26 Απ: Οταν Ο Γυναικολόγος Είναι Πρόθυμος Να Βοηθήσει ......Μπορεί!! Σαβ Ιουν 11, 2011 6:03 am
MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:MAROULOU έγραψε:MariaM έγραψε:MAROULOU έγραψε:MariaM έγραψε:MAROULOU έγραψε:ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
Σωστό αυτό που λες. Ούτε και εγώ είμαι σε καμία περίπτωση εναντίον μιας γυναίκας που έχει κάνει έκτρωση. Ποια είμαι εγώ για να την κρίνω άλλωστε; Ένας άνθρωπος είμαι μόνο, απέναντι σε έναν άλλο άνθρωπο. Και τα λάθη μας είναι δικά μας και δεν αφορούν κανέναν άλλο. Εγώ θυμώνω μόνο με τους γονείς και το περιβάλλον που θεωρεί ένα παιδί καταστροφή και αντί να βοηθάει και να στηρίζει την κάθε κοπέλα, την σπρώχνει στην έκτρωση. Είναι πολύ δύσκολο για μια κοπέλα χωρίς υποστήριξη από πουθενά. Και όλοι ξέρουμε πόσο ευάλωτες και ευαίσθητες νιώθουμε στην εγκυμοσύνη. Εγώ τουλάχιστον έκλαιγα συνέχεια και ήθελα όλο αγκαλιές...
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΧΝΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Η ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΑΥΤΟΥΛΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΩΘΗΣΩ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΟΡΗ.
Εγώ Μαρουλού μου νομίζω ότι οι κοπέλες που έκαναν έκτρωση (εξαιρούνται αυτές που το κάνουν κατά κόρον), όταν την έκαναν την έκαναν μέσα στον πανικό τους και δεν πρόλαβαν να συνειδητοποιήσουν τι έκαναν. Ποιος μπορεί να τις κατηγορήσει αυτες τις κοπέλες; Εγώ πάντως όχι! Και οποιοσδήποτε με συνείδηση δεν μπορεί. Γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση τους σε καμία περίπτωση. Τώρα οι άλλες που το κάνουν με μεγάλη ευκολία γι'αυτές δεν έχω να πω τίποτα. Είναι μια συμπεριφορά που μιλάει από μόνη της. Πάντως αυτό που λες να μεγαλώσεις ένα παιδί υπεύθυνο, είναι νομίζω πολύ ουσιαστικό! Και η λεπτομέρια έχει σημασία στο πως μεγαλώνουν, μη σου πω και από τώρα! Θα σου πω χαρακτηριστικά τι έγινε σήμερα. Έπαιζε ο γιος μου με ένα κουτί και κάποια στιγμή χτύπησε. Η μαμά μου η έξυπνη επειδή ο Γιαννάκης μου έκλαιγε, τα έβαλε με το κουτί και άρχισε να το χτυπάει. Τότε την μάλωσα και την ρώτησα γιατί το χτυπάει. Και μου λέει "αυτό δεν έφταιγε;". Και της απαντώ "όχι ο Γιαννάκης έφταιγε που δεν πρόσεχε". Απλά για να νιώσει καλύτερα το παιδί η μαμά μου θεώρησε σωστό να μετατοπίσει την ευθύνη από το παιδί στο κουτί αφενώς και να το παροτρύνει να εκτονώθεί πάνω του... Λάθος κατά την γνώμη μου. Τώρα συνειδητοποιώ όμως ποσο σημαντικό είναι να μην κοροιδεύουμε τα παιδιά από τώρα που είναι μικρά. Δεν γίνεται να μεγαλώσουν απότομα όταν χρειαστεί...
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ...
Δεν είμαι. Απλά ένιωσα πως αυτό που έκανε η μαμά μου ήταν λάθος δίδαγμα για το παιδί μου. Και να φανταστείς ότι μέχρι να γίνω μάνα πίστευα πως η μαμά μου δεν κάνει λάθη, χαχα! Όλες κάνουμε...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ. ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!