Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Παρ Ιουν 18, 2010 2:23 am

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την κόρη μου την γέννησα στα 28,5 και τώρα στα 30 είμαι έγγυος το δεύτερο παιδάκι μου. Από μικρή έλεγα ότι ήθελα να κάνω μικρή παιδιά για να μην έχω μεγάλη διαφορά ηλικιακά, έκρινα από εμένα και τη μαμά μου που έχουμε 19 χρόνια διαφορά. Αλλά τώρα που βέλπω τα πράγματα όπως τα βιώνω θα έλεγα ότι εκεί γύρω στα 27 - 30 είανι η κατάλληλη ηλικία για μένα..... Θέλω βέβαια και τρίτο παιδάκι αλλά αυτό θα το σκεφτώ μετά από 5 χρόνια τουλάχιστον. Μέχρι τα 35-37 πιστέυω ότι θα είναι καλή ηλικία να υλοποιήσω τους στόχους μου όσον αφορά τα παιδιά.

52ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τρι Μάης 22, 2012 2:30 pm

royla

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω κριτσια εκανα το πρωτο μου παιδι στα 27 και ενω ολα εδειχναν φυσιολογικα το παιδι βγηκε με προβληματα για τα οποια ουτε μετα απο τοσα χρονια δεν μπορεσαν να υποθεσουν κατι .Την κορη μου την γεννησα 32 χρονων γρηγορα και ευκολα υγιεστατη.Γι αυτο το λογο δεν συναινω οτι οι μικρες ηλικιες δεν εχουν πιθανοτητες αρκετες για προβληματα.Επιτρεψτε μου να πω οτι οταν εμεινα στο αγια Σοφια μετα τη γεννηση του παιδιου ειδαν τα ματια μου τοσα παιδακια και παθησεις εκ γενετης και κατα το πλειστον οι μαμαδες δεν ηταν πανω απο 25.Ισως να μην γινεται σχολαστικος ελεγχος σ'αυτη την ηλικια γιατι δεν θεωρηται επιφοβη ?Τι να πω?Η εμπειρια μου αλλα μου διδαξε.Τωρα για καθε γυναικα που θελει να γινει μαμα σεβαστο.Ομως η ταπεινη μου αποψη ειναι ας ζησουν λιγο τη ζωη τους οι μικρουλες να χαρουν γιατι τα παιδια δεν ειναι μονο να βγαινουμε παρεα και να μας βλεπουν νεες.Ας μην ξεχναμε πως καθε παιδι βλεπει την μαμα του την ωραιοτερη και την καλυτερηΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.Τωρα που στα 39 μου χτυπησε και παλι το βιολογικο μου ρολοι θα το επιχειρησω με ηρεμια και τις καταλληλες εξετασεις.Μ' ολο το σεβασμο και με αποδοχη ολων των αποψεων σας Respect .Α και δεν νιωθω καθολου κουρασμενη για ενα τριτο παιδι ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 875502 ''μονο η πεθερουλα μου με κουραζει''.Δουλευω ,γυμναζομαι, πριν απο δυο χρονια πηρα το δευτερο μου πτυχιο και τωρα σκεφτομαι να σπουδασω ξανα σε μια σχολη που μου αρεσει.

53ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τρι Μάης 22, 2012 11:28 pm

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="royla"]Γι αυτο το λογο δεν συναινω οτι οι μικρες ηλικιες δεν εχουν πιθανοτητες αρκετες για προβληματα.

Σ΄αυτό συμφωνώ κι εγώ. Όταν ήμουν έγκυος, στα 28, είχαν βρει μιακύστη στον ομφάλιο λώρο που ήταν ένδειξη για σύνδρομο ντάουν αλλά δεν είχαμε πολλές ενδείξεις για να κάνω αμνιοπαρακέντηση η οποία επιβάλλεται σε ηλικίες μετά τα 30. Μια γιατρός οικογενειακή φίλη, έλεγε στη μαμά μου ότι οι μικρές την πατάνε γιατί δεν κάνουν όλους του ελέγχους που κάνει μια μεγαλύτερη μανούλα

54ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 12:30 am

Vicky Kol

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η καταλληλη ηλικια για να κανει κανεις παιδι ειναι οταν νιωθει ετοιμος, και οταν ανοιξει η τυχη του, που λενε και οι παλιοι. Εγω παντρευτηκα στα 33, μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου δεν ηθελα να κανω παιδια, καθολου, μετα με ενεπνευσε αυτος ο αντρας μου, και εκεινος ηθελε πολυ. Θα ηταν αδικο να του το στερησω!Πριν παντρευτω δεν ηταν σε κανενα σχεδιο μου το να κανω παιδι, το θεωρουσα εμποδιο στο να ζησω καλα και ξενοιαστα,ελεγα οτι και να μην κανω ποτε παιδια δεν θα με νοιαξει καθολου, ισως γιατι οι γονεις μου αν και μας μεγαλωσαν με αγαπη τονιζαν συνεχεια οτι εκαναν ενα σωρο θυσιες για μας, και εγω δεν ηθελα το παιδι να σταθει εμποδιο σε οτι ηθελα να ζησω. Ειχα κακο προτυπο λοιπον. Στα 34 εμεινα εγκυος, αφου συμφιλιωθηκα με την ιδεα του παιδιου, αλλα απεβαλα. Με πειραξε σαν ατυχια, αλλα να σας πω δεν ημουν ετοιμη. 2 βδομαδες που εζησα την εγκυμοσυνη το στομαχι μου ηταν δεμενο κομπο απο αγωνια για το πως θα ανταπεξελθω στις υποχρεωσεις του. Γι'αυτο και δεν προσπαθησα ξανα αμεσως, αλλα μετα απο 2 χρονια που ενιωσα ετοιμη. Στα χρονια που ακολουθησαν, λαχταρησα ενα παιδι. Εβλεπα τις οικογενειες με παιδια ευτυχισμενες, παρα τις δυσκολιες, εβλεπα παιδακια και δεν ξεκολλουσα, ενημερωθηκα για την ανατροφη των παιδιων και ειδα οτι μπορω να τα καταφερω, με γνωση και αγαπη για το παιδι, αλλα μεχρι να μεινω εγκυος μαρτυρησα!!Ειμαι σχεδον 40, αυτο το μωρο που εχω μεσα μου μού ξαναεδωσε ελπιδα για τη ζωη, ειχα χασει καθε ελπιδα οτι θα μου συμβει κατι καλο, αρχισα να βλεπω φως στη ζωη μου ξανα μετα το θετικο τεστ. Φυσικα εννοειται οτι ειναι πιο αγχωτικη εγκυμοσυνη απο μιας 30ρας, ομως θα τα βγαλω περα. Ανυπομονω να γεννησω, να κρατησω το μωρο μου, να το μεγαλωσω, να κανουμε πραγματα μαζι. Ναι, τωρα ειμαι ετοιμη ψυχολογικα να στηριξω εναν ανθρωπο, και παλεψα πολυ γι'αυτο. Δεν ηθελα να στηριχτω μονο στο ενστικτο μου για να μεγαλωσω ενα παιδι, θα ερθει κι αυτο, αλλα προσπαθησα να μαθω την τεχνη του να εισαι γονιος. Για να μην εχει το παιδι μου το προτυπο που εχω εγω απο τους γονεις μου, που αν και αφοσιωθηκαν σε μας το εκαναν με εναν τροπο που εμοιαζε κουραστικος!
Αρα για μενα αυτη ηταν η σωστη ηλικια, και γι'αυτο μου εστειλε τωρα ο θεος το μωρακι μου, και ελπιζω να μου στειλει κι αλλο μετα!!
Συγνωμη αν σας κουρασα, ειμαι πολυλογου!!!

55ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 1:23 am

φωτεινουλης

φωτεινουλης
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vicky με το καλο κοπελα μου να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.φαινεται οτι το θελεις τοσο πολυ!!!

56ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 6:37 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα μανουλες ειμαι 25 ετων και εχω δυο παιδακια ενα κοριτσακι 5,5 ετων και ενα αγορακι 17 μηνων....νιωθω πολυ τυχερη που ο θεος μου εδωσε την δυνατοτητα να γινω μανουλα γτ ετσι καταλαβα την αξια της ζωης...ειμαι 7 χρονια με τον αντρα μου και αρκετα καλα αν εξαιρεσεις κατι πεθερικες παρεμβολες ....θελω να πω οτι οταν γινεσαι μαμα τπτ δεν ειναι ευκολο αλλα τπτ δεν ειναι και δυσκολο απο την αξια που δινουμε εμεις...βεβαια δεν σας κρυβω οτι πολλες φορες εχω φτασει να λεω παναγια μου ποσο θα ηθελα και εγω μια βοηθεια να ξεκουραστω για 2 ωρες δυστηχωσ ομως βοηθεια απο μαμα -πεθερα δεν υπαρχει οποτε εγω και ο συζηγοσ μοασ στηριζομαστε ο ενας τον αλλον βεβαια και αυτο εχει τις δυσκολιες του...αλλα τα δυσκολα ειναι για τουσ ανθρωπους και με αγαπη ολα αντιμετωπιζονται ....οσο αφορα για μενα αν και παντρευτηκα πολυ μικρη αντιπετωπησα ενα κοινωνικο ρατσισμο ο οποιοσ γινοταν συνηθως απο γυναικες και απο γυναικες μαναδες που τους μεγαλωναν αλλοι τα παιδια οποτε θεωρω οτι το προβλημα ηταν δικο τους γτ οι ιδιες παρολο την ηλικια τουσ δεν μπορουσαν να αναλαβουν τις ευθυνες τουσ...απο παντα ημουν σε μια φαση που παντα λατρευα και αγαπουσα τα παιδια ΄ποτε ομως δεν ηξερα το ποτε θα κανω παιδια ,αν και να το πω πιο σωστα νομιζα οτι δεν θα εκανα ποτε παιδια στα 17 μ ενα χειρουργιο με εφερε αντιμετωπη με μια σαλπιγγα και πιθανοτητα 30% να μπορεσω να γινω μανουλα στο μελλον ....και ομως ο θεουλης το θαυμα οτυ το εκανε και ειμαι παρα πολυ τυχερη και γιατι εχω τον ανθρωπο μ και τα παιδια μ.. Very Happy

57ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 9:42 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι 32 χρόνων,στα 31 μου έκανα τον γιο μου και πιστεύω ότι ήταν η καταλληλότερη ηλικία για να ξεκινήσω οικογένεια.

58ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 9:58 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Vicky Kol έγραψε:Η καταλληλη ηλικια για να κανει κανεις παιδι ειναι οταν νιωθει ετοιμος, και οταν ανοιξει η τυχη του, που λενε και οι παλιοι.

Πόσο δίκιο έχεις κοπέλα μου! Έτσι ακριβώς είναι!!! Very Happy
Με το καλό να σου έρθει το μωράκι σου!!!
Η διαφορά ηλικίας είναι σχετική νομίζω κορίτσια. Εμένα η μαμά μου με έκανε στα 23 κι όμως δεν ήμασταν ποτέ πολύ κοντά κ δεν ένιωθα κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο λόγω της μικρής διαφοράς. Μάλιστα θεωρώ κ τους 2 γονείς μου αρκετά ανώριμους (ακόμα κ σήμερα) για γονείς. Την ίδια γνώμη έχει κ ο αδερφός μου! Τουλάχιστον μεταξύ τους τα βρίσκουν μια χαρα! χιχιχι!
Κι εγώ είμαι 33, αύριο 39η βδομάδα... κ περιμένω με το καλό τον μπεμπούλη μου κ ελπίζω κ πιστεύω ότι θα είμαι πιο ώριμη κ πιο έτοιμη σε πολλά πράγματα sunny
Με τον άντρα μου βρεθήκαμε σχεδόν πριν 3 χρόνια κ συγκινούμαι τόσο πολύ καθημερινά που είμαι με αυτό τον άνθρωπο κ νιώθω πολύ ευγνώμων κ τυχερή που ήρθε στο δρόμο μου κ ήρθα στο δρόμο του ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 328109
Και μιλάω στον μπεμπούλη μέσα μου κ του λέω πόσο τυχερός θα είναι με τέτοιον πατέρα!!!!!!!!!!!!!
Αυτά...

59ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 10:13 am

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ έγινα μανούλα στα 29 γιατί τότε αξιώθηκα θέλω και δεύτερο κάποια στιγμή αν μπορέσω να κάνω γιατί έχω και ιστορικό. Εγώ πιστεύω παίζει ρόλο το πότε νιώθει έτοιμη η κάθε κοπέλα και απο κει και πέρα αν το επιτρέπουν οι συνθήκες αποκτά το μωρό της. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις βρει ένα ώριμο σύντροφο που θα είναι κατάλληλος πατέρας εχθος απο σύζυγος flower
Η ηλικία επηρεάζει μόνο στης πιθανότητες και στο πόσο εύκολα θα πιάσεις παιδί όχι αν θα γίνεις μάνα αυτό είναι επιθυμία ψυχής και η ψυχή δεν έχει ηλικία βρε κορίτσια

60ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 10:29 am

Vicky Kol

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
φωτεινουλης έγραψε:vicky με το καλο κοπελα μου να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.φαινεται οτι το θελεις τοσο πολυ!!!

Να σου ζησει το μπεμπακι σου, και σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!!

buttonaki έγραψε:
Vicky Kol έγραψε:Η καταλληλη ηλικια για να κανει κανεις παιδι ειναι οταν νιωθει ετοιμος, και οταν ανοιξει η τυχη του, που λενε και οι παλιοι.

Η διαφορά ηλικίας είναι σχετική νομίζω κορίτσια. Εμένα η μαμά μου με έκανε στα 23 κι όμως δεν ήμασταν ποτέ πολύ κοντά κ δεν ένιωθα κάποιο ιδιαίτερο δέσιμο λόγω της μικρής διαφοράς. Μάλιστα θεωρώ κ τους 2 γονείς μου αρκετά ανώριμους (ακόμα κ σήμερα) για γονείς. Την ίδια γνώμη έχει κ ο αδερφός μου! Τουλάχιστον μεταξύ τους τα βρίσκουν μια χαρα! χιχιχι!

buttonaki με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια, κοντευεις τυχερουλα!!Σ'ευχαριστω για τις ευχες, οσο για τους γονεις εχουμε τις ιδιες εμπειριες. Εγω αγαπαω τους γονεις μου γιατι παντα μας φροντιζαν, και ικανοποιησαν στο επακρο καθε βασικη μας αναγκη, αλλα δεν υπαρχει δεσιμο. Κι εμενα η μαμα μου στα 23 με εκανε, αλλα δεν δεθηκαμε γιατι δεν μπηκε βαθια στο ρολο του γονιου, δεν ηξερε να κανει κατι περισσοτερο απ'αυτο που εκανε, το οποιο εκανε με αγαπη παρ'ολα αυτα. Αλλα αυτη η αγαπη δεν την οδηγησε καπου βαθυτερα. Γι'αυτο δεν παιζει ρολο η διαφορα ηλικιας των παιδιων με τους γονεις. Αλλωστε τωρα ολοι σχεδον ειμαστε πιο καλοβαλμενοι σε σχεση με τις παλιοτερες γενιες και δειχνουμε νεοτεροι σε σχεση με την ηλικια μας, δεν νομιζω να μας περασει κανεις για γιαγιαδες και παππουδες των παιδιων μας,(καπου το διαβασα κι αυτο) για να γελασουμε και λιγο!!

61ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Τετ Μάης 23, 2012 10:43 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Vicky Kol έγραψε:
φωτεινουλης έγραψε:vicky με το καλο κοπελα μου να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.φαινεται οτι το θελεις τοσο πολυ!!!

Να σου ζησει το μπεμπακι σου, και σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!!

buttonaki έγραψε:

buttonaki με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια, κοντευεις τυχερουλα!!Σ'ευχαριστω για τις ευχες, οσο για τους γονεις εχουμε τις ιδιες εμπειριες. Εγω αγαπαω τους γονεις μου γιατι παντα μας φροντιζαν, και ικανοποιησαν στο επακρο καθε βασικη μας αναγκη, αλλα δεν υπαρχει δεσιμο. Κι εμενα η μαμα μου στα 23 με εκανε, αλλα δεν δεθηκαμε γιατι δεν μπηκε βαθια στο ρολο του γονιου, δεν ηξερε να κανει κατι περισσοτερο απ'αυτο που εκανε, το οποιο εκανε με αγαπη παρ'ολα αυτα. Αλλα αυτη η αγαπη δεν την οδηγησε καπου βαθυτερα. Γι'αυτο δεν παιζει ρολο η διαφορα ηλικιας των παιδιων με τους γονεις. Αλλωστε τωρα ολοι σχεδον ειμαστε πιο καλοβαλμενοι σε σχεση με τις παλιοτερες γενιες και δειχνουμε νεοτεροι σε σχεση με την ηλικια μας, δεν νομιζω να μας περασει κανεις για γιαγιαδες και παππουδες των παιδιων μας,(καπου το διαβασα κι αυτο) για να γελασουμε και λιγο!!

ακριβώς έτσι έιμαστε κι εμείς με τους γονείς μου... δεν ξέραν για παραπάνω. Με αγάπη κάνουν κ κάναν ο,τι κάναν. Αλλά κάτι βαθύτερο δεν ένιωσα ποτέ, την ψυχική επαφή! Και συχνά απογοητεύομαι...ακόμα!
Anyway!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις