176 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Τετ Ιουν 15, 2011 3:27 am
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπεραα κοριτσια!!!τη κανεται;πως ειναι τα παιδακια σας;
καλλιοπακι τη κανεις;
καλλιοπακι τη κανεις;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:καλημερουδια!!!!!!!ή μαλλον καλησπερουδια!τι κανετε?εγω ειμαι ολιγον απο πτωμα αλλα που θα παει?θα ερθει το σαββατοκυριακο και θα ξεκουραστουμε!πως ηταν η μερα σας?
μιλουπακι μου θα ηρεμησουν με τις μερες!ειχαν ξεσυνηθισει να ειναι μαζι τα πρωινα γι'αυτο ηταν τοοοοοοοοσο ζωηρα σημερα!!!
βιβιαν επεσαν οι πυρετοι σας??????
η κορη μου εχει ξετρελαθει με την κουκετα!!!κοιμαται εκει πλαον,οχι στην κουνια!!!και ο μεγαλος σταματησε επιτελους να κατουραει πανω του τις νυχτες!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μηπως η κουκετα ειναι μαγικη????
Ευάκι έγραψε:λοιπον θα δοκιμασω αν η κουκετα ειναι μαγικη ως εξης: θα βαλω πανω τα ασιδερωτα (οχι το χαλασμενο σιδερο-μην τυχον και ειναι οντως μαγικη και το φτιαξει...) και θα παω για καφε!αν ειναι μαγικη θα γυρισω και θα τα βρω σιδερωμενα!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δεν ειμαι πανεξυπνη?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:λοιπον θα δοκιμασω αν η κουκετα ειναι μαγικη ως εξης: θα βαλω πανω τα ασιδερωτα (οχι το χαλασμενο σιδερο-μην τυχον και ειναι οντως μαγικη και το φτιαξει...) και θα παω για καφε!αν ειναι μαγικη θα γυρισω και θα τα βρω σιδερωμενα!!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δεν ειμαι πανεξυπνη?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν υπαρχεις!!!
Ευάκι έγραψε:
καλε υπαρχω!!!σε πηρα και τηλεφωνο!!!!!!!
πηρα και την αθηνα,ειναι μια χαρα κι αυτη και η γωγω!συνηλθε η μικρη απο την γαστρεντεριτιδα και τρωει να αναπληρωσει το χαμενο εδαφος!!!!!!!εμ τετοια πατουσακια θελουν κοπο για να διατηρουνται!!!
μιλησα και με τη βασουλα στο φεις,η κοιλιτσα πρησμενη αλλα ολες οι μεχρι τωρα εξετασεις δεν εδειξαν κατι,θα περιμενει κι αλλα αποτελεσματα και θα περιμενουμε κι εμεις μαζι της!
Athin@ έγραψε:Γεια!!!
Πάω κι έρχομαι...
Vivian έγραψε:Ευάκι έγραψε:
καλε υπαρχω!!!σε πηρα και τηλεφωνο!!!!!!!
πηρα και την αθηνα,ειναι μια χαρα κι αυτη και η γωγω!συνηλθε η μικρη απο την γαστρεντεριτιδα και τρωει να αναπληρωσει το χαμενο εδαφος!!!!!!!εμ τετοια πατουσακια θελουν κοπο για να διατηρουνται!!!
μιλησα και με τη βασουλα στο φεις,η κοιλιτσα πρησμενη αλλα ολες οι μεχρι τωρα εξετασεις δεν εδειξαν κατι,θα περιμενει κι αλλα αποτελεσματα και θα περιμενουμε κι εμεις μαζι της!
Ναι με πηρεεεες!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:Καλέ κάναμε μπανάκι και κάναμε αγκαλίτσες στο κρεβάτι γι'αυτό άργησα.
Εύα είσαι γουρλού; Όταν κλείσαμε μετά απο 5 λεπτά με πήρε ο μηχανικός.
Βιβιανάκι ζεις;;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:
Βιβιανάκι ζεις;;;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Τετ Ιουν 15, 2011 12:15 pm, 1 φορά
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσακιααααααααα!τι μου κανετε?σαε εχασα για λιγο αλλα σας βρηκα παλι.τα νεα σας?ευακι αν ειναι μαγικη η κουκετα πες μου να σου στειλω και τα δικα μοτ ασιδερωτα.
Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:
Βιβιανάκι ζεις;;;;; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ζω αγαπουλα και εχω και ωραια φωνη ε Ευα;;;;
τι ειχατε βρε κοριτσια?Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:
Βιβιανάκι ζεις;;;;;
Εγω αναστηθηκα μας μενει τωρα η Λυδια!!!
Ευάκι έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσακιααααααααα!τι μου κανετε?σαε εχασα για λιγο αλλα σας βρηκα παλι.τα νεα σας?ευακι αν ειναι μαγικη η κουκετα πες μου να σου στειλω και τα δικα μοτ ασιδερωτα.
νομιζω πως τελικα δεν ειναι!!!θα της δωσω μια ευκαιρια και αυριο ομως να μου αποδειξει την αξια της!!!!Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:
κοριτσακι θες να γινουμε φιλες????θες να παιξουμε λαστιχο???
Κατά κάποιον τρόπο. Συνήθως είναι μέχρι τις 11 το βράδυ εκεί. Είναι και φίλος οπότε έχει το θάρρος για την ώρα (πρώην αφεντικό μου και αδερφός της κουμπάρας μου). Δε βαριέσαι, για λεφτά πήρε αλλά αυτό είναι το καλό της υπόθεσης.Ευάκι έγραψε:παρεπιπτοντως να ρωτησω κατι?ο μηχανικος σας ειναι διανυκτερευων????
Τα μωράκια είναι πιο ανθεκτικά απο μας ουκλίτσα μου!!! Εμείς πάει γεράσαμε!Vivian έγραψε:Ζω αγαπουλα και εχω και ωραια φωνη
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι ειχατε βρε κοριτσια?Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:
Βιβιανάκι ζεις;;;;;
και η δικια μου ηταν αρρωστη με πυρετο,ιωση ειχε.απο χθες ειναι καλυτερα και αρχισε να τρωει παλι.2 μερες δεν εφαγε τιποτα.περαστικα σας.Vivian έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τι ειχατε βρε κοριτσια?Vivian έγραψε:Athin@ έγραψε:
Βιβιανάκι ζεις;;;;;
Ειχαμε πυρετο τουρτιτσα μου! Η μικρη μου ακομα εχει!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης