26 Απ: χαρακτηρας και εμβρυο? Δευ Μάης 23, 2011 8:12 am
tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Απλά θέλω την εμπειρία σας....Κατα ποσο ισχυει το ζωηρο παιδι στην κοιλια = ζωηρο παιδι μετα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
bou-boukitsa έγραψε:αλικακι έγραψε:Κι εγώ πιστεύω ότι παίζει ρολο η ψυχολογία της μαμάς, τα ερεθίσματα που παίρνει απ΄το περιβάλλον του και τι καταστάσεις βιώνει ένα μωρό μέσα από την κοιλιά.Ο γυναικολόγος μου πάντα μου έλεγε "ηρεμία στο σπίτι,ηρεμία,τάξη και ασφάλεια".Αφού τα λόγια του είναι ακόμα στο μυαλό μου!!!!
Στην εγκυμοσύνη μου λοιπόν,ήμουν πολλή ήρεμη...μέχρι αηδίας!!!!!Εεεε,λοιπόν έτσι βγήκε κι ο μπέμπης μου!!!Όπου και να τον έχω πάει μου λένε όλοι τι παιδί ειν'αυτό!!Ήρεμος,καλόβολος,ευχάριστος.
Οι Κινέζοι,επίσης,λένε ότι τα μωρά γεννιούνται 9 μηνών!!!Οπότε,αν έχουνε δίκιο,φανταστείτε πόσα πράγματα ακούνε-μαθαίνουν και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ηρεμία στην ζωή του έστω και μέσα στην κοιλιά!!
Επίσης γι'αυτό που είπατε για τα μωρά που γεννήθηκαν πιο γρήγορα και την νευρικότητα θα διαφωνήσω!!Εγώ γέννησα στις 37 εβδομάδες και κάθε άλλο παρά νευρικός είναι ο μπέμπης μου!!!Εκτός κι αν αποτελεί εξαίρεση!!!Αυτό πρέπει να είναι μύθος...
βρε συ 37 δεν ειναι και προωρο...λενε για αυτα που ειναι πριν τις 36 ..και κατα 90 %...(δυστηχως)...ετσι ειναι....πιο αντιδραστικα και ζωρικα...
Μήν αγχώνεσαι καλέ, όπως είπες και εσύ διάγνωση για ΔΕΠΥ γίνεται πολύ αργότερα. Ο χαρακτήρας είναι άλλο θέμα. Δεν γεννιέται ένα παιδί με προβληματικό χαρακτήρα. Εγώ έχω ένα παιδί υπερκινητικό και ζωηρό αλλά πολύ χαρούμενο, καθόλου γκρινιάρικο και πολύ υπομονετικό. Έτσι ήταν και μέσα στην κοιλιά αλλά και ο άντρας μου κάπως έτσι ήταν όταν ήταν μωρό. Να θυμάσαι ότι ότι νιώθεις εσύ τώρα περνάει και στο παιδί. Γι' αυτό κάνε θετικές σκέψεις. Εκ πείρας θα σου πω ότι είναι ωραία η καθημερινότητα με ένα ζωηρό παιδί!tha ginw mama έγραψε:Απλά θέλω την εμπειρία σας....Κατα ποσο ισχυει το ζωηρο παιδι στην κοιλια = ζωηρο παιδι μετα
η μεγαλη μου ειναι θηριο!!!!tha ginw mama έγραψε:αν παρεις παραδειγμα απο τα δικα μου τα παιδια, οπως ηταν στην κοιλια ετσι ειναι και εκτος!!!!
Είναι ήσυχα τα παιδάκια σου μαρκέλα τζόνι?
tha ginw mama έγραψε:Απλά θέλω την εμπειρία σας....Κατα ποσο ισχυει το ζωηρο παιδι στην κοιλια = ζωηρο παιδι μετα
refaki έγραψε:κοριτσια πιστευεται οτι ενα μωρακι οταν ειναι ακομα μεσα στην κοιλιτσα της μανουλας του "φτιαχνει" χαρακτηρα αναλογα και με το τι ψυχολογια εχει η μαμα του κατα τη διαρκει της εγκυμοσυνης?
εσεις πως ησασταν στην εγκυμοσυνη σας και τα μωρακια σας πως βγηκαν? εγω για παραδειγμα ειχα πολυ ασχημη ψυχολογια κατα στην εγκυμοσυνη μου ειχα νευρα, αγχος και ολο εκλαιγα! η μπεμπα μου λοιπον ειναι πολυ νευρικη και κλαιει με το παραμικρο...
evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...
thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...
κ εγω ειχα αγχος στην εγκυμοσυνη μα ο γιος μου ειναι ενα αρνακι.μαμ κακα κ νανι
evvi έγραψε:thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...
αχ μακαρι!!! γτ αν κλαιει θα κλαιω και εγω
evvi έγραψε:thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...
thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...
χαλαρωσε κ απολαυσε το!! εγω ειχα αγχος εκανα μετακομηση κ στον 7ο μηνα μαθαινω οτι ο πατερας μου εχει σοβαρη καρδιοπαθεια! εε με αυτα ο γιος μου επρεπε να βγει με τα ηρεμιστικα αγκαλια.κ ομως ειναι μαμ κακα κ νανι.δοντια εβγαλε κ δεν καταλαβα τπτ.μου μοιαζει γτ καπως ετσι ημουν κ εγω μονο που εγω ημουν μαμουχαλη
mamavivo έγραψε:thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:ωωωωχ αν ισχυει κατι τετοιο εμενα θα βγει πανικοβλητο και θα τραβαει και τα μαλλια του τοσο αγχος που ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη. τωρα προσπαθω να ηρεμισω λιγακι...
χαλαρωσε κ απολαυσε το!! εγω ειχα αγχος εκανα μετακομηση κ στον 7ο μηνα μαθαινω οτι ο πατερας μου εχει σοβαρη καρδιοπαθεια! εε με αυτα ο γιος μου επρεπε να βγει με τα ηρεμιστικα αγκαλια.κ ομως ειναι μαμ κακα κ νανι.δοντια εβγαλε κ δεν καταλαβα τπτ.μου μοιαζει γτ καπως ετσι ημουν κ εγω μονο που εγω ημουν μαμουχαλη
ΜΑΜΟΥΧΑΛΗ?ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ
καιρο εχω να την ακουσω αυτην την λεξηη
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης