Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stav2007 έγραψε:κοριτσακια μου καλο μηνα.κατι ειχε παθει απο το πρωι ο υπολογιστης και δεν μπορουσα να μπω.
swswπεριμενουμε τα πιο ευχαριστα νεα.
ΑΓΑΠΗ μια χαρα τα νεα σου.ε!λογικο ειναι αφου εχεις ξανακανει καισαρικη.αυτο που εγραψες ηταν καμπυλη ζαχαρου?

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Very Happy
ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Sad ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ!!! ΠΟΥ Κ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΑ Ε???
ΤΕΣ ΠΑΝΤΟΝ Κ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Very Happy
Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΜΠΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Α ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!
ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΩ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ Wink

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια κ μπεμπακια!!!
Elena σου εκανα αιτημα....
Αγαπη την εμμεσος coombs λες;;; εμενα γιατι μου την βαζει που εχω Α+;;;;;

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Sevi έγραψε:Καλημερα κοριτσια κ μπεμπακια!!!

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΩ!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ!!! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ Α- ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Shocked Shocked Shocked ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ...Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ????

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Κ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ Shocked Shocked Shocked Shocked ΟΥΤΕ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ Crying or Very sad Crying or Very sad ΤΩΡΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 534787 Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΧΟΣ!!!
Α ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ ΕΣΚΑΣΑ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ bom

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!΄Τι κάνετε; ουφ, εχει κατσει παλι στον αφαλό το μαναρι μου και με τσιτωνει.
Αυτή η coombs που λέτε μου φαινεται γίνεται όταν το ζευγάρι έχει διαφορετικό ρεζους μεταξύ τους. Κατι τετοιο παντως. Δεν το ξερω άκριβώς γιατί εμεις εχουμε την ιδια ομαδα.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΩ!!!!
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ!!! ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ Α- ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Shocked Shocked Shocked ΕΤΣΙ ΔΙΑΒΑΣΑ...Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ????

Nομιζω εχει Β+.......την εχω ξανακανει κ ηταν αρνητικη αλλα θα την κανω παλι σημερα!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΑ ΜΠΟΥΚ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΖΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ Κ ΕΚΕΙ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 893968

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Sevi έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΩ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ????

Nομιζω εχει Β+.......την εχω ξανακανει κ ηταν αρνητικη αλλα θα την κανω παλι σημερα!!!

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ Β+.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΝΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!! Η ΜΙΚΡΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.
ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
bouba έγραψε:Καλημέρα!΄Τι κάνετε; ουφ, εχει κατσει παλι στον αφαλό το μαναρι μου και με τσιτωνει.
Αυτή η coombs που λέτε μου φαινεται γίνεται όταν το ζευγάρι έχει διαφορετικό ρεζους μεταξύ τους. Κατι τετοιο παντως. Δεν το ξερω άκριβώς γιατί εμεις εχουμε την ιδια ομαδα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Bouba sunny
ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΜΕ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!! ΛΕΣ Κ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΙΩΘΑ affraid

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια πηρα τον αντρα μου τηλ κ μου ειπε οτι εχει B-.........αλλα ο γιατρος δεν μας εχει ρωτησει την ομαδα του!!!Θα τον ρωτησω την Δευτερα τι γινεται τωρα......

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Sevi έγραψε:Κοριτσια πηρα τον αντρα μου τηλ κ μου ειπε οτι εχει B-.........αλλα ο γιατρος δεν μας εχει ρωτησει την ομαδα του!!!Θα τον ρωτησω την Δευτερα τι γινεται τωρα......

ΚΑΛΑ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Cool
ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΘΕΙ Κ Η ΑΠΟΡΙΑ Wink ΜΠΕΡΔΕΜΑ Κ ΑΥΤΟ!!! ΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ???? Razz

tzef

tzef
ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ FACE

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ FACE

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 417472

stav2007

ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΩ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ Wink [/quote]
εγω το ειπα γιατι ξερω οτι οταν κανεις 1 φορα καισαρικη κανεις και στην αλλη εκτος αν εχουν περασει πολλα χρονια.

πως γινεται να γλιτωσειες την καμπυλη ζαχαρου?

Elena84

Elena84
ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ. ΕΧΩ Α+ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Α- . ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΙ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ.... Embarassed Very Happy

Elena84

Elena84
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ… ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ… ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ… Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994

tzef

tzef
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

stav2007

swsw έγραψε:
Sevi έγραψε:Swsw με το καλο η μπεμπα σου!!!Ολοκληρη κοπελα καλε!!!
Κ εγω οταν του ειπα για τρισδιαστατη φωτο μου λεει πλακα κανεις;;; Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Για dvd ηξερα οτι δεν δινουν....πολλα δεν σου πηραν;;; εμας πηγε 140 ευρω.....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!! ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΄ΨΑΞΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ!! ΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!! ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!! ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΥΜΠΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 40 ΜΕ 30 ΚΑΙ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ!! Ο, ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!! confused confused ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 679259
καλημερα κοριτσια.εγω οπως σας ειχα πει το εψαξα τοτε με την αυχενικη και δεν πηγα σε αυτον που μου ειπε ο γιατρος μου παρα ακουσα για μια που ειναι μια απο της καλυτερες στην ελλαδα σε αυτους τους υπερηχους και ειναι στο λητω.το ειπα στο γιατρο μου και την ηξερε και αυτος.ηταν παρα πολυ καλη και DVD μου εδωσε,και τωρα για την β επιπεδου παλι σε αυτην θα πω.ασε εκει που με εστελνε ο γιατρος μου, μου ειπαν τοτε για την αυχενικη 200ευρω και στο λητω 120. ο καθενας οτι θελει παιρνει.τωρα για την β επιπεδου που ρωτησα μου ειπαν 100ευρω στο λητω.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!! ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΜΕΣΟ COOMBS ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΕΖΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ 0- ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΧΕΙ +.ΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΖΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΕΖΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΑΠΛΑ Η COOMBS ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ (ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ) Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.. ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Very Happy flower flower flower

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elena84 έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ… ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ… ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ… Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994

Ax τι ωραία...!!! Άντε να έρθουν τώρα με το καλό!!! Για κάνε καμιά περιγραφή!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ (ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΗΣ) ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ BABY SITTING ΠΕΡΙΣΥ. ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΗ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΦΤΙΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ!! No No No

Elena84

Elena84
Despoinaki έγραψε:
Elena84 έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ… ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ… ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ… Rolling Eyes Rolling Eyes ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ http://www.nekbaby.gr/index.php?pageNum_pres=1&totalRows_pres=33&s=3&c=1
ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΩΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ
http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=206594&itm=14121&ct=1080306&pid=40
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ…
Η ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟ TA MOTHERCARE ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΙ?
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ S3 TRIO ΤΗΣ CHICCO ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994

tzef

tzef
ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ : Ή ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ή ΠΑΝΤΣΟ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ - ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ MOTHERCARE Ή ΒΕΝΕΤΤΟΝ Ή ΜΕΤΑ ΖΑΡΑ ΚΑΙ Η@M.

ΠΑΡΕΠΙΤΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.

tzef

tzef
Elena84 έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ http://www.nekbaby.gr/index.php?pageNum_pres=1&totalRows_pres=33&s=3&c=1
ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΩΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ
http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=206594&itm=14121&ct=1080306&pid=40
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ…
Η ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟ TA MOTHERCARE ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΤΙ?
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΤΟ S3 TRIO ΤΗΣ CHICCO ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 6 215994

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!!.ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟ STOKKE XPLORY ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΑΠΛΑ ΒΑΨΑΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ,ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΙΚΕΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΕΘΥΤΕΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΣΙΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟ - ΡΟΖ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ, ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzef στις Πεμ Ιουν 02, 2011 2:52 am, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχουμε αρχίσει και βλέπουμε διάφορα...!!! Θα πάμε να κλείσουμε επιπλάκια από τo Mister Baby στην Θεσσαλονίκη!!! Είχε πάρα πολύ ωραία σχέδια και πολλά!!! Και εμείς λογικά κάτι σε λευκό ή μπεζ θα πάρουμε!!! Τώρα για το πότε θα τα κλείσουμε δεν ξέρω!!! Να μπούμε και στον 6ο και μετά!! Δεν θα το αφήσω για πολύ αργά γιατί μετά με την ζέστη δεν μας βλέπω καλά!!! Τα prenatal έχουν το κακό ότι δεν σου τα στήνουν! Ενώ το Mister Baby έχει και την συναρμολόγηση μέσα στην τιμή!! Πότε θα σας τα παραδώσουν!!! Και εγώ πάντως δεν κρατιέμαι...!!! Θέλω να πάω να τα πάρω όλα!!! Πήραμε πάντως την προίκα του από τα prenatal!!! Είναι κάτι ρόζ σεντονάκια με ασορτί πάντα, κουβερλί... μούρλια!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις