26 Απ: TI ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟς::::: Τρι Ιουν 07, 2011 2:03 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
SKATZOXOIROULA έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΣΑς.ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΜΟΛΙς ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟς ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΠΙΡΑΛ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΕΓΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩς ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟς.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΑΝΝΝΝΝΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗς ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.ΕΙΜΑΙ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩς ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩς ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩς ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΕς ΓΥΝΑΙΚΕς ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΑς ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑς ΝΥΧΤΑ ΜΑΝΟΥΛΕς ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΡΙΟ
καλη μου σκατζοχοιρουλα,χωρις να θελω να φανω "η κακια" εμενα αυτο που εσυ λες καημο, πιο πολυ σε "δωρο θεου" μου κανει...και οχι καημο το γεγονος οτι κουραστηκες ,παρολη την βοηθεια που εχεις οπως λες απο την μαμα και την πεθερα ,παρολο που ο συζυγος εχει καλη δουλεια,αρα και οικονομικως ανταπεξερχεστε,...ουτε φανταζει στα αυτια μου δυσκολο το γεγονος να εχουν μικρη διαφορα μεταξυ τους.....αν ημουν στην θεση σου...και ΑΝ τυχαινε να ξαναμεινω εγκυος τοσο συντομα δεν θα εβαζα πανω απο ολα τον εαυτο μου αλλα το γεγονος οτι απο μενα εξαρταται αν μια ζωη θα ζησει και θα γεννηθει..η απλα (και ωμα) θα σβησει....και αυτη η ζωη ειναι το παιδι μου.συγνωμη αλλα αυτην την αποψη εχω...
και επειδη διαβαζω και παραπανω τα κοριτσια..οπως και να εχει συμφωνω με την ΜariaM...για να μην λεω τα ιδια!φιλικα....blackrose