Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε θελω να παω στη δουλεια αυριοοοοοοο!!!!!!!!γινεται????

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βλέπω MEGA κι έχω αρχίσει να δακρύζω τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 534787 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 534787

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...βλεπω star και δεν την παλευω αλλο με τις βλακειες... tongue τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 679259

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αναρωτιέμαι πως να αισθάνεται κάποιος όταν έχει ή περιμένει παιδί; Έχω δει ανθρώπους να λάμπουν από ευτυχία και να βρίσκουν νόημα στη ζωή τους και άλλους που όχι.Ένα παιδί καλύπτει τα κενά που μπορέι να έχεις σε άλλους τομείς;
Πως θα είναι ότα θα έρθει η σειρά μου;

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν και το θέμα είναι για το τι σκεφτόμαστε εμείς, θα απαντήσω πως

"Ένα παιδί καλύπτει τα κενά που μπορέι να έχεις σε άλλους τομείς;"

ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

Πίστεψέ με....

Ένα παιδί σε ολοκληρώνει.
Δε σε γεμίζει.

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...

kostandinat

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Απόλυτα κατανοητή!!!

eiralis

eiralis
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σκέφτομαι πως το καμάρι μας θα ξυπνήσει σε μερικές ωρίτσες για να την ταϊσω κι εγώ θα κουτουλάω.. τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 911307
αλλά δεν νυστάζω να πάω για ύπνο.. τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 850933

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σκεφτομαι το μωρακι μου,το μπεμπουλη μου..

errika

errika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θελω να παω να κανω κανα μπανακι αλλα ο δικος μ δεν εχει ρεπο τωρα κ μενω πειραια ( ακαταλληλη θαλασσα ) κ που να παω με ομπρελεσ κ πωσ να παω με τα λεωφορεια ????????????????? Sad Sad Sad επισης με την κοιλοιτσα π ναι σαν χλαπατσσα τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 215994 κ δεν μαζευει με τιποτα κ τισ ραγαδες Rolling Eyes μου φευγει η ορεξη για μπανακια Rolling Eyes

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Εδω και μερες σκεφτομαι οτι κουραστηκα με την κακια κάποιων.. Πληγωθηκα για ακομα μια φορα ετσι νομιζα ομως κοιταξα στα ματια τον αντρουλη μου, τον Κωνσταντινο, την Λυδία μου, τον Αντωνη και δεν προκυτε να δωσω για χαρη τους αξια σε κανεναν ανάξιο! Αν και η αληθεια θα φανει συντομοτερα απο οτι πιστευουν καποιοι αλλα εγω εχω ηδη φυγει.. Αυτοι που πραγματικα θελω στην ζωη μου ξερουν ποια ειμαι!

Καλη κυριακη να εχουμε!

Δυο μέρες έλειψα μακριά σας, επιστρέφω και σας βρίσκω φούλ στην απαισιοδοξία... Sad
Μα δε θέλω να σας βλέπω έτσι... Sad

Βιβιανάκι μου... μην χαλιέσαι με τίποτα κουκλίτσα... τα έχουμε πεί αυτά... για εδώ μέσα θα έχεις μια μεγάλη καρδιά που θα την ανοίγεις για τα όμορφα και έναν κάδο στην ψυχή σου συνδεδεμένο με... Κάιρο που λένε, για της σαβούρες και όταν κάτι είναι άχρηστο θα το στέλνεις εκεί και θα λές... "Δε βαριέσαι, έχω και την καλή μεγάλη μου καρδιά"... (γιατί υπάρχουν και εκείνοι που την βλέπουν και την εκτιμούνε... και 'μένα βάλε με ανάμεσα σε αυτούς Very Happy)

Πολύ στεναχώρια δεν θέλει εδώ μέσα γλυκιά μου! Smile

τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 417472 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 417472

Αφιερωμένο...

Και στις υπόλοιπες αφιερώνω αυτό, έτσι για να πάρουμε πάλι την άνοδο Very Happy...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 893968

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Αν και το θέμα είναι για το τι σκεφτόμαστε εμείς, θα απαντήσω πως

ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

Πίστεψέ με....

Δε σε γεμίζει.

Συμφωνώ απόλυτα! Να προσθέσω πως ένα παιδί μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό άνθρωπο γιατί όλα μικραίνουν γύρω του, ακόμα και τα προβλήματα. Και συνειητοποιείς ότι κάποια από τα προβλήματα δεν είναι τελικά τόσο σοβαρα όσο νόμιζες και στο τέλος εξαφανίζονται. Κάνεις μια ανασυγκρότηση στον εαυτό σου και συνεχίζεις με νέα δεδομένα.

