Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ…
RANOU ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΧ ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΗΔΗ ΤΗΝ ΒΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΤΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ. ΚΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ. ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΗΣΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ… ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΝΟΥΜΕΡΟ 41 ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΗΖΟΜΑΙ.No ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΒΑΛΕΣ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ. ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 679259
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
ΔΕΣΟΙΝΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ
ΦΙΛΙΑ
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 334590

tzef

tzef
ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΙΥ 4 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ 6 ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και απο μένα! Εγώ έχω Π.Η.Τ 23/9 και θα γίνω για πρώτη φορά μανούλα! Περιμένω έναν παίδαρο και είμαι ενθουσιασμένη!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΤΖΕΦ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Ε???? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΑΛΚΗΔΙΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ Cool ΚΑΝΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Very Happy
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Smile
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 5 ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩ!!! Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΑΝ ΦΑΩ Η ΠΙΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Shocked ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΟΥ, ΛΕΣ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΜΑΙ.
Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!!! ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ???
ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ, ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ affraid
ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΜΕ sunny
Η ΚΟΥΜΠΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΓΗΚΕ Very Happy ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!
ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΒΓΗΚΕ!!
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ CRILEN ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Mpogos έγραψε:Καλημέρα και απο μένα! Εγώ έχω Π.Η.Τ 23/9 και θα γίνω για πρώτη φορά μανούλα! Περιμένω έναν παίδαρο και είμαι ενθουσιασμένη!

ΚΑΛΩΣ ΤΗ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ!!!!
ΚΙ ΕΓΩ 22 Η 23 ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Very Happy

Elena84

Elena84
MPOGOS ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 8/09
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ.ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 654316

ΑΓΑΠΗ ΤΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ… ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ
ΞΥΠΝΗΜΑ…
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Απο κράμπες καμιά γνωρίζει? Σας αρχισαν? Εγώ ακόμα πονάω απο χτες το βράδυ..Κουτσαίνω!!! Το χειρότερο ήταν οτι ήταν απανωτές κράμπες στο ίδιο σημείο και δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα...Το καημένο το αγοράκι μου τα είδε όλα χτες!! Τρόμαξε πολύ ο άντρας μου..Ηταν η πρώτη φορά. Τελικά με αυτήν την εγκυμοσύνη θα περάσουμε απο όλα τα συμπτώματα!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Elena84 έγραψε:MPOGOS ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 8/09
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ.ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 654316

ΑΓΑΠΗ ΤΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ… ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ
ΞΥΠΝΗΜΑ…
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΠΑΛΙ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙ, ΑΓΚΩΝΕΣ Κ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 654316 ΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ cyclops ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το mpogos είναι το παρατσούκλι για το μωράκι μου! Δεν είναι παχύ (822γρ) αλλά του το έβγαλα επειδή με πιέζει και πάω συνέχεια για πιπί! Laughing Με το καλό να υποδεχτούμε όλες τα μωράκια μας!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tha ginw mama έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Απο κράμπες καμιά γνωρίζει? Σας αρχισαν? Εγώ ακόμα πονάω απο χτες το βράδυ..Κουτσαίνω!!! Το χειρότερο ήταν οτι ήταν απανωτές κράμπες στο ίδιο σημείο και δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα...Το καημένο το αγοράκι μου τα είδε όλα χτες!! Τρόμαξε πολύ ο άντρας μου..Ηταν η πρώτη φορά. Τελικά με αυτήν την εγκυμοσύνη θα περάσουμε απο όλα τα συμπτώματα!!!!!!!

Έλα κοπέλα μου! Πως είσαι? Μαγνήσιο ξεκίνησες? Γιατί εμένα όταν με έπιασε (... μιλάμε για πολύ πόνο...) μου είπε και ξεκίνησα μαγνήσιο. Δύο χάπια την ημέρα πρωί - βράδυ!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Καλημέρα και απο μένα! Εγώ έχω Π.Η.Τ 23/9 και θα γίνω για πρώτη φορά μανούλα! Περιμένω έναν παίδαρο και είμαι ενθουσιασμένη!

Καλημέρα κοπέλα μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου!!! Εγώ περιμένω το πρώτο μου παιδάκι (9.10) και είναι κοριτσάκι το καλό μου!!!!!!!! Την περιμένουμε με αγωνία!!!! Είναι τέλειο φατσάκι!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΤΖΕΦ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Ε???? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΧΑΛΚΗΔΙΚΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ Cool ΚΑΝΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Very Happy
ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Smile
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 5 ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩ!!! Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΑΝ ΦΑΩ Η ΠΙΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Shocked ΘΑ ΒΑΛΩ Κ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΟΥ, ΛΕΣ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΜΑΙ.
Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!!! ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ???
ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ, ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ affraid
ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΧΘΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΜΕ sunny
Η ΚΟΥΜΠΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΓΗΚΕ Very Happy ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!
ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΒΓΗΚΕ!!
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ CRILEN ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 328109

Τρελαίνομαι όταν κουνιούνται τα γλυκουλίνια!!!!!!!!!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994

Γρήγορα περνάει ο καιρός! Ούτε που θα το καταλάβουμε...!!! Πρώτα Χριστουγεννάκια μαζί με την μπέμπα!!!!!!!! Λιώνω!!!!!!!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΩ,ΠΩ, ΚΡΑΜΠΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΑΜΠΑ! ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΘΩ ΘΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΓΝΗΣΙΟ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 587529

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
fennnia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994

Γρήγορα περνάει ο καιρός! Ούτε που θα το καταλάβουμε...!!! Πρώτα Χριστουγεννάκια μαζί με την μπέμπα!!!!!!!! Λιώνω!!!!!!!!!

DESPOINAKI,ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 6/10.ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

DESPOINAKI,ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ 6/10.ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ.

Αχ μωρέ τα γλυκούλια μας!!! Ναι!!! Κοντά - κοντά είμαστε!!

stav2007

καλημερα κοριτσακια.......εγω εχω πητ 31/10.
ρε κοριτσια σας ηρθε εσας πμ για μια στατηστικη που κανει μια ψυχολογος?

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:καλημερα κοριτσακια.......εγω εχω πητ 31/10.

Εγώ δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα μέχρι στιγμής!

Elena84

Elena84
Mpogos έγραψε:
stav2007 έγραψε:καλημερα κοριτσακια.......εγω εχω πητ 31/10.

Εγώ δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα μέχρι στιγμής!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:Δεσποινακι τωρα ειδα το μηνυμα σου,περαστικα κουκλα μου υπομονη σε καταλαβαινω απολυτα,εγω ειμαι με ενα ασχημο κρυωμα(δευτερο στη σειρα)με εντονο βηχα δυσπνοια και μπουκωμενη μυτη και τη βγαζω με παναντολ ζεστα και μελι..ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ ΟΜΩΣ, με τα γιαουρτακια καλα θα κανεις να τρως οπως ειπε και μια μανουλα διοτι προστατευουν τη χλωριδα του εντερου..ελπιζω το μικροβιακι να μην ειναι κατι σοβαρο,περαστικα μας οπως και να χει και δυναμη σε ολες μας.Χαμογελαστε κοντευουμε...Καμια στο Ελενας θα γεννησει μηπως???Καλημερουδια... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011       ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! - Σελίδα 19 215994
Εφώ γεννάω στο Έλενα. ΠΗΤ 06/10/2011, εσύ?

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Γρήγορα περνάει ο καιρός! Ούτε που θα το καταλάβουμε...!!! Πρώτα Χριστουγεννάκια μαζί με την μπέμπα!!!!!!!! Λιώνω!!!!!!!!![/quote]

Αχχχ κι έλεγα είμαι η μονή τρελή που το σκέφτεται απο τώρα με τις κάψες......χαχχα.
Σοβαρά τώρα,κάθε χρόνο είμαι η πρώτη στην γειτονιά που στολίζει.Φέτος με το μώρο απο τον Σεπτέμβρη θα έρθουν τα Χριστούγεννα σπίτι μας......χαχχα

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τρελαίνομαι όταν κουνιούνται τα γλυκουλίνια!!!!!!!!!

Βάζε baby radio! Το δικό μας μαιμουδάκι όταν ακούει κάνα πιο ζωηρό τραγουδάκι κάνει τούμπες στην κοιλιά!! Το νιώθω μωρέ οτι χαίρεται!!!Και εγώ εννοείται όλη μέρα ακούω παίδικά για το μικρούλη μου!!!!

stav2007

εγω απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος σκεφτομουν τα χριστουγεννα που θα το ντυσω αγιο Βασιλη,γιατι γιορταζει και ο αντρα μου και ερχονται ολοι σπιτι μας.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:εγω απο την πρωτη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος σκεφτομουν τα χριστουγεννα που θα το ντυσω αγιο Βασιλη,γιατι γιορταζει και ο αντρα μου και ερχονται ολοι σπιτι μας.

Αχ και εγώ μια από τα ίδια!!!!! Θα γιορτάζει και ο Βασίλης μου αλλά και η μπέμπα! Βασιλικούλα θα την βαπτίσουμε άσχετα αν θα την φωνάζουμε Σίλια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις