Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 8:12 am

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απλά θέλω την εμπειρία σας....Κατα ποσο ισχυει το ζωηρο παιδι στην κοιλια = ζωηρο παιδι μετα

27χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 10:55 am

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αν παρεις παραδειγμα απο τα δικα μου τα παιδια, οπως ηταν στην κοιλια ετσι ειναι και εκτος!!!!

28χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 11:09 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
αλικακι έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι παίζει ρολο η ψυχολογία της μαμάς, τα ερεθίσματα που παίρνει απ΄το περιβάλλον του και τι καταστάσεις βιώνει ένα μωρό μέσα από την κοιλιά.Ο γυναικολόγος μου πάντα μου έλεγε "ηρεμία στο σπίτι,ηρεμία,τάξη και ασφάλεια".Αφού τα λόγια του είναι ακόμα στο μυαλό μου!!!!
Στην εγκυμοσύνη μου λοιπόν,ήμουν πολλή ήρεμη...μέχρι αηδίας!!!!!Εεεε,λοιπόν έτσι βγήκε κι ο μπέμπης μου!!!Όπου και να τον έχω πάει μου λένε όλοι τι παιδί ειν'αυτό!!Ήρεμος,καλόβολος,ευχάριστος.
Οι Κινέζοι,επίσης,λένε ότι τα μωρά γεννιούνται 9 μηνών!!!Οπότε,αν έχουνε δίκιο,φανταστείτε πόσα πράγματα ακούνε-μαθαίνουν και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ηρεμία στην ζωή του έστω και μέσα στην κοιλιά!!
Επίσης γι'αυτό που είπατε για τα μωρά που γεννήθηκαν πιο γρήγορα και την νευρικότητα θα διαφωνήσω!!Εγώ γέννησα στις 37 εβδομάδες και κάθε άλλο παρά νευρικός είναι ο μπέμπης μου!!!Εκτός κι αν αποτελεί εξαίρεση!!!Αυτό πρέπει να είναι μύθος...

βρε συ 37 δεν ειναι και προωρο...λενε για αυτα που ειναι πριν τις 36 ..και κατα 90 %...(δυστηχως)...ετσι ειναι....πιο αντιδραστικα και ζωρικα...

Καλά,δίκιο εχεις!!!Δεν είναι πρόωρο,αλλά το λέω γιατί είμαστε οριακά χαχα!!!!Τέλωςπάντων...δεν ξέρω!!!Μπορεί να έχουν δίκιο τότε!!

29χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 11:17 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tha ginw mama έγραψε:Απλά θέλω την εμπειρία σας....Κατα ποσο ισχυει το ζωηρο παιδι στην κοιλια = ζωηρο παιδι μετα
Μήν αγχώνεσαι καλέ, όπως είπες και εσύ διάγνωση για ΔΕΠΥ γίνεται πολύ αργότερα. Ο χαρακτήρας είναι άλλο θέμα. Δεν γεννιέται ένα παιδί με προβληματικό χαρακτήρα. Εγώ έχω ένα παιδί υπερκινητικό και ζωηρό αλλά πολύ χαρούμενο, καθόλου γκρινιάρικο και πολύ υπομονετικό. Έτσι ήταν και μέσα στην κοιλιά αλλά και ο άντρας μου κάπως έτσι ήταν όταν ήταν μωρό. Να θυμάσαι ότι ότι νιώθεις εσύ τώρα περνάει και στο παιδί. Γι' αυτό κάνε θετικές σκέψεις. Εκ πείρας θα σου πω ότι είναι ωραία η καθημερινότητα με ένα ζωηρό παιδί! Very Happy

30χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 11:27 am

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ, ακόμα δεν έγινα μάνα και άρχισα να ανησυχώ..........Τι έχει να τραβήξει το καημένο μετά...

31χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 11:30 am

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν παρεις παραδειγμα απο τα δικα μου τα παιδια, οπως ηταν στην κοιλια ετσι ειναι και εκτος!!!!

Είναι ήσυχα τα παιδάκια σου μαρκέλα τζόνι?

32χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 11:32 am

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα βρε κοριτσια μαλλον ειναι το μοναδικο παιδι που ηταν ησυχο μες στη κοιλια και τελειως διαφορετικο ειναι τωρα που ειναι εξω... αλλα δε μπορω να πω οταν εχουμε τις καλες μας ολο γελαμε και φαινεται και το ενα δοντι μας Razz

33χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 11:33 am

markellajohny

markellajohny
tha ginw mama έγραψε:αν παρεις παραδειγμα απο τα δικα μου τα παιδια, οπως ηταν στην κοιλια ετσι ειναι και εκτος!!!!

Είναι ήσυχα τα παιδάκια σου μαρκέλα τζόνι?
η μεγαλη μου ειναι θηριο!!!!
ο μικρος ειναι πολυ ησυχος!!!

34χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 12:49 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tha ginw mama έγραψε:Απλά θέλω την εμπειρία σας....Κατα ποσο ισχυει το ζωηρο παιδι στην κοιλια = ζωηρο παιδι μετα

ναι και εμανα μου βγηκε..αυτο που χτυπιοταν ολη την ωρα στην κοιλια..και τωρα ετσι ειναι...μεσα στη δραση,,,δεν κουραζεται ποτε...το αλλο που αργησε και να κλοτσησει..τοσο που ανησυχουσα...ειναι αγιο παιδακι...σαν ναμην υπαρχει...
εμανα παντω και στα τρια παιδια μου βγηκε...το μεσα με προετημασε για το απέξω!!!χαχα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

35χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 10:43 pm

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 215994
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ Razz Razz Razz ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 654316

36χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 10:55 pm

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
refaki έγραψε:κοριτσια πιστευεται οτι ενα μωρακι οταν ειναι ακομα μεσα στην κοιλιτσα της μανουλας του "φτιαχνει" χαρακτηρα αναλογα και με το τι ψυχολογια εχει η μαμα του κατα τη διαρκει της εγκυμοσυνης?
εσεις πως ησασταν στην εγκυμοσυνη σας και τα μωρακια σας πως βγηκαν? εγω για παραδειγμα ειχα πολυ ασχημη ψυχολογια κατα στην εγκυμοσυνη μου ειχα νευρα, αγχος και ολο εκλαιγα! η μπεμπα μου λοιπον ειναι πολυ νευρικη και κλαιει με το παραμικρο...

Κοριτσάκι μου εμείς θυμάσαι που τα λέγαμε και απο κοντά τι εγκυμοσύνη είχα, χάλιααααα μια με το ανγχος και τον φόβο να προλάβει ο μπαμπάς μου να δεί τον μπέμπη, μια με την μετάθεση και μια με την δουλειά που δεν τα έβγαζαν πέρα χωρίς εμένα, κλάμαααααα με όλαααα!!!!!!
Ο μπέμπης όμως είναι πολύ ήσυχος να καταλάβεις οταν είμαστε στο μαγαζί λες και το νιώθει την ώρα της δουλειάς είναι στο καροτσάκι του και παίζει με τα παιχνιδάκια του, κλαίει μόνο όταν πεινάει πολύ, γενικά δν καταλαβαίνουμε πως έχουμε μωράκι στο σπίτι....
Μόνο στην αρχή για ένα μήνα με τους κολικούς είχε πολύ γκρίνια!!!

Φάση είναι θα περάσει, αλλά ναι συμφωνώ πως παίζει ρόλο η ψυχολογία της μαμάς, επίσης οχι μόνο κατά την δειάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και τώρα αν είσαι πολύ στρεσαρισμένη το μωράκι το νιώθει!!!

Ισως αλλάξει, εμένα μου λένε κάπιοι πως τώρα μπορεί να είναι ήσυχος αλλά μετά το αντίθετο!!!!!!

Δωστης ένα φιλάκι απο μένα της μικρούλας μας!!!!!

37χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Τετ Ιουν 22, 2011 1:23 pm

sofia 23/12/10

sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera koritsia emena o mpempis mou itan poli zoiros stin kilia kai akoma einai xtipiete oli mera akourastos einai....!!!einai omos poli gelastos kai den griniazei katholou..

38χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 12:29 am

evvi

evvi
ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 606100 τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...

39χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 12:32 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 606100 τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...

κ εγω ειχα αγχος στην εγκυμοσυνη μα ο γιος μου ειναι ενα αρνακι.μαμ κακα κ νανι

40χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 12:36 am

evvi

evvi
thequeen86 έγραψε:
evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 606100 τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...

αχ μακαρι!!! γτ αν κλαιει θα κλαιω και εγω Crying or Very sad

41χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 12:40 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
evvi έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

αχ μακαρι!!! γτ αν κλαιει θα κλαιω και εγω Crying or Very sad

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΡΝΑΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΜΑΡΩ Rolling Eyes Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ??? ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΗΡΕΜΗ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??? Shocked Shocked Shocked
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ!!!

42χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 12:42 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

αχ μακαρι!!! γτ αν κλαιει θα κλαιω και εγω

χαλαρωσε κ απολαυσε το!! εγω ειχα αγχος εκανα μετακομηση κ στον 7ο μηνα μαθαινω οτι ο πατερας μου εχει σοβαρη καρδιοπαθεια! εε με αυτα ο γιος μου επρεπε να βγει με τα ηρεμιστικα αγκαλια.κ ομως ειναι μαμ κακα κ νανι.δοντια εβγαλε κ δεν καταλαβα τπτ.μου μοιαζει γτ καπως ετσι ημουν κ εγω μονο που εγω ημουν μαμουχαλη Smile Very Happy

43χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 2:23 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
evvi έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

χαλαρωσε κ απολαυσε το!! εγω ειχα αγχος εκανα μετακομηση κ στον 7ο μηνα μαθαινω οτι ο πατερας μου εχει σοβαρη καρδιοπαθεια! εε με αυτα ο γιος μου επρεπε να βγει με τα ηρεμιστικα αγκαλια.κ ομως ειναι μαμ κακα κ νανι.δοντια εβγαλε κ δεν καταλαβα τπτ.μου μοιαζει γτ καπως ετσι ημουν κ εγω μονο που εγω ημουν μαμουχαλη Smile Very Happy

ΜΑΜΟΥΧΑΛΗ?ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ
καιρο εχω να την ακουσω αυτην την λεξηη

44χαρακτηρας και εμβρυο? - Σελίδα 2 Empty Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Πεμ Ιουν 23, 2011 2:29 am

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
thequeen86 έγραψε:
evvi έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

ΜΑΜΟΥΧΑΛΗ?ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ
καιρο εχω να την ακουσω αυτην την λεξηη

ναι ημουν ενα βοδι κ μισο ενω ο γιος μου μπορει να ειναι ησυχος κ καλοβολος αλλα ειναι τρομερο ζουζουνι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις