1 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #3 Δευ Αυγ 15, 2011 6:03 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Χρονια πολλα σε οοοολους!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Vivian έγραψε:
Χρονια πολλα σε οοοολους!!!
Vivian έγραψε:Αν δεν μαθω και αυριο τι φυλλο ειναι το σπορακι μου θα το μαθω οταν γεννησω!! Το αποφασισα!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Αν δεν μαθω και αυριο τι φυλλο ειναι το σπορακι μου θα το μαθω οταν γεννησω!! Το αποφασισα!!!
ειπε ο πινοκιο και η μυτη του μεγαλωσε!!!!αχ σε παρακαλω καλη νεραιδα!!!δε θα ξαναπω ψεμματα!!!!!!!!
i am back!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eγω πιστευω κοριτσακι θα περιμενειςVivian έγραψε:Αν δεν μαθω και αυριο τι φυλλο ειναι το σπορακι μου θα το μαθω οταν γεννησω!! Το αποφασισα!!!
πού είναι ο αντρούλης σου???Angie_77 έγραψε:Ό,τι μ'έχει φάει η μοναξιά μου !!!!!!!!!!! Την βαρέθηκα πια !!!!!!!!!!!
Άντε να έρθει ο αντρούλης μου με το καλό, να κάνουμε παρείτσα !!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:Αν δεν μαθω και αυριο τι φυλλο ειναι το σπορακι μου θα το μαθω οταν γεννησω!! Το αποφασισα!!!
ειπε ο πινοκιο και η μυτη του μεγαλωσε!!!!αχ σε παρακαλω καλη νεραιδα!!!δε θα ξαναπω ψεμματα!!!!!!!!
i am back!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι το πρωτο ειναι! εν τελει κοιμηθηκα κατα τις 4marilia_92 έγραψε:To prwto sou paidi einai evvi???
Vivian έγραψε:Αν δεν μαθω και αυριο τι φυλλο ειναι το σπορακι μου θα το μαθω οταν γεννησω!! Το αποφασισα!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης