1 Ο χρόνος που κυλάει... Σαβ Μάης 07, 2011 5:59 am
zefi
Πανταχού παρούσα!
Τις τελευταίες μέρες η Αντριάνα πηγαίνει, συνεχώς, στο ρολόι της κουζίνας, το κοιτάει και με ρωτάει όλο χαρά και περιέργεια...
"Μανούλα, τί ώρα είναι";
Και αφού της απαντήσω...με ρωτάει τί κάνουμε αυτήν την ώρα. Και της απαντάω, ας πούμε, "Είναι 10:00 ακριβώς και τρώμε τα φρούτα μας" και μου φωνάζει χαρούμενα"Γρήγορα, τα τρώμε"!
Ζέφη Ραφτοπούλου από το Παίζουμε μαζί
Κι αυτό γίνεται όλη την ημέρα...Είναι το καινούργιο μας παιχνίδι, μάλλον. Πήρα, λοιπόν το ρολόι και σκεφτήκαμε να το μεταμορφώσουμε σε ρολόι ονείρου και παραμυθιών. Δείτε τι κάναμε!
Σκεφτήκαμε να του δώσαμε χρώμα....το άσπρο ήταν βαρετό...
Μου λέει και ζωγραφίζω...σαν παιδί...Δεν είναι παράξενο;
Οι μεγάλοι ζωγραφίζουμε, όπως όταν ήμασταν παιδιά...
Ο χρόνος που κυλάει έχει περισσότερη αξία...εάν είναι χρόνος ονείρου...έτσι, κι αλλιώς φεύγει τόσο γρήγορα...
"Μανούλα, τί ώρα είναι";
Και αφού της απαντήσω...με ρωτάει τί κάνουμε αυτήν την ώρα. Και της απαντάω, ας πούμε, "Είναι 10:00 ακριβώς και τρώμε τα φρούτα μας" και μου φωνάζει χαρούμενα"Γρήγορα, τα τρώμε"!
Κι αυτό γίνεται όλη την ημέρα...Είναι το καινούργιο μας παιχνίδι, μάλλον. Πήρα, λοιπόν το ρολόι και σκεφτήκαμε να το μεταμορφώσουμε σε ρολόι ονείρου και παραμυθιών. Δείτε τι κάναμε!
Σκεφτήκαμε να του δώσαμε χρώμα....το άσπρο ήταν βαρετό...
Μου λέει και ζωγραφίζω...σαν παιδί...Δεν είναι παράξενο;
Οι μεγάλοι ζωγραφίζουμε, όπως όταν ήμασταν παιδιά...
Ο χρόνος που κυλάει έχει περισσότερη αξία...εάν είναι χρόνος ονείρου...έτσι, κι αλλιώς φεύγει τόσο γρήγορα...