Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:ποια φιλη σου ειπε αυτη την μαμακια; δεν ισχιει ειναι καθαρα θεμα με το χαλινο του παιδιου οτι ειναι ανωριμο μην ακουω βλακειες τετοιες ελεος, στην φρουτοκρεμμα ουτε εγω ειδα διαφορα στην αρχη μετα απο νερο εβγαζε λιγο οταν μπαινει και το ρυζαλευρο βελτιωνονται, βεβαια αν δεν ποναει απλα βγαζει το συζητας με τον γιατρο σου μηπως το κοψεται αλλα καλυτερα περιμενε να μπει και το ρυζαλευρο

Φιλη απο τις καλες Wink
Που ξερουν να σου φτιαχνουν την διαθεση

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια συντομη Καλημέρα Very Happy
Ευχομαι να είστε όλες καλά Very Happy
Βαρβαρούλα υπομονή, πως έσπασε;;;

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βαρβαρα μου εγώ να δείς πως τρέμω τον οδοντίατρο, όταν πάω πρίν καν καθήσω στην καρέκλα, ιδρώνω και ε πιάνει ταχυπαλμία φούλ.

elenamg1978

elenamg1978
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
KALHMERA KORITSIA!
Elpizw oles na eiste kala!!!!
kai na perasete mia wrea mera!
I love you Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 417472

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα... Πως ειστε;

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εμεις ζεσταινομαστε εδω στη Χαλκιδα κ ανυπομονουμε να αρχισουμε τα μπανια!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το δοντι εσπασε ρε παιδια απο ενα σπορακι !! ακουσον ακουσον !!! βασουλα εγω οποτε πηγαινω μου φωναζει η οδοντιατρος " σε ακουω !!! " και ειμαι στο σαλονακι !! ξεκιναω το κλαμα απ το σπιτι τι να κανω που φοβαμαι ;;;;; βιβιαν καλα ειμαστε εσυ ;; πως πας ;;; μιλου θα μου το βγαλει ολο δεν υπαρχει περιπτωση να μου το αφησει και να μου βαλει θυκη κλπ ειμαι σιγουρη ! αλωστε στην μια μερια εχει μεινει μονο το ουλο δηλ ειναι συριζα το κομενο δοντι

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:το δοντι εσπασε ρε παιδια απο ενα σπορακι !! ακουσον ακουσον !!! βασουλα εγω οποτε πηγαινω μου φωναζει η οδοντιατρος " σε ακουω !!! " και ειμαι στο σαλονακι !! ξεκιναω το κλαμα απ το σπιτι τι να κανω που φοβαμαι ;;;;; βιβιαν καλα ειμαστε εσυ ;; πως πας ;;; μιλου θα μου το βγαλει ολο δεν υπαρχει περιπτωση να μου το αφησει και να μου βαλει θυκη κλπ ειμαι σιγουρη ! αλωστε στην μια μερια εχει μεινει μονο το ουλο δηλ ειναι συριζα το κομενο δοντι

Περαστικα Βαρβαρουλα! Μην το σκεφτεσαι! Καλα ειμαι και εγω ανακατεύομαι χαχαχαχαχα!

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα εσπασε δοντι ενω ετρωγα ψωμι στον 5ο μηνα της εγκυμοσυνης...κ τελικα πηγα κ το εβγαλα πριν 15μερες το δοντι!φαντασου..η κορη μου ειναι τωρα 17μηνων κ 10ημερων!Σε καταλαβαινω για το αγχος εγω ειμαι χαλια μεχρι να παω κ οσο περιμενω αλλα μολις μπω ειμαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ...κ οταν ολοκληρωνεται η διαδικασια εχω παλι τα χαλια μου μεχρι κ τασεις λυποθυμιας...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερααα κοριτσακια μου τι κανετε???Εγω καλα ειμαι βολταρουμε κ θαλασσα καθε μερα,σημερα γυρισαμε νωρις γτ γυρισε ο αδερφος μου απο το χωριο που δουλευει να δει τις θειες μου κ γυρισαμε σπιτι αρον αρον.Βαρβαρα περαστικα,βιβιαν υπομονη,κ σε ολες τις υπολοιπες πολλες φιλουρες

fatsoulinaki

fatsoulinaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΙΒΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΕΤΣΙ???????ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΧΕΙΣ Κ ΕΜΕΤΟΥΣ Η ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κοριτσάρεεεεεεεεες! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 654316 τι κάνετε?
Βαρβάρα κουράγιοοοοοοοοοο με το δόντι εννοώ, υπομονή και κουράγιο!

Γιάννα μου τουλάχιστον εσένα κάποια στιγμή θα σταματήσει τις γουλίτσες, αν και αυτό το επαντορέν (τι ωραία που το γράφω) δεν πίνετε το άτιμο μπλιαξ! εμένα που ξερνοβολάει και δεν ξέρουμε γιατί τι να κάνω μου λέτε? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 534787 πότε θα το σταματήσει το αγόρι μου? το λυπάται η ψυχή μου, και το μυαλό μου τώρα που θα πάει πάλι σχολείο όλο εκεί θα είναι! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 534787 το μανάρι μου!

κατά τα άλλα κλασσικά νυστάζω! χα! τι πρωτότυπο!

Καλλιόπηηηηηηηηηη άντε με το καλό βρε φιλενάδααααααααααα! με το καλό να βαφτιστεί ο Μητσάρας και με το καλό και ο γάμος! να ζήσετε και να ευτυχίσετε σαν τα ψηλά βουνά! θα έκανες όλα ή ξέχασες τίποτα μαρίιιιιιι??????? αχαχαχαχα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 417472

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβιαν πως τα πας??

Βαρβαρα εμενα χαλασαν πολλα δοντια μου απο την εγξυμοσυνη λογω ελλειψης ασβεστιου, παρολο που επαιρνα και συμπληρωμα. Ελπιζω μονο αυτο που σου εσπασε να μην ειναι στην μοστρα.

Μαρακι μου δεν το ηξερα αυτο για τον Νικολα. Κανει εμετο έτσι χωρις λογο?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι βρε Γιάννα μου σε πόσους γιατρούς έχουμε πάει τίποτα δνε του βρίσκουν! τι να πω πια Μόνο γαστροσκόπιση δεν έχουμε κάνει αλλά δεν μπορώ να τον βάλω σε αυτήν την διαδικασία!

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:γιατι ειμαι αντιδραστικο ον Razz Razz Razz Razz Razz Razz

πόσο συμφωνώ με την φράση σου....... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 654316

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:

πόσο συμφωνώ με την φράση σου....... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 654316

Καλως ηρθες αδερφουλα της συμπεθερουλας μου!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την αδερφή της συμπεθέρας τι την έχουμε άραγε? scratch αχαχαχαχαχα μα κάτι απορίες που τις έχω!

Βιβιανάκι μου τι κάνεις? ακόμα ανακατοσούρες και αναγούλες?

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalliopi έγραψε:

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ(ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ)ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!

Σ'ευχαριστώ, συνονόματη!!! Η ώρα η καλή και σε σας! Μη σε νοιάζει αν κλάψει το παιδάκι σου... Πήγα σε βάφτιση που το παιδάκι έκλαιγε από την κατήχηση ως το τέλος. Και ο παπάς είπε στους γονείς: "Μη στενοχωριέστε. Δεν έκλαψε πολύ. Έχουμε δει και χειρότερα." Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 966307

Καλώς σας βρήκα!!! Μόλις βρω ευκαιρία θα ρωτήσω τη συμπεθέρα σας από κοντά τί παίζει και με ποια γιατί δεν βγάζω πολλή άκρη ακόμα....Δυο μέρες δεν μπήκα γιατί έδινα μαθήματα και διαβάζω εδώ και μισή ώρα μόνο το θέμα αυτό....Πού να πάω και σε άλλο;;;;;

Και βρε κορίτσια!!! Πολύς λόγος για δίαιτες...Μη το πολυσυζητάτε τη στιγμή που άλλες είναι σε αποκλειστική και πρώιμη φάση πρόσληψης κιλών...... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 534787
Άντε, καλό μεσημέρι!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
Kalliopi έγραψε:

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ(ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΥΑΣ)ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!

Σ'ευχαριστώ, συνονόματη!!! Η ώρα η καλή και σε σας! Μη σε νοιάζει αν κλάψει το παιδάκι σου... Πήγα σε βάφτιση που το παιδάκι έκλαιγε από την κατήχηση ως το τέλος. Και ο παπάς είπε στους γονείς: "Μη στενοχωριέστε. Δεν έκλαψε πολύ. Έχουμε δει και χειρότερα." Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 966307

Καλώς σας βρήκα!!! Μόλις βρω ευκαιρία θα ρωτήσω τη συμπεθέρα σας από κοντά τί παίζει και με ποια γιατί δεν βγάζω πολλή άκρη ακόμα....Δυο μέρες δεν μπήκα γιατί έδινα μαθήματα και διαβάζω εδώ και μισή ώρα μόνο το θέμα αυτό....Πού να πάω και σε άλλο;;;;;

Και βρε κορίτσια!!! Πολύς λόγος για δίαιτες...Μη το πολυσυζητάτε τη στιγμή που άλλες είναι σε αποκλειστική και πρώιμη φάση πρόσληψης κιλών...... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 534787
Άντε, καλό μεσημέρι!!!

α καλα σωθηκαμε αμα ρωτησεις την αδερφουλα σου θα σου πει οτι εγω ειμαι αυτη που πρωτη την οραματιστηκε ξανθια Razz Razz Razz Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ξανθια σας διαβασε και σας χαιρετα!!!

Gianna_V έγραψε:Καλημερα ομορφιες μου..

Παω σιγα-σιγα να ετοιμαζομαι για ταξιδακι στο χωριο..

Ποιες ειναι εδω?

παλι στην πεθερα?!?!?!?μελι εχει καλε?!?!?!?! Razz

valerakievelinaki έγραψε:μπα !! εσπασε το μισο και ενα κοματι κουνιεται !! δεν ξερεις τι χεστρα ειμαι !! να δω πως θα παω ( ελενη δημητρα τζω μην γελατε !) ειμαι απ το πρωι χαλια μαυρα με εχουν πιασει ολα ζαλαδα λιποθυμια βουιζουν τα αυτια μου κλπ και να φαντασεις εκανα εξαγωγη 6 μηνων εγκυος στον φρονιμυτη και δεν μπορω να πω οτι πονεσα αλλα φοβααμαι παρα πολυυυυυ πολυυυυυυ !!!

πως τα καταφερες βρε θηριο?!?!?!?!!με ενα σπορακι!!! Shocked

kalliopitsa έγραψε:

πόσο συμφωνώ με την φράση σου....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ποσο συμφωνω που συμφωνεις!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαρία έγραψε:την αδερφή της συμπεθέρας τι την έχουμε άραγε? scratch αχαχαχαχαχα μα κάτι απορίες που τις έχω!

η αδερφη της συμπεθερας σου ειναι 2 φορες συμπεθερα!!!!χαχαχαχα
(κατα το "του παιδιου μου το παιδι ειναι 2 φορες παιδι!!!)
η βιβιαν ειναι η συμπεθερα μου θα κανω γαμπρο τον κωνσταντινουλη της!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχααχαχαχαχαχαχα δύο φορές συμπεθέρα άρα ξακατίνιασμα επί του 2??????? αχαχαχαχαχαχαχαχα

γεια σου Ευάκι μου! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:αχαχααχαχαχαχαχαχα δύο φορές συμπεθέρα άρα ξακατίνιασμα επί του 2??????? αχαχαχαχαχαχαχαχα

γεια σου Ευάκι μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα!!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Αναστασία! Very Happy

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:καλώς την Αναστασία! Very Happy

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! - Σελίδα 39 35468

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις