51 Απ: LETE NA ME PAEI ME KAISARIKH? Δευ Μάης 23, 2011 2:15 am
marimag
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="MariaM"]
Αν διάβασες καλά, έγραψα "πχ. η ισχιακή προβολή". Δεν κάθισα να απαριθμήσω τα θέματα υγείας. Άρα δεν είμαι εγώ η απόλυτη. Όσο για το ότι πάμε μπροστά, διαβασε ξανά την τελευταία μου παράγραφο για να δεις ότι λέω ακριβώς αυτό.
καλά βρε μην βαράς δεν πρόσεξε καλά με συγχωρεις!!!με παρεξηγησες!!1απλά εχω βαρεθεί την καραμέλα πάμε φυσιολογικά είναι το καλύτερο κτλ κάποιες γυναίκες δεν μπορούν για σοβαρούς λογους...
marimag έγραψε:maria m. mhn eisai toso apolyth!!den einai mono i isxiaki provoli paizoun polla themata ygeias pou kanoun aparaiti tin kaisariki!!!
eytyxos pou yparxei kai efarmozetai diaforetika i thnisimotita gia mamades kai mora tha itan poly megaliteri!!!pame me tin proodo ths episthmhs kai oxi opos gennousan prina apo 100 xronia!!! min ta rixnoume ola sto symferon
Αν διάβασες καλά, έγραψα "πχ. η ισχιακή προβολή". Δεν κάθισα να απαριθμήσω τα θέματα υγείας. Άρα δεν είμαι εγώ η απόλυτη. Όσο για το ότι πάμε μπροστά, διαβασε ξανά την τελευταία μου παράγραφο για να δεις ότι λέω ακριβώς αυτό.
καλά βρε μην βαράς δεν πρόσεξε καλά με συγχωρεις!!!με παρεξηγησες!!1απλά εχω βαρεθεί την καραμέλα πάμε φυσιολογικά είναι το καλύτερο κτλ κάποιες γυναίκες δεν μπορούν για σοβαρούς λογους...