26 Απ: μικρο εμβρυο Πεμ Μάης 19, 2011 5:54 am
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
adimitrakou έγραψε:καλημερα και ευχαριστω ολες οσες μου απαντησατε και δειξατε την συμπαρασταση σας.
Δυστυχως εχω ασχημα νεα. Χθες πηγαμε παλι στο γιατρο και το εμβρυο μεγαλωσε μονο 1 χιλιοστο (απο 3 σε 4 ενω ειμαι στην 8η εβδομαδα) και εχει πολυ χαμηλους παλμους 50 bpm.(λιγοτερους απο οσους ειχε). Μας ειπε για σιγουρια να παμε τη δευτερα αλλα στην ουσια προκειται για παλινδρομη κυηση και πρεπει να κανω αποξεση. Ημουν προετοιμασμενη καπως αλλα νιωθω τελειως αδεια ψυχικα και ταυτοχρονα το σωμα μου ειναι ακομα "εγκυος". Ειναι πολυ αντιφατικο αυτο. Επισης επειδη ειμαι 42 παρολο που εμεινα με την 1η προσπαθεια τωρα φοβαμαι οτι δεν...
adimitrakou έγραψε:Τα συμπτωματα ναι συνέχιζαν κανονικα ναυτιες και αναγουλες αλλα αυτο δεν ειναι στοιχειο διοτι ακομα και αν εχει τερματιστει η κυηση παίρνουν χρονο για να φυγουν και να επανελθει το σωμα. Το αγχος της αναμονης ειναι που σκοτωνει. Ωστοσο εγω δεν προκειται να περιμενω αφου ειναι τελεσιδικο. Θα επιδιώξω να κανω την αποξεση το γρηγοροτερο για να το βαλω πισω μου. ΔΕν μπορω να νιωθω εγκυος σε ενα εμβρυο που αργοσβηνει. Ειναι σπαρακτικο.
καλη μου φιλη,διαβασα τι περνας...ειναι δυσκολο σαφεστατα..Ποναει ΠΟΛΥ.....αλλα θα σου πω κατι.....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ για την ηλικια σου!!καθολου....εισαι ενεργη και εφοσον επιασες και ευκολα θεωρω πως θα ξαναπιασεις!! οπως ειπε μια φιλη μια φορα εγκυος ξανα εγκυος!!.......το κυριο συστατικο ειναι να μην αγχωθεις!!.....οσο για τον χρονο επαναφορας του οργανισμου σου....αυτο δεν θα καταλαβεις ποτε θα γινει....να ακουσεις τις συμβουλες του γιατρου σου και να ξαναπροσπαθησεις!!! δεν ξερω αν διαβασες την ιστορια μου αλλα καλη μου να μην στεναχωριεσαι,ολα γινονται για καποιο λογο,μην αφεθεις στο στρες και στην στεναχωρια..για το καλο σου!!γιατι απο το καλο σου ,μπορει να εξαρταται μια επομενη ψυχουλα που θα ανθισει μεσα σου...!!και εισαι "τυχερη" που σου συνεβει τωρα...παρα μετα....ξερω τι σου λεω......παντα φιλικα blackrose