Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρονια πολλα
οτι αυριο βαριεμαι να παω στην δουλεια
και οτι η μικρη σημερα ειχε τετοια γκρινια μα τετοια γκρινια που τα εχω παιξει

902τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 37 Empty Που θα πάω διακοπές Κυρ Ιουλ 03, 2011 2:21 pm

Κατερινα γιακ

Κατερινα γιακ
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σκέφτομαι πως θα πάω διακοπές με λίγα χρήματα

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολλα και τιποτα...
Την ζωη μου πριν και μετα που απεκτησα τον γιο μου..
Τον αντρα μου σκεφτομαι και οτι μας εχει συμβει..
Και τι δε σκεφτομαι..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Πολλα και τιποτα...
Και τι δε σκεφτομαι..

Τατιάνα μου, κάποια στιγμή είχες πει ότι θα διάλεγε μόνο το παιδί το όνομά του με χαρτάκια. Τελικά τι χάλασε στην πορεία; Άρχισε ο άντρας πάλι να επιμένει στο όνομα του πατέρα του;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Και τι δε σκεφτομαι..

Τατιάνα μου, κάποια στιγμή είχες πει ότι θα διάλεγε μόνο το παιδί το όνομά του με χαρτάκια. Τελικά τι χάλασε στην πορεία; Άρχισε ο άντρας πάλι να επιμένει στο όνομα του πατέρα του;

Ναι,μπηκε στη μεση η αδερφη και μας εκανε παλι μπαχαλο...Πφφφ..Βαρεθηκα,συνεχεια εχουμε τετοια,ειτε απο την αδερφη ειτε απο την μανα του..Οτι πουν αυτες κι εμεις ακολουθουμε,γι'αυτο τωρα εχω σκυλιασει γιατι η υπομονη μου πια εχει ξεχυλισει....

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
MariaM έγραψε:
Και τι δε σκεφτομαι..

Ναι,μπηκε στη μεση η αδερφη και μας εκανε παλι μπαχαλο...Πφφφ..Βαρεθηκα,συνεχεια εχουμε τετοια,ειτε απο την αδερφη ειτε απο την μανα του..Οτι πουν αυτες κι εμεις ακολουθουμε,γι'αυτο τωρα εχω σκυλιασει γιατι η υπομονη μου πια εχει ξεχυλισει....

Tατιάνα δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλά και εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση σου! Και εγώ δεν ανέχομαι κανέναν να ορίζει την ζωή μου και να κάθεται στον σβέρκο μου. Βέβαια τώρα που ο μικρός μου είναι 16 μηνών θα ήταν μεγάλο το δίλλημα. Και το λέω αυτό γιατί μας έχει ανάγκη και τους 2. Χθες ήταν να πάνε βόλτα με τον άντρα μου και εγώ θα καθόμουν μέσα και τον άκουγα από το ασανσέρ να φωνάζει μαμά. Τελικά σηκώθηκα αμέσως ντύθηκα και πήγα. Το πρωί που σηκώνεται επειδή ξέρει οτι ο μπαμπάς είναι στην δουλειά το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάει στο καθιστικό να δει αν είναι εκεί (όπως τα ΣΚ). Όταν μπαίνω στο μπάνιο ή εγώ ή ο άντρας μου μας φωνάζει. Το βράδυ αν πάμε για ύπνο όλοι μαζί θέλει να είναι στην μέση και μέχρι να κοιμηθεί χαιδεύει μία εμένα, μία τον άντρα μου. Στην ηλικία που είναι ο δικός σου βέβαια δεν θα έχει ακόμα τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης. Νομίζω ότι το μόνο που θα σε κρατάει είναι ότι αγαπάς τον άντρα σου, σωστά; Ειλικρινά δεν νιώθω ικανή να σε συμβουλέψω γιατί όπως σου είπα και εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι. Εύχομαι να καταφέρετε να τα βρείτε στο τέλος.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

Tατιάνα δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλά και εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση σου! Και εγώ δεν ανέχομαι κανέναν να ορίζει την ζωή μου και να κάθεται στον σβέρκο μου. Βέβαια τώρα που ο μικρός μου είναι 16 μηνών θα ήταν μεγάλο το δίλλημα. Και το λέω αυτό γιατί μας έχει ανάγκη και τους 2. Χθες ήταν να πάνε βόλτα με τον άντρα μου και εγώ θα καθόμουν μέσα και τον άκουγα από το ασανσέρ να φωνάζει μαμά. Τελικά σηκώθηκα αμέσως ντύθηκα και πήγα. Το πρωί που σηκώνεται επειδή ξέρει οτι ο μπαμπάς είναι στην δουλειά το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάει στο καθιστικό να δει αν είναι εκεί (όπως τα ΣΚ). Όταν μπαίνω στο μπάνιο ή εγώ ή ο άντρας μου μας φωνάζει. Το βράδυ αν πάμε για ύπνο όλοι μαζί θέλει να είναι στην μέση και μέχρι να κοιμηθεί χαιδεύει μία εμένα, μία τον άντρα μου. Στην ηλικία που είναι ο δικός σου βέβαια δεν θα έχει ακόμα τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης. Νομίζω ότι το μόνο που θα σε κρατάει είναι ότι αγαπάς τον άντρα σου, σωστά; Ειλικρινά δεν νιώθω ικανή να σε συμβουλέψω γιατί όπως σου είπα και εγώ δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι. Εύχομαι να καταφέρετε να τα βρείτε στο τέλος.

Eμενα λειπει πολλες ωρες ο δικος μου..Και ναι ειναι μικρουλακι ο γιος μου,ειναι ολα τοσο μπερδεμενα..Δε θελω να κανω πισω αυτη τη φορα...δε ξερω...Σημερα που ειμαστε και οι δυο μας πολυ πιο ηρεμοι,θα κατσουμε και θα μιλησουμε..Και θα δω γιατι τα επιχειρηματα που μου λεει δε στεκουν...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια αυτη τη στιγμη παρολο που ειμαι στη δουλεια σκεφτομαι 2 πραγματα.πρωτον θελω να δειρω την συναδελφο μου γιατι το παιζει εξυπνη και δευτερον χτες δοκιμασα για πρωτη φορα να κανω μπανιο τη μπεμπα στη μπανιερα μας (μεχρι τωρα την εκανα στην δικη της μπανιεριτσα)και τρομοκρατηθηκε με αποτελεσμα να βαλω το μαγιο μου και να μπω και εγω μεσα για να καθησει να την κανω μπανιο.πως μπορω να την μαθω να μην φοβαται στην μπανιερα;

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ... ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΧΛΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
MariaM έγραψε:

Eμενα λειπει πολλες ωρες ο δικος μου..Και ναι ειναι μικρουλακι ο γιος μου,ειναι ολα τοσο μπερδεμενα..Δε θελω να κανω πισω αυτη τη φορα...δε ξερω...Σημερα που ειμαστε και οι δυο μας πολυ πιο ηρεμοι,θα κατσουμε και θα μιλησουμε..Και θα δω γιατι τα επιχειρηματα που μου λεει δε στεκουν...

Εύχομαι όλα αυτά που θα σου πει να τα έχει σκεφτεί μόνος του επιτέλους. Νομίζω πως αν είναι ρεαλιστής θα ξυπνήσει και θα φοβηθεί ότι σας χάνει.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ... ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΧΛΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ????
Μα η δουλεια του ειναι,εισαι εγκυος φυσικα και θα τον ενοχλησεις,οπως και μεθαυριο τον παιδιατρο...Πλακα κανουμε?Αμεσως θα περνεις τηλεφωνα...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσια αυτη τη στιγμη παρολο που ειμαι στη δουλεια σκεφτομαι 2 πραγματα.πρωτον θελω να δειρω την συναδελφο μου γιατι το παιζει εξυπνη και δευτερον χτες δοκιμασα για πρωτη φορα να κανω μπανιο τη μπεμπα στη μπανιερα μας (μεχρι τωρα την εκανα στην δικη της μπανιεριτσα)και τρομοκρατηθηκε με αποτελεσμα να βαλω το μαγιο μου και να μπω και εγω μεσα για να καθησει να την κανω μπανιο.πως μπορω να την μαθω να μην φοβαται στην μπανιερα;

Νομίζω πως φοβάται επειδή είναι κάτι καινούργιο για αυτήν. Μπες για λίγες φορες μαζί της μέχρι να συνηθίσει την μπανιέρα και βάλε της και παιχνίδια μέσα. Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα χρόνου.

candycandy έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ... ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΟΧΛΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

Πότε γεννάς; Αυτό μου μοιάζει με συσπάσεις. Φυσικά και θα ενοχλείς τον γιατρό σου ειδικά όταν πονάς.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:

Εύχομαι όλα αυτά που θα σου πει να τα έχει σκεφτεί μόνος του επιτέλους. Νομίζω πως αν είναι ρεαλιστής θα ξυπνήσει και θα φοβηθεί ότι σας χάνει.

Μακαρι,θα δειξει βρε Μαρακι μου...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να την συνηθισει την μπανιερα γιατι θα εχουμε θεμα και στη θαλασσα τον αυγουστο εφοσον φοβαται τη μπανιερα.

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΕΧΩ ΚΟΛΗΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΩ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ...ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΠΗΤ 28/8...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΕΧΩ ΚΟΛΗΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΩ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ...ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΠΗΤ 28/8...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?

Παρε τον τηλ κι ασε μας εμας...Αλλα νομιζω πως ναι ειναι συσπασεις...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
candycandy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..ΕΧΩ ΚΟΛΗΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΩ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ...ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΠΗΤ 28/8...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ?

Παρε τον τηλ κι ασε μας εμας...Αλλα νομιζω πως ναι ειναι συσπασεις...

Και εγώ αυτό νομίζω. Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο γιατί δεν θέλουμε να γεννήσεις πρόωρα. Πες μας μετά τι σου είπε ο γιατρός. Ελπίζω να μην έχεις πλακωθεί στις δουλειές για να είναι έτοιμο το σπίτι για το μωρό, ε;

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:μακαρι να την συνηθισει την μπανιερα γιατι θα εχουμε θεμα και στη θαλασσα τον αυγουστο εφοσον φοβαται τη μπανιερα.

Μπα και εγώ έτσι νόμιζα Γραμματική. Εμένα είχε πάρει φόβο από την κολυμπήθρα γιατί βαπτίστηκε μέσα Μαίου και μετά είχαμε κλάματα και στο μπάνιο. Όταν πήγαμε στην θάλασσα νόμιζα πως δεν θα πλησιάζει το νερό. Τελικά μπήκε μόνος του! Και του άρεσε πάρα πολύ!

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και τι δε σκεφτομαι..

κουκλα μου το ξερω οτι ειναι ολα μπερδεμενα μην κανεις κατι που θα σε ενοχλησει .προσπαθησε να μιλησεις ηρεμα με τον αντρα σου να καταