651 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Κυρ Ιουν 26, 2011 12:08 pm
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
δε θελω να παω στη δουλεια αυριοοοοοοο!!!!!!!!γινεται????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:Εδω και μερες σκεφτομαι οτι κουραστηκα με την κακια κάποιων.. Πληγωθηκα για ακομα μια φορα ετσι νομιζα ομως κοιταξα στα ματια τον αντρουλη μου, τον Κωνσταντινο, την Λυδία μου, τον Αντωνη και δεν προκυτε να δωσω για χαρη τους αξια σε κανεναν ανάξιο! Αν και η αληθεια θα φανει συντομοτερα απο οτι πιστευουν καποιοι αλλα εγω εχω ηδη φυγει.. Αυτοι που πραγματικα θελω στην ζωη μου ξερουν ποια ειμαι!
Καλη κυριακη να εχουμε!
Tziz έγραψε:Αν και το θέμα είναι για το τι σκεφτόμαστε εμείς, θα απαντήσω πως
"Ένα παιδί καλύπτει τα κενά που μπορέι να έχεις σε άλλους τομείς;"
ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ
Πίστεψέ με....
Ένα παιδί σε ολοκληρώνει.
Δε σε γεμίζει.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...
MariaM έγραψε:Tziz έγραψε:Αν και το θέμα είναι για το τι σκεφτόμαστε εμείς, θα απαντήσω πως
"Ένα παιδί καλύπτει τα κενά που μπορέι να έχεις σε άλλους τομείς;"
ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ
Πίστεψέ με....
Ένα παιδί σε ολοκληρώνει.
Δε σε γεμίζει.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...
Συμφωνώ απόλυτα! Να προσθέσω πως ένα παιδί μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό άνθρωπο γιατί όλα μικραίνουν γύρω του, ακόμα και τα προβλήματα. Και συνειητοποιείς ότι κάποια από τα προβλήματα δεν είναι τελικά τόσο σοβαρα όσο νόμιζες και στο τέλος εξαφανίζονται. Κάνεις μια ανασυγκρότηση στον εαυτό σου και συνεχίζεις με νέα δεδομένα.
αλικακι έγραψε:
Επίσης σκέφτομαι τι ωραία που περάσαμε το Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!!
Ο μικρός μου δεν ξεκολλούσε απ'τη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ παρ'όλο που είμαι κρυουλιάρα...μαζί του το ξέχασα!!!!!!!
MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε:
Ο μικρός μου δεν ξεκολλούσε απ'τη θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ παρ'όλο που είμαι κρυουλιάρα...μαζί του το ξέχασα!!!!!!!
Αλίκη και εμείς το ίδιο! Πήγαμε Σαββάτο πρωί στην θάλασσα και χρησιμοποιήσαμε πρώτη φορά το σωσίβιό μας το swimtrainer που είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως θα είναι! Στην αρχή δυσανασχέτησε αλλά μετά όταν άρχισε να επιπλέει του άρεσε τόσο πολύ που είχε ξαπλώσει μπρούμητα και είχε σταυρώσει και τα ποδαράκια του και καθόταν. Και μετά στα ρηχά του βάζαμε τα πόδια κάτω να πατήσει και δεν ήθελε, τα ξανασήκωνε, χαχα! Τις επόμενες φορές θα του μάθω και να κολυμπάει! Πέρασα τέλεια! Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν έκανα μπάνιο. Αδειαθέτησα το ίδιο πρωί και έβρεξα μόνο ένα μεγάλο μέρος των ποδιών μου...
αλικακι έγραψε:MariaM έγραψε:αλικακι έγραψε:
Αλίκη και εμείς το ίδιο! Πήγαμε Σαββάτο πρωί στην θάλασσα και χρησιμοποιήσαμε πρώτη φορά το σωσίβιό μας το swimtrainer που είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως θα είναι! Στην αρχή δυσανασχέτησε αλλά μετά όταν άρχισε να επιπλέει του άρεσε τόσο πολύ που είχε ξαπλώσει μπρούμητα και είχε σταυρώσει και τα ποδαράκια του και καθόταν. Και μετά στα ρηχά του βάζαμε τα πόδια κάτω να πατήσει και δεν ήθελε, τα ξανασήκωνε, χαχα! Τις επόμενες φορές θα του μάθω και να κολυμπάει! Πέρασα τέλεια! Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν έκανα μπάνιο. Αδειαθέτησα το ίδιο πρωί και έβρεξα μόνο ένα μεγάλο μέρος των ποδιών μου...
Μπράβο,Μαράκι!!!!!!!!Πολύ χαίρομαι για εσάς!!!!!!!!!!!Εγώ είχα απογοητευθεί στο πρώτο μπανάκι,χαχα!!!!Αλλά ευτηχώς στο δεύτερο...εξελίχθηκε σε δεινό κολυμβητή !!!!!!Δεν ήθελε να βγει σου λέω!!!!!Τον τράβαγα!!!!!!!!!!
Εσείς είστε τυχεροί,φαντάζομαι η θάλασσα θα είναι δίπλα σας,οπότε μην στεναχωριέσαι στο επόμενο μπανάκι θα βουτήξεις κι εσύ!!!
Αααα,εμείς το σωσίβιο δεν το φουσκώσαμε καν...λέμε άσε να αγαπήσει την θάλασσα πρώτα και μετά..στο επόμενο!!!!!
Lilliput έγραψε:γιατί αργούν να βγουν τόσο πολύ οι βαθμολογίες? διορθώστε και κανένα γραπτό κι αφήστε τις καισαρικές ρεεεεει
MariaM έγραψε:Lilliput έγραψε:γιατί αργούν να βγουν τόσο πολύ οι βαθμολογίες? διορθώστε και κανένα γραπτό κι αφήστε τις καισαρικές ρεεεεει
Χαχαχα, ιατρική σπουδάζεις;
Lilliput έγραψε:MariaM έγραψε:Lilliput έγραψε:γιατί αργούν να βγουν τόσο πολύ οι βαθμολογίες? διορθώστε και κανένα γραπτό κι αφήστε τις καισαρικές ρεεεεει
Χαχαχα, ιατρική σπουδάζεις;
μαιευτική και έχω όλους τους γνωστούς γυναικολόγους καθηγητές μου, έχει τα καλά του αλλά όπως βλέπεις και τα κακά του... μια εβδομάδα έχω γράψει γενετική και θα μάθω σε καμιά βδομάδα όπως πάει...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης