1 ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ..... Σαβ Ιουν 11, 2011 5:52 am
marimari
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια γειά σας εχω ένα κοριτσάκι 14 μηνών ,προωρη(κανονικα θα ήταν 12μηνών αν γεννιόταν στο μήνα της ), η οποία το μοναδικό πράγμα που βάζει στο στόμα της είναι οτι παιχνίδι υπαρχει σε μαλακό ύφασμα ως εκεί όμως μόνο, παρόλο που την φαγουρίζουν τα δόντια της(έχουμε ηδη 5 δοντια) θα προτιμήσει είτε τα δάχτυλά της ειτε αυτά τα μαλακά ζωάκια ,όσον αφορα τα μασητικά τα αδιαφορεί παντελώς ,τα παίρνει για παιχνίδι .
Σας έκανα μια εισαγωγή με αυτά διότι πρέπει να κόψουμε σιγά σιγά τα αλεσμένα ενω απο μικρότερη που ήταν της είχα ξεκινήσει τα φρούτα να της τα δίνω κομματάκια και ακόμη και τώρα τρώει μόνο 3-4 κομματάκια και μετα τέλος,και φυσικα λογω του οτι το βάρος της είναι χαμηλο φοβομουν να την αφήσω με 4 μπουκίτσες και της εφτιαχνα κρέμα την οποία την έτρωγε πιο ευχάριστα ,το μεσημεριανο πάλι το
αλέθω διοτι για να φαει ενα κομματακι κανει σχεδον 20 λεπτα ισως και παραπανω οποτε για να φαει κανονικη
ποσοτητα πρεπει να τρωμε απειρες ωρες ,πόσες ουτε και εγω ξερω .
Δεν ξέρω πλέον πως να την χειριστώ και μην με ρωτήσετε ο παιδίατρος τι λέει γιατί οι παιδίατροι λένε αυτά που πρέπει να πούν και νομίζουν ότι μπορούν να εφαρμοστούν στο κάθε παιδί .
Γι αυτό και εγώ απευθύνομαι και σε έσας, που είστε μαμάδες και εσείς, και ίσως κάτι που πείτε ίσως με βοηθήσει κάπως ,πάλι αναλογα το παιδι .
Κατι που ξέχασα το πρόγραμμά της είναι
6 το πρωι το γαλα της πίνει περιπου 180
11 την φρουτοκρεμα την τρωει καλα μπορω να πω δεν την μετραω
2,30 το μεσημερι το φαγητο της το οποιο το τρώει και αυτο
οχι ολο αλλα γεμίζει η κοιλίτσα της
7 το απογευμα το γιαουρτι της το τρωει ολο
10 το βραδυ το γαλα 230
εχει εδω και 2 μηνες που τρωει ετσι πιο πριν ηταν με το ζορι ολα ,γι αυτο και απο την άλλη δισταζω αν πρεπει να
την ξεκινήσω με στερεα γιατι μόνο τον τελευταίο μηνα
πηρε 450γρ απο βαρος το προηγ.5μηνο επερνε 200 ,300,150,δραματικη κατασταση ενω ειναι απολυτα υγιης
διοτι σαν προωρο μωρο κάνουμε συνεχεια εξετάσεις .
Δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω όποια νομιζει οτι εχει κατι
να πει ας το γράψει και βλέπουμε .
Σας έκανα μια εισαγωγή με αυτά διότι πρέπει να κόψουμε σιγά σιγά τα αλεσμένα ενω απο μικρότερη που ήταν της είχα ξεκινήσει τα φρούτα να της τα δίνω κομματάκια και ακόμη και τώρα τρώει μόνο 3-4 κομματάκια και μετα τέλος,και φυσικα λογω του οτι το βάρος της είναι χαμηλο φοβομουν να την αφήσω με 4 μπουκίτσες και της εφτιαχνα κρέμα την οποία την έτρωγε πιο ευχάριστα ,το μεσημεριανο πάλι το
αλέθω διοτι για να φαει ενα κομματακι κανει σχεδον 20 λεπτα ισως και παραπανω οποτε για να φαει κανονικη
ποσοτητα πρεπει να τρωμε απειρες ωρες ,πόσες ουτε και εγω ξερω .
Δεν ξέρω πλέον πως να την χειριστώ και μην με ρωτήσετε ο παιδίατρος τι λέει γιατί οι παιδίατροι λένε αυτά που πρέπει να πούν και νομίζουν ότι μπορούν να εφαρμοστούν στο κάθε παιδί .
Γι αυτό και εγώ απευθύνομαι και σε έσας, που είστε μαμάδες και εσείς, και ίσως κάτι που πείτε ίσως με βοηθήσει κάπως ,πάλι αναλογα το παιδι .
Κατι που ξέχασα το πρόγραμμά της είναι
6 το πρωι το γαλα της πίνει περιπου 180
11 την φρουτοκρεμα την τρωει καλα μπορω να πω δεν την μετραω
2,30 το μεσημερι το φαγητο της το οποιο το τρώει και αυτο
οχι ολο αλλα γεμίζει η κοιλίτσα της
7 το απογευμα το γιαουρτι της το τρωει ολο
10 το βραδυ το γαλα 230
εχει εδω και 2 μηνες που τρωει ετσι πιο πριν ηταν με το ζορι ολα ,γι αυτο και απο την άλλη δισταζω αν πρεπει να
την ξεκινήσω με στερεα γιατι μόνο τον τελευταίο μηνα
πηρε 450γρ απο βαρος το προηγ.5μηνο επερνε 200 ,300,150,δραματικη κατασταση ενω ειναι απολυτα υγιης
διοτι σαν προωρο μωρο κάνουμε συνεχεια εξετάσεις .
Δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω όποια νομιζει οτι εχει κατι
να πει ας το γράψει και βλέπουμε .