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε κανει πιο δυντατο???????????μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ//δεν ειμαι σιγουρη εγω προσωπικα απο τοτε που εκανα παιδια εχω παθει τρομερες φοβιες και κανω διαφορα σεναρια στο μυαλο μου..κ απο οτι ακουω δεν ειμαι η μονη!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Tziz έγραψε:Αν και το θέμα είναι για το τι σκεφτόμαστε εμείς, θα απαντήσω πως

ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ

Πίστεψέ με....

Δε σε γεμίζει.

Συμφωνώ απόλυτα! Να προσθέσω πως ένα παιδί μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό άνθρωπο γιατί όλα μικραίνουν γύρω του, ακόμα και τα προβλήματα. Και συνειητοποιείς ότι κάποια από τα προβλήματα δεν είναι τελικά τόσο σοβαρα όσο νόμιζες και στο τέλος εξαφανίζονται. Κάνεις μια ανασυγκρότηση στον εαυτό σου και συνεχίζεις με νέα δεδομένα.

Συμφωνώ με το Μαράκι,που συμφωνεί με την Αγγελική!!!!!!!!!!
Επίσης μπορεί να έχεις προβλήματα αλλά κοιτάζοντας το παιδί σου και παίζοντας μαζί του γίνεσαι και συ για λίγο παιδί,και όλα μπορεί να φαίνονται μικρά και ασήμαντα!!!!
Επίσης σκέφτομαι τι ωραία που περάσαμε το Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!
Ο μικρός μου δεν ξεκολλούσε απ'τη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ παρ'όλο που είμαι κρυουλιάρα...μαζί του το ξέχασα!!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Ο μικρός μου δεν ξεκολλούσε απ'τη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ παρ'όλο που είμαι κρυουλιάρα...μαζί του το ξέχασα!!!!!!!

Αλίκη και εμείς το ίδιο! Πήγαμε Σαββάτο πρωί στην θάλασσα και χρησιμοποιήσαμε πρώτη φορά το σωσίβιό μας το swimtrainer που είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως θα είναι! Στην αρχή δυσανασχέτησε αλλά μετά όταν άρχισε να επιπλέει του άρεσε τόσο πολύ που είχε ξαπλώσει μπρούμητα και είχε σταυρώσει και τα ποδαράκια του και καθόταν. Και μετά στα ρηχά του βάζαμε τα πόδια κάτω να πατήσει και δεν ήθελε, τα ξανασήκωνε, χαχα! Τις επόμενες φορές θα του μάθω και να κολυμπάει! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 654316 Πέρασα τέλεια! Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν έκανα μπάνιο. Αδειαθέτησα το ίδιο πρωί και έβρεξα μόνο ένα μεγάλο μέρος των ποδιών μου...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Αλίκη και εμείς το ίδιο! Πήγαμε Σαββάτο πρωί στην θάλασσα και χρησιμοποιήσαμε πρώτη φορά το σωσίβιό μας το swimtrainer που είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως θα είναι! Στην αρχή δυσανασχέτησε αλλά μετά όταν άρχισε να επιπλέει του άρεσε τόσο πολύ που είχε ξαπλώσει μπρούμητα και είχε σταυρώσει και τα ποδαράκια του και καθόταν. Και μετά στα ρηχά του βάζαμε τα πόδια κάτω να πατήσει και δεν ήθελε, τα ξανασήκωνε, χαχα! Τις επόμενες φορές θα του μάθω και να κολυμπάει! τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 654316 Πέρασα τέλεια! Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν έκανα μπάνιο. Αδειαθέτησα το ίδιο πρωί και έβρεξα μόνο ένα μεγάλο μέρος των ποδιών μου...

Μπράβο,Μαράκι!!!!!!!!Πολύ χαίρομαι για εσάς!!!!!!!!!!!Εγώ είχα απογοητευθεί στο πρώτο μπανάκι,χαχα!!!!Αλλά ευτηχώς στο δεύτερο...εξελίχθηκε σε δεινό κολυμβητή !!!!!!Δεν ήθελε να βγει σου λέω!!!!!Τον τράβαγα!!!!!!!!!!
Εσείς είστε τυχεροί,φαντάζομαι η θάλασσα θα είναι δίπλα σας,οπότε μην στεναχωριέσαι στο επόμενο μπανάκι θα βουτήξεις κι εσύ!!!
Αααα,εμείς το σωσίβιο δεν το φουσκώσαμε καν...λέμε άσε να αγαπήσει την θάλασσα πρώτα και μετά..στο επόμενο!!!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ena μωρο μπορει να μην καλυπτει άλλα σου κενά αλλα μπορει να σε κανει να τα ξεπερασεις..να τα ξεχασεις.. Very Happy

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Μπράβο,Μαράκι!!!!!!!!Πολύ χαίρομαι για εσάς!!!!!!!!!!!Εγώ είχα απογοητευθεί στο πρώτο μπανάκι,χαχα!!!!Αλλά ευτηχώς στο δεύτερο...εξελίχθηκε σε δεινό κολυμβητή !!!!!!Δεν ήθελε να βγει σου λέω!!!!!Τον τράβαγα!!!!!!!!!!
Εσείς είστε τυχεροί,φαντάζομαι η θάλασσα θα είναι δίπλα σας,οπότε μην στεναχωριέσαι στο επόμενο μπανάκι θα βουτήξεις κι εσύ!!!
Αααα,εμείς το σωσίβιο δεν το φουσκώσαμε καν...λέμε άσε να αγαπήσει την θάλασσα πρώτα και μετά..στο επόμενο!!!!!

Nαι Αλίκη και εμείς έτσι κάναμε τις 2 πρώτες φορές γιατί είχε πάρει φόβο από τη βάπτιση. Έτσι την πρώτη φορά δεν πίστευα ότι θα πλησιαζει την θάλασσα και τον άφησα να κάνει ότι θέλει. Πήγα και πλατσούριζα στα ρηχά και ήρθε να δει από περιέργεια. Και με μεγάλη μου έκπληξη, ενθουσιάστηκε και άρχισε να τρέχει προς τα μέσα! Ε και τώρα που ήταν το τρίτο μπάνιο είπαμε να πάρουμε και το σωσίβιο!
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατί αργούν να βγουν τόσο πολύ οι βαθμολογίες? tongue διορθώστε και κανένα γραπτό κι αφήστε τις καισαρικές ρεεεεει τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 654655

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:γιατί αργούν να βγουν τόσο πολύ οι βαθμολογίες? tongue διορθώστε και κανένα γραπτό κι αφήστε τις καισαρικές ρεεεεει τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 654655

Χαχαχα, ιατρική σπουδάζεις;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Lilliput έγραψε:γιατί αργούν να βγουν τόσο πολύ οι βαθμολογίες? tongue διορθώστε και κανένα γραπτό κι αφήστε τις καισαρικές ρεεεεει τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 654655

μαιευτική και έχω όλους τους γνωστούς γυναικολόγους καθηγητές μου, έχει τα καλά του αλλά όπως βλέπεις και τα κακά του... μια εβδομάδα έχω γράψει γενετική και θα μάθω σε καμιά βδομάδα όπως πάει... Twisted Evil

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
MariaM έγραψε:

μαιευτική και έχω όλους τους γνωστούς γυναικολόγους καθηγητές μου, έχει τα καλά του αλλά όπως βλέπεις και τα κακά του... μια εβδομάδα έχω γράψει γενετική και θα μάθω σε καμιά βδομάδα όπως πάει... Twisted Evil

Καλά αποτελέσματα εύχομαι για να αξίζει τουλάχιστον η αναμονή! Very Happy

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ότι ο Κωστής μου μπαίνει στο νοσοκομείο κ θα "φάω" στη μάπα την πεθερά, που θα έρθει να κανακέψει το 35ετών μωρό της, μπορεί κ να το βυζάξει λίγο, αν κλαίει πολύ... άρα το σαβ/κο θα περάσω χάλια..... No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No No

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι εχω να δω την μανουλα μου 2 μηνες και αυριο που ειναι να ερθει μπορει να μη γινει η πτηση.....
(ακομα δεν εχει κοπει ο λωρος!!!)
γκρρρρρρρρρ............

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αμάν αυτές οι διακοπές ρεύματος! Έχουν αρχίσει και μου την δίνουν πολύ άγρια! Και αυτά τα διαμερίσματα... Χωρίς ρεύμα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..να ερθει γρηγορα ο καιρος να φυγω διακοπουλες...οπου ναναι ειληκρινα αρκει να ξεσκασω λιγο-και Παρος δεν θα με πειραζε καθολου-εχει αποδειχτει επιστημονικως οτι ακομα και η ελαχιστη κλεισουρα με 'ριχνει'ψυχολογικα!!.. τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 27 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις