Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
613 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 613 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Αλικακι σ'ευχαριστω! Μολις σου απαντησα (ελπιζω!)...

ok καλά τα πας!!!!Το έλαβα!!!!!
Δεν την ξέρω την μαία,αλλά αφού βρήκες άλλη,όλα καλά!!!!Κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο για σένα και για το νινί σου!!!!!!Και μην αγχώνεσαι...όλα καλά θα πάνε!!!! Κοριτσια, θα ηθελα τις γνωμες σας... - Σελίδα 2 417472

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ'ευχαριστω πολυ! Η αληθεια ειναι πως νιωθω να εχω φρικαρει και να εχω αγχωθει πολυ για κατι τοσο φυσιολογικο! Με παρηγορει ομως οτι απο οσες ειστε ηδη μαμαδες ακουω πως ολα πανε καλα και φυσιολογικα τελικα. (Εκτος απροοπτου)
Δε ξερω αλλα με εχει πιασει τρελη ανασφαλεια και για το τοκετο και για μετα και νιωθω οτι θα ειμαι δακτυλοδεικτουμενη ως η μαμα που δεν τα καταφερνει και δε ξερει τι να κανει! Κοριτσια, θα ηθελα τις γνωμες σας... - Σελίδα 2 534787
Γι αυτο ειπα να το ψαξω λιγο με μαιες κτλ αλλα μαλλον με αγχωνει περισσοτερο! Κοριτσια, θα ηθελα τις γνωμες σας... - Σελίδα 2 679259 Κοριτσια, θα ηθελα τις γνωμες σας... - Σελίδα 2 911307 Μου φαινεται θα τα παρατησω ολα και θα επικεντρωθω στα ψωνια της μικρουλας μου!! Κοριτσια, θα ηθελα τις γνωμες σας... - Σελίδα 2 215994

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα μου κοστισε 450 ολο το πακετο. 300 ο τοκετος και 150 τα 4 μαθηματα. μηπως δεν καταλαβες καλα? ρωτα την να σου διευκρινησει η τιμη αυτη τι περιλαμβανει. εμενα παντως με βοηθησε παρα πολυ την ωρα του τοκετου. ηταν συνεχεια διπλα μου. τα μαθηματα με βοηθησαν αρκετα,αλλα οχι και τραγικα πολυ. βλεπεις, στην πραξη, αλλιως ειναι τα πραγματα.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνω απολυτως με το Ευακι.Για ποιον λογο να δωσεις τοσαχρηματα οταν πρωτον μπορεις να βρεις κ με λιγοτερα κι δευτερον δ βοηθαει ιδιαιτερα η μαια.Βασικα με τοσα λεφτα οτι θες σου κανει.Αλλα εγω κι σε γενικο που γεννησα παλι ηταν εκει η μαια οσες ωρες πονουσα κ μεχρι να βγει η μικρη,κ μετα εκεινη με καθαρισε με επλυνε με εντυσε χωρις εγω να κουνησω το δαχτυλακι μου,με πηγε σοτ δωματιο,με το καροτσακι κι δν πηρε φραγκο.Οποτε σκεψου το,εκτος κι αν σ περισσευουνε κι μπορεις να ταδωσεις.

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Trilly μου εμαθα απο τη γυναικολογο οτι στη τιμη περιλαμβανονται τα μαθηματα, η παρουσια της στο τοκετο και οι επισκεψεις της στο δωματιο. Απ'οτι καταλαβαινω τα ιδια με εσενα,ε?
Απλα μενω μια ωρα αποσταση απο Αθηνα και σκεφτομαστε με τον αντρα μου και τα εξοδα μετακινησης αλλα και τον κοπο να ανεβοκατεβαινω πιο συχνα. Γι αυτο εχουμε στο μυαλο μας μια μαια που γνωρισαμε στη πολη μας αν το αποφασισω να μας προετοιμασει για τον τοκετο και να μπορω να την ρωτησω αν θελω κατι και μετα που θα επιστρεψουμε σπιτι. Σκεφτομαστε οτι και θα γλιτωσουμε τις μετακινησεις και πιο οικονομικα θα μας ερθει και θα ειναι απο τα μερη μας αν χρειαστουμε κατι μετα για το μωρο και το θηλασμο. Η αλλη μαια θα βρισκεται ουτως ή αλλως εκει την ωρα του τοκετου.
manoula_24 οπως στους περισσοτερους δε μας περισσευουν γι αυτο το σκεφτομαι! Η αποψη σου ενισχυει αυτο που ακουω απο τις περισσοτερες μαμαδες, οτι δηλαδη εκεινη την ωρα η μαια σου δειχνει το δρομο και σε βοηθαει! Γενικα ομως επειδη με εχει πιασει το αγχος μου μαλλον θα κοιταξω να ηρεμησω πρωτα και μετα αν ειναι να προετοιμαστω γιατι μεσα στο αγχος μου οτι και να μου λεεει καποιος εγω μετα το ξεχναω! drunken
Αυτες οι ορμονες της εγκυμοσυνης ομως βαρανε ταμπουρλο!!! Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα θα σε μπερδέψω χαχα!!!!Αλλά και μένα η μαία μου,που την κυνηγάγαμε για να πάρει τα χρήματα,ήταν όλες τις ώρες δίπλα μου ,με καθοδηγούσε,μέχρι που πρέπει να της είχα κάνει και σημάδια στο χέρι από το σφίξιμο χαχα!!!,και επισκέψεις στο δωμάτιο,και την είχα ζαλίσει με εκατό τηλέφωνα τη μέρα περί θηλασμού....τι να σου πω....αν δεν σας περισσεύουν όπως λες σκέψου το ακόμη λίγο....

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy Μαλλον ξεμπερδευομαι σιγα σιγα κι εχω αποκλεισει τα μαθηματα στη μαια του Ιασω! Εφοσον η δουλεια της ειναι να βρισκεται εκει ουτως ή αλλως κι εχω μαθει οτι εκεινη την ωρα σε καθοδηγει και σε βοηθαει να γεννησεις δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να φαω ολο το πακετο της ταλαιπωριας αλλα και το οικονομικο. Ουτε νομιζω οτι θα με παρατησουν να γεννησω μονη μου και να μη ξερω τι να κανω! Αυτα ουτε στα δημοσια δε συμβαινουν, ποσο μαλλον στο ιδιωτικο!
Το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι αυτο που ειπα πιο πανω για την αλλη μαια που γνωρισα στη πολη μου απλα να μου πει και να μου δειξει καποια πραγματα....

beba160a

beba160a
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις σας! Πραγματικα οσα γραψατε -υπερ και κατα- ειναι αυτα που στριφογυριζουν στο μυαλο μου!
Η αληθεια ειναι οτι οσο συζητουσαμε σκεφτομουν οτι εχω βρει τη τελεια μαια για μενα! Αλλα μολις ακουσα τη τιμη σκαλωσα.Αν μου ελεγε λιγοτερα δε θα το σκεφτομουν. Δυστυχως ομως επειδη ηταν μαζι και μια αλλη κοπελα που ειχε παει συστημενη ντραπηκα να ρωτησω τις λεπτομερειες (πχ τι περιλαμβανει η τιμη). Σκεφτομαι ομως να τη παρω τηλεφωνο.
Οσο για μαθηματα στο ΙΚΑ ρωτησα και εδω που μενω δεν εχει.(Ειμαι επαρχια κοντα στην Αθηνα ομως) Σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στο Ελενα να ρωτησω τι παιζει εκει...
Σκεφτομαι ομως και αυτο που ειπατε καποιες..Αν δηλαδη δεν την ειχα συναντησει τωρα και την εβλεπα κατευθειαν στο μαιευτηριο θα αλλαζε πολιτικη? Σα μαια λογικα θα εχει ενα τροπο που δουλευει τοσα χρονια (και της εχει δωσει τη φημη που εχει) και που δε νομιζω να επηρεαζεται απο το αν μια κοπελα εχει κανει μαθηματα η οχι μαζι της. Αλλωστε η γιατρος μου μου ειπε οτι μ'αυτη συνεργαζεται αρα αυτη δε θα ερθει οταν ερθει η ωρα του τοκετου?

Παντως οσον αφορα την εμπορευματοποιηση της γεννας ειναι αληθεια οτι παιζει και πεφτει πολυ χρημα πολλες φορες χωρις λογο. Εγω θεωρω οτι ειμαι απο τις τυχερες γιατι παρολο που θα γεννησω στο Ιασω - σημειωτεον απλα και μονο γιατι η γιατρος μου ειναι εκει - η γυναικολογος μου δε νιωθω να μας εχει εκμεταλευτει με ανουσιες εξετασεις και υπερηχους ουτε στιγμη! Μαλιστα μας κανει και καλυτερη τιμη επειδη παμε απο επαρχια και γενικα δε νιωθω να μας κοιταει στη τσεπη, κατι που εκτιμω πολυ!
γλυκια μου μελλουσα μανουλα καταρχιν σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου...τα λεφτα που σου ζηταει η μαια κατα τη γνωμη μου ειναι εξωπραγματικα πολλα. και φυσικα σε εκανε να αισθανεσαι σιγουρια γιατι ηθελε να πιασει "πελατισσα" ! απ τη στιγμη που γεννας σε ιδιωτικο μεσα στις παροχες τους ειναι και η μαια εστω και αν αυτη ειναι η μαια βαρδιας, που δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να σου φερθει λιγοτερο καλα. σε ιδιωτικη επιχειρηση δουλευει και εννοειται οτι η καλη συμεριφορα ειναι δεδομενη. τωρα εσυ αν θες να της δωσεις ενα χατζηλικακι δικο σου θεμα που και αυτο νομιζω ειναι περιττο. ενα σκασμο λεφτα θα δωσεις στο ιασω. οσο για τα μαθηματα στο ελενα δεν νομιζω οτι θα προλαβεις εγκαιρως να κλεισει αφου εισαι στην 31η εβδ. εγω πηγα πριν απο ενα μηνα και ημουν η τελευταια θεση που εκλεισε την εβδομαδα μαθηματων απο 20-6 εωσ 24-6 και θα ειμαι κι εγω ηδη 32εβδμ. παντως κανε μια προσπαθεια μηπως υπαρχει κατι απο ακυρωση το τηλ απεθευειας ειναι 2106402366. για μενα κρατα τα χρηματα και καλυψε αλλες αναγκες του παιδιου σου. και μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε και χωρις την κυρια 450ευριδου!!!!

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia αυτο πουεχω να σου προτεινω ειναι να κανεις τελικα κι αυτο που θα σε βοηθησει στο ψυχολογικο κομματι διοτι κι αυτο ειναι σημαντικο. εγω να σου πω γεννησα σε ιδιωτικη κλινικη στην θεσσαλονικη και οι μαιες ηταν ολες ασχετες η' το παιζαν ασχετες γιατι μαλλον θελανε το κατιτις παραπανω.....if you know what i mean...η συγκεκριμενη μαια που ηταν μαζι μου ηταν αυτη που δουλευε στον γυναικολογο μου. εγω παντως δεν το μετανοιωσα καθολου που την ειχα, ηταν ολη την ωρα διπλα μου εκανα και το rooming in κι ηταν αληθινο στηριγμα. την πρωτη μερα δε που γυρισαμε σπιτι ηρθε κι αυτη. οποτε καλυτερα να παρεις κι εσυ αυτην που μενει κοντα σου.
οπως και ναχει, σου ευχομαι με το καλο να πανε ολα και να κρατησεις αγκαλια το αγγελουδι σου. να ξερεις οτι προκειται να ζησεις την ωραιοτερη εμπειρια της ζωης σου!!! απολαυσε το! φιλια!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε: Very Happy Μαλλον ξεμπερδευομαι σιγα σιγα κι εχω αποκλεισει τα μαθηματα στη μαια του Ιασω! Εφοσον η δουλεια της ειναι να βρισκεται εκει ουτως ή αλλως κι εχω μαθει οτι εκεινη την ωρα σε καθοδηγει και σε βοηθαει να γεννησεις δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να φαω ολο το πακετο της ταλαιπωριας αλλα και το οικονομικο. Ουτε νομιζω οτι θα με παρατησουν να γεννησω μονη μου και να μη ξερω τι να κανω! Αυτα ουτε στα δημοσια δε συμβαινουν, ποσο μαλλον στο ιδιωτικο!
Το μονο που εχω στο μυαλο μου ειναι αυτο που ειπα πιο πανω για την αλλη μαια που γνωρισα στη πολη μου απλα να μου πει και να μου δειξει καποια πραγματα....

Μπράβο σου λοιπόν!!!!Αυτό θα είναι το καλύτερο!!!!Άντε και τώρα ξεαγχώσου απ'αυτό το θέμα και ονειρέψου...και απόλαυσε τις στιγμές που ζεις τώρα,το κυριότερο!!!!!!!

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
beba160a έγραψε:γλυκια μου μελλουσα μανουλα καταρχιν σου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου...τα λεφτα που σου ζηταει η μαια κατα τη γνωμη μου ειναι εξωπραγματικα πολλα. και φυσικα σε εκανε να αισθανεσαι σιγουρια γιατι ηθελε να πιασει "πελατισσα" ! απ τη στιγμη που γεννας σε ιδιωτικο μεσα στις παροχες τους ειναι και η μαια εστω και αν αυτη ειναι η μαια βαρδιας, που δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να σου φερθει λιγοτερο καλα. σε ιδιωτικη επιχειρηση δουλευει και εννοειται οτι η καλη συμεριφορα ειναι δεδομενη. τωρα εσυ αν θες να της δωσεις ενα χατζηλικακι δικο σου θεμα που και αυτο νομιζω ειναι περιττο. ενα σκασμο λεφτα θα δωσεις στο ιασω. οσο για τα μαθηματα στο ελενα δεν νομιζω οτι θα προλαβεις εγκαιρως να κλεισει αφου εισαι στην 31η εβδ. εγω πηγα πριν απο ενα μηνα και ημουν η τελευταια θεση που εκλεισε την εβδομαδα μαθηματων απο 20-6 εωσ 24-6 και θα ειμαι κι εγω ηδη 32εβδμ. παντως κανε μια προσπαθεια μηπως υπαρχει κατι απο ακυρωση το τηλ απεθευειας ειναι 2106402366. για μενα κρατα τα χρηματα και καλυψε αλλες αναγκες του παιδιου σου. και μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε και χωρις την κυρια 450ευριδου!!!!
Καταλαβα...Δυσκολα στο Ελενα!Thanks anyway!!!! Κοριτσια, θα ηθελα τις γνωμες σας... - Σελίδα 2 417472

trilly έγραψε:georgia αυτο πουεχω να σου προτεινω ειναι να κανεις τελικα κι αυτο που θα σε βοηθησει στο ψυχολογικο κομματι διοτι κι αυτο ειναι σημαντικο. εγω να σου πω γεννησα σε ιδιωτικη κλινικη στην θεσσαλονικη και οι μαιες ηταν ολες ασχετες η' το παιζαν ασχετες γιατι μαλλον θελανε το κατιτις παραπανω.....if you know what i mean...η συγκεκριμενη μαια που ηταν μαζι μου ηταν αυτη που δουλευε στον γυναικολογο μου. εγω παντως δεν το μετανοιωσα καθολου που την ειχα, ηταν ολη την ωρα διπλα μου εκανα και το rooming in κι ηταν αληθινο στηριγμα. την πρωτη μερα δε που γυρισαμε σπιτι ηρθε κι αυτη. οποτε καλυτερα να παρεις κι εσυ αυτην που μενει κοντα σου.
οπως και ναχει, σου ευχομαι με το καλο να πανε ολα και να κρατησεις αγκαλια το αγγελουδι σου. να ξερεις οτι προκειται να ζησεις την ωραιοτερη εμπειρια της ζωης σου!!! απολαυσε το! φιλια!
Μιας που μου λες οτι ειχες rooming in, ποια ηταν η εμπειρια σου? Πως σου φανηκε να εχεις απο την αρχη το μωρο μαζι σου? Θα μπορουσες σ'αυτο το κομματι να τα εχεις καταφερει και χωρις τη μαια ή σε βοηθησε η παρουσια της? Σ'ευχαριστω για τις ευχες! Ανυπομονω και ονειρευομαι αυτες τις στιγμες! I love you

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia η αληθεια ειναι οτι εκανα πολυ καλα με το rooming in δεν το μετανοιωσα λεπτο. ετσι η μπεμπουλα μου μπηκε απο την αρχη στο νοημα του θηλασμου χωρις να παρει μπουκαλι, αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι την ειχα συνεχεια διπλα μου κι αυτη εμενα απο το να ειναι μονη της σε ενα δωματιο με αλλα παιδακια. στις αλλες μανουλες τα εφερναν 4 φορες την μερα για μιση ωρα. ασχημο πραγμα. βεβαια ειχα οπως σου ειπα την μαια διπλα μου και με βοηθησε και με στηριζε διοτι ειχα πολυ αγχος! κι επισης ειχα πολυ ευκολο και γρηγορο τοκετο. οποτε δεν ημουν ιδιαιτερα ταλαιπωρημενη. σου λεω και λιγα πηρε η μαια στο τελος.

DanceFor

DanceFor
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις