26 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!! Παρ Ιουν 10, 2011 9:17 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Vivian έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:με βλεπω να αναγκαζομαι να ρωταω χυμα
το ξερω Βιβιανακι εχεις παρει μαστερ στην εγκυμοσυνη αλλα δε λες και σε μας τις καινουριες καραβανες??? χαχαχαχα
Το ενα μπανιο ελευθερα σε καθαρες θαλασσες και το αλλο με προσοχη αλλα ναι αγαπη μου!! Δεν γινετε αλλιως...
Μιλουπακι έγραψε:
α καλα σωθηκαμε αμα ρωτησεις την αδερφουλα σου θα σου πει οτι εγω ειμαι αυτη που πρωτη την οραματιστηκε ξανθια
χαχαχα ήρθα και εγώ!!! έπαθα μια νίλα πήγα το σκύλο βόλτα και πήρα και καπνό στον αντρα μου και ξεχασα τα κλειδια στο περίπτερο και αντε πάλυ να τρεχω γιατι το ζωων το πηρα χαμπαρη όταν ήμουν σπίτι και ψαχνωμουν χαχαχαΝενεν έγραψε:Vivian έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:με βλεπω να αναγκαζομαι να ρωταω χυμα
το ξερω Βιβιανακι εχεις παρει μαστερ στην εγκυμοσυνη αλλα δε λες και σε μας τις καινουριες καραβανες??? χαχαχαχα
Το ενα μπανιο ελευθερα σε καθαρες θαλασσες και το αλλο με προσοχη αλλα ναι αγαπη μου!! Δεν γινετε αλλιως...
Ναι ρε κοριτσια, με προσοχη και ηρεμα μου ειχε πει και μενα... Αλλα αυτο ΔΕΝ ειναι ¨μπανιο¨, πιτσιλισμα ειναι...
tattooed_snowhite έγραψε:ααααααα δε σας κοβω για κοριτσια λαστιχο που ειναι η φορμα σας? (στα απλυτα?)
κανονικα η ασκηση ειναι ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ τα ποδια πισω απ το κεφαλι στιριζουμε ολο το κορμι στα χερια -στον αερα- και στο κεφαλι εχουμε την εγκυκλοπαιδεια του σεξ για ισσοροπια , καταλαβαινετε!
χαχαχαχαχα μετά φώναξε με να σε ξεδιπλώσω!!!kalliopitsa έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ααααααα δε σας κοβω για κοριτσια λαστιχο που ειναι η φορμα σας? (στα απλυτα?)
κανονικα η ασκηση ειναι ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ τα ποδια πισω απ το κεφαλι στιριζουμε ολο το κορμι στα χερια -στον αερα- και στο κεφαλι εχουμε την εγκυκλοπαιδεια του σεξ για ισσοροπια , καταλαβαινετε!
εγώ είμαι ΟΚ για την άσκηση αλλά δεν μπορώ να την κάνω γιατί παρέλειψες ένα βασικό σημείο.
ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;;;;;;;;
athina24 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?
ποιο πολύ δεν γίνετε!!!!!Μαρία έγραψε:athina24 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?
βαριόμαστε, αφάνταστα όμως!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:ποιο πολύ δεν γίνετε!!!!!Μαρία έγραψε:athina24 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?
που μένεις?Μαρία έγραψε:AnastasiaKoutsourh έγραψε:ποιο πολύ δεν γίνετε!!!!!Μαρία έγραψε:athina24 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?
μα ναι τι πράγμα είναι αυτό! έλεγα να πάω και στα goody's τον μικρό μου να παίξει και από την βαρεμάρα μου δεν πήγα! μιλάμε σέρνομαι στο πάτωμα, και όσο σκέφτομαι ότι απόψε θα έιμαστε μόνοι με τον γιο μου χωρίς τον μπαμπά μας, χειροτερεύει η κατάσταση!
AnastasiaKoutsourh έγραψε:που μένεις?
kalliopitsa έγραψε:
Ότι θέλεις βρε Εύα, αν εσείς κάνατε συμφωνία να μη σας την χαλάσω εγώ (για τα μωρά σας ούτε λόγος! δεν πρόκειτε να μην θέλουν..) αλλά Ελένη και Κωνσταντίνος;;;;Έχουμε γεμίσει κατ'αρχάς με Κωνσταντίνους...
Vivian έγραψε:kalliopitsa έγραψε:
Ότι θέλεις βρε Εύα, αν εσείς κάνατε συμφωνία να μη σας την χαλάσω εγώ (για τα μωρά σας ούτε λόγος! δεν πρόκειτε να μην θέλουν..) αλλά Ελένη και Κωνσταντίνος;;;;Έχουμε γεμίσει κατ'αρχάς με Κωνσταντίνους...
Με πληγωνεις!!!
εμένα μου αρεσει το Ερμής...Αρης...αρχαία ονόματα...Vivian έγραψε:kalliopitsa έγραψε:
Με πληγωνεις!!!
kalliopitsa έγραψε:Vivian έγραψε:kalliopitsa έγραψε:
Με πληγωνεις!!!
Ω, συγγνώμη! Έχουμε τον μπαμπά μας, η Εύα έχει και τα πεθερικά της, τον γιο της, τη θεία μας....
Αλλά πάλι, μη στενοχωριέσαι βρε Βίβιαν! Είπαμε! Τα παιδιά θα θέλουν! Και σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός....
κουράγιο θα περάσουν...και εγω θέλω τα τουαζ!!!! ενα τριανταφιλακι με αγαθια στον ομο αραγε ποσο να κανει?tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχα καλλιοπη μου κανα 45λεπτο ειναι η ασκηση
κοριτσια καλα τα λετε ηρεμα και ωραια μου ειχε πει και μενα, αλλα μετα την αιμοραγια που ειχα, μου φαινετε θα ξεχασω και πως γινεται
ηρθε και ο κουμπαρος μου κουνιστος λυγιστος πρινλιγο για να του κανω τατουαζ αλλα του ειπα οτι δε μπορω ακομα.
αντε να περασουν οι μερες παναγιτσα μου νμεχρι την εξετασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ένα μικράκι θέλω μαυρο δεν θέλω χρώματα και βλακίες απλά να είναι εμφανές τα αγκάθιαtattooed_snowhite έγραψε:υπομονη υπομονη!
αναλογα αν θελεις χρωμα, αναλογα το μεγεθος κλπ.
η ελαχιστη τιμη στην ελλαδα ειναι 50 ευρω -το πιο μικρο τατουαζ- και στο εξωτερικο δουλευουν με την ωρα (90 ευρω)
πόσο έχουν τα εισιτήρια για Κέρκυρα??? χαχαtattooed_snowhite έγραψε:50-60 ευρω , οποιος σου παρει παραπανω ειναι κλεφτης αν ποτε σε βγαλει ο δρομος Κερκυρα θα στο κανω εγω δωρακι
προτιμώ να κάτσω να μου κάνεις τατου σε όλο το σώμα παρά να πάρω αεροπλάνο....tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχαχα
αναλογα που εισαι? το κτελ απο Αθηνα νομιζω ειναι 50 ευρω αλλα πλεον και με το αεροπλανο τοσο βρισκεις ειδικα απ το νετ και ειναι και 45 λεπτα η πτηση μονο
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.13!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης