126 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Κυρ Ιουν 12, 2011 9:53 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
πιτογυρα??????με απ'ολα!τα δικαιουσαι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μιλουπακι έγραψε:περαστικα βιβιανακι μου, και στα μωρουλια που περασαν αρρωστια, η μικρη εχει τρελλη γκρινια μα οποτε παμε στα πεθερικα παντα αυτο γινεται ελεος, και το θεμα το αλαξαμε αλλα 13 παλι μπηκε επειδη ειπα εγω ειναι γρουσουζικο ε; να το φαω στην μαπα αλλο τοσο; ε αρνουμε
athina24 έγραψε:πιτογυρα??????με απ'ολα!τα δικαιουσαι!
Ευάκι έγραψε:athina24 έγραψε:πιτογυρα??????με απ'ολα!τα δικαιουσαι!
ευχαριστω πολυ!!!το ενα θα το αφιερωσω σε σενα!!!χαχαχαχα!!!
να παρω και μια πατατες ή γουρουνια μεγαλη?????
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:athina24 έγραψε:πιτογυρα??????με απ'ολα!τα δικαιουσαι!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:athina24 έγραψε:πιτογυρα??????με απ'ολα!τα δικαιουσαι!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:περαστικα βιβιανακι μου, και στα μωρουλια που περασαν αρρωστια, η μικρη εχει τρελλη γκρινια μα οποτε παμε στα πεθερικα παντα αυτο γινεται ελεος, και το θεμα το αλαξαμε αλλα 13 παλι μπηκε επειδη ειπα εγω ειναι γρουσουζικο ε; να το φαω στην μαπα αλλο τοσο; ε αρνουμε
Athin@ έγραψε:Πάλι νερό πήγε η μικρούλα μου. Μα καρπούζι;
Τώρα βράζω ρύζι να της φτιάξω το γάλα με αυτό το νερό. Το διάβασα στο άλλο θέμα. Για να δούμε θα κάνει τίποτα;
Άσχετο. Η Καλλιόπη μας παντρεύτηκε εχτές ε; Και βάφτισε τον μικρούλη της. Άντε να μας ζήσουν!
Μακάρι!!!athina24 έγραψε:το ρυζονερο θα σου κανει δουλεια σιγουρα!
Μιλουπακι έγραψε:αν δεν σου εφαγε λαπα γιατι και ποιο παιδι τρωει ευκολα καντο
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:athina24 έγραψε:πιτογυρα??????με απ'ολα!τα δικαιουσαι!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Φαε μελαχροινε μου αγγελε!! Παντα κουκλα θα εισαι!!!
Athin@ έγραψε:Πάλι νερό πήγε η μικρούλα μου. Μα καρπούζι;
Τώρα βράζω ρύζι να της φτιάξω το γάλα με αυτό το νερό. Το διάβασα στο άλλο θέμα. Για να δούμε θα κάνει τίποτα;
Άσχετο. Η Καλλιόπη μας παντρεύτηκε εχτές ε; Και βάφτισε τον μικρούλη της. Άντε να μας ζήσουν!
Athin@ έγραψε:Τώρα έφαγε 2 κομμάτια καρπούζι και την ξέσκισε την καημένη.
Ευάκι έγραψε:αν σας στειλουμε μια ιδεα σφιξιμο μας στελνετε μια ιδεα νερουλο μπας και λυσουμε και οι 2 το προβλημα μας???
Καληνύχτα Αθηνούλα! Κι εγώ σκέφτομαι κάτι γαριδάκια αλλά θα θέλει και η μικρή και δεν θέλω να της δώσω σήμερα.athina24 έγραψε:περαστικα!καληνυχτα κοριτσακια!παω να βαλω τις μικρες για υπνο και να σαβουρωσω κατι γαριδακια!
Λες; Άντε να δούμε.Ευάκι έγραψε:και παλι ομως μονο τωρα σου εκανε διαρροια ολη μερα ε?καλο ειναι αυτο!αυριο θα περασει!
Μιλουπακι έγραψε:για να σφιξουν θελει ρυζονερο στο γαλα οπως ειδες, αραιωμενο γαλα, δηλ πιο λιγες κουταλιες οχι πηχτο,
Ευάκι έγραψε:
απ'οσα ειπες μονο το μελεχροινη πετυχες!!!
Vivian έγραψε:Παιδια εχω καταντησει γραφικη το ξερω αλλα 19 μηνες μετα κοιταω τον Κωνσταντινο και κλαιω...
Δεν ειμαι καθολου καλα.......
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης