μεγαλώσουν.
εγω αχχωθηκα το σαββατο που ειχαμε παει επισκεψη σε ενα φιλικο ζευγαρι οπου εχουν ενα αγορακι 13 μηνων το οποιο περπαταει και εχει και δοντακια και η μαμα του ξεκινησε να μου κανει ερωτησεις του τυπου α δεν εχει δοντια ακομη η δικια σου ;α δεν μπουσουλαει ακομη;οποτε καταλαβαινετε πως αισθανθηκα
Μα τα παιδάκια σας έχουν 5 μήνες διαφορά!!! Απαράδεκτη!
Και που ξέρεις ότι δεν θα σου τα βγάλει όλα τα δοντάκια με την μία; Πολλά παιδάκια, βγάζουν δόντια μαζεμένα και όχι ένα-ένα. Και τι σημαίνει αυτό;
Υπάρχει παιδί που δεν έβγαλε δόντια;
Υπάρχει παιδί που δεν περπάτησε;
Υπάρχει παιδί που δεν μίλησε;
ΟΧΙ! Απλά μερικές με το να μειώνουν το παιδί σου, αισθάνονται πως το δικό τους είναι πιο "έξυπνο". Τις δικές τους ανησυχίες πάνε να ικανοποιήσουν.
ΑΧ ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΟΡΤΩΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ......Ε ΡΕ ΜΠΟΥΦΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ "KID OF THE YEAR"!