26 Απ: ειμαι οντως υπερπροστατευτικη;θελω τη γνωμη σας... Κυρ Μάης 29, 2011 2:42 pm
Angie_77
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ νομίζω πως έπραξες πάρα πολύ καλά !!! Εννοείται όταν τα μωράκια είναι πολύ μικρά, πρέπει να προσέχουμε πολύ και ειδικά όσον αφορά το κάπνισμα. Εμένα με έσωσε ο άντρας μου όσον αφορά αυτό ακριβώς το θέμα. Δηλ τσιγάρο και επισκέπτες. Όποιος έρχεται σπίτι μας, χειμώνα-καλοκαίρι, έξω στο μπαλκόνι για τσιγάρο. Εγώ από την φύση μου είμαι πολύ ντροπαλή και δεν μιλάω. Ευτυχώς έχω εκείνον. Οι μόνοι που παίρναν αγκαλιά το παιδί όσο ήταν πολύ μωράκι, ήταν η μαμά μου και η πεθερά μου. Καπνίστριες και οι 2 αλλά τι να έκανα? Όσον αφορά το ντετόλ, κανένας δεν έβαζε και εγώ νευρίαζα και ανυπομονούσα να φύγουν !!! Τώρα που μεγάλωσε η μπεμπούλα μου όμως όλα καλά. Δεν έχω τόσο άγχος με τα μικρόβια.
Σε καταλαβαίνω πάντως που ενοχλήθηκες περισσότερο από την συμπεριφορά τους. Ήταν σαν να σε αναίρεσαν !!! Λες και δεν υπήρχες στο δωμάτιο !!! Λες και δεν ήξεραν το κόλλημα σου !!! Απλά εκείνοι χαρήκαν που είδαν το παιδί και επειδή δεν ξέρουν από πρόωρα και μικρόβια σε αποκάλεσαν υπερπροστατευτική !!!
Να μην τους δίνεις σημασία !!!!
Σε καταλαβαίνω πάντως που ενοχλήθηκες περισσότερο από την συμπεριφορά τους. Ήταν σαν να σε αναίρεσαν !!! Λες και δεν υπήρχες στο δωμάτιο !!! Λες και δεν ήξεραν το κόλλημα σου !!! Απλά εκείνοι χαρήκαν που είδαν το παιδί και επειδή δεν ξέρουν από πρόωρα και μικρόβια σε αποκάλεσαν υπερπροστατευτική !!!
Να μην τους δίνεις σημασία !!!!