76 Απ: Οταν Ο Γυναικολόγος Είναι Πρόθυμος Να Βοηθήσει ......Μπορεί!! Κυρ Ιουν 12, 2011 6:03 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Διαβασα ολες τις ιστοριες και αποφασισα να πω κατι που μονο 3 κοντινοι μου ανθρωποι το ξερουν! Οπως καποιες ηδη ξερετε ειμαι εγκυος στο 3ο μου παιδακι! Τα αλλα δυο μου παιδακια ειναι πολυ μικρα.. Ο Κωνσταντινος μου ειναι 20 μηνων και η Λυδια 9 μηνων! Οταν καταλαβα οτι ειμαι εγκυος ξανα σοκαριστικα! Ενω ειχα πει οτι ποτε στην ζωη μου δεν θα κανω εκτρωση αυτην την φορα ηταν το πρωτο που μου ηρθε στον μυαλο οταν ειδα το τεστ!! Ο αντρουλης μου που δεν ξερω τι θα εκανα χωρις αυτον ηταν καθετος οτι τι παιδακι μας θα το κρατησουμε οτι και να γινει.. Εγω σκεφτομουν μονο τον ευατο μου και οτι δεν θα τα καταφερω με 3 μωρα (παρ'ολο που τα ζουζουνακια μου ειναι σχετικα ήσυχα)!
Θα σας πω απλα οτι μετα απο ελαχιστες μερες που παρουσιαστηκε καποιο προβλημα και ισως εχανα το μωρο μου εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.. Κατηγορουσα εμενα γιατι ειχα πει οτι δεν το θελω! Ευτυχως ολα πηγαν καλα και καταλαβα για ακομη μια φορα οτι εγω τελικα ποτε δεν θα μπορουσα να το κανω.. Τελευταια στιγμη θα εκανα πισω!
Ευχαριστω που με ακουσατε...
Θα σας πω απλα οτι μετα απο ελαχιστες μερες που παρουσιαστηκε καποιο προβλημα και ισως εχανα το μωρο μου εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.. Κατηγορουσα εμενα γιατι ειχα πει οτι δεν το θελω! Ευτυχως ολα πηγαν καλα και καταλαβα για ακομη μια φορα οτι εγω τελικα ποτε δεν θα μπορουσα να το κανω.. Τελευταια στιγμη θα εκανα πισω!
Ευχαριστω που με ακουσατε...