976 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Παρ Ιουν 10, 2011 6:06 am
sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και απο εμένα !Είστε καλά ; Εδω βρεχει καρεκλοπόδαρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
χαχαχαχα εγω δεν έχω πρόβλημα με τον αέρα...καλά πολύ ζέστηηηηΜαρία έγραψε:βρέχει?????
εδώ δεν βρέχει έχει ζέστη και ήλιο αλλά φυσάει δεν φαντάζεσαι πόσο! μιλάμε για αέρα όχι αστεία, άμα δεις τίποτα να πετάει πάνω από Καβάλα, εγώ θα είμαι θα με έχει φέρει ο αέρας κατά εκεί μεριά! αχαχαχαχαχα
sasanath έγραψε:Συγκεκριμένα είμαι απο Χρυσούπολη όπως η Νενα αν την γνωρίζεις απο εδώ! Ελα για καφέ !Σε περιμενω !!Πες τον άνεμο να σε φέρει γρήγορα!
Μαρία έγραψε:sasanath έγραψε:Συγκεκριμένα είμαι απο Χρυσούπολη όπως η Νενα αν την γνωρίζεις απο εδώ! Ελα για καφέ !Σε περιμενω !!Πες τον άνεμο να σε φέρει γρήγορα!
ουυυυυ έτσι όπως φυσάει σε μία ωρίτσα θα έιμαι εκεί! αχαχαχαχαχα
πλάκα πλάκα ευτυχώς που φυσάει και λίγο, γιατί με τέτοια ζέστη αν δεν φύσαγε κιόλας, πόσο θα είχε φτάσει το θερμόμετρο? είμαι στο αμήν να ανοίξω κλιματιστικό!!!!
άμα δεν θες Ευάκι, φτιάξε την βαλίτσα και έλα σε μένα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
sasanath έγραψε:Ηρθε ο γιός μου απο την γιαγια !Σας χαιρετω !Ευα καλα να περάσετε στον γάμο!φιλία σε ολες!
Μαρία έγραψε:sasanath έγραψε:Ηρθε ο γιός μου απο την γιαγια !Σας χαιρετω !Ευα καλα να περάσετε στον γάμο!φιλία σε ολες!
φιλάκια και σε σένα και τον γιόκα σου
ααααα Ευάκι μου να υποθέσω ότι θα έχει λυσάξει να μάθει τι θα φοράς να βάλετε το ίδιο?
ποιος σε τραβάει από τα μαλλιά καλέ μην πας αν δεν θεςΕυάκι έγραψε:στην καβαλα βρεχει στο κιλκις βρεχει θελω κι εγω βροχηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αστε και σε λιγο πρεπει να μαζεψω βαλιτσες και βαριεμαι!!!!!!!!!θα παμε σε γαμο στην αρτα αυριο και ζε σελωωωωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AnastasiaKoutsourh έγραψε:ποιος σε τραβάει από τα μαλλιά καλέ μην πας αν δεν θεςΕυάκι έγραψε:στην καβαλα βρεχει στο κιλκις βρεχει θελω κι εγω βροχηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αστε και σε λιγο πρεπει να μαζεψω βαλιτσες και βαριεμαι!!!!!!!!!θα παμε σε γαμο στην αρτα αυριο και ζε σελωωωωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:ωωωωωωωωωχ δηλαδή θα μείνετε εκεί και θα μείνει και το πεθερικό ε? ε μην πας ρε παιδί μου πες δεν γουστάρω να τρέχω! αχαχαχα
Ευάκι έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:ποιος σε τραβάει από τα μαλλιά καλέ μην πας αν δεν θεςΕυάκι έγραψε:στην καβαλα βρεχει στο κιλκις βρεχει θελω κι εγω βροχηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αστε και σε λιγο πρεπει να μαζεψω βαλιτσες και βαριεμαι!!!!!!!!!θα παμε σε γαμο στην αρτα αυριο και ζε σελωωωωωωωωω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αχ εισαι ψυχάρα!!!!Μαρία έγραψε:ωωωωωωωωωχ δηλαδή θα μείνετε εκεί και θα μείνει και το πεθερικό ε? ε μην πας ρε παιδί μου πες δεν γουστάρω να τρέχω! αχαχαχα
για τον κουνιαδο μου θελω να παω βρε κοριτσια που ειναι κουμπαρος και νονος!να τον τιμησουμε,να εχει μια οικογενεια κι αυτος διπλα του!ειναι τοσο καλο παιδι να τον καμαρωσει καποιος,μην ειναι μονος του!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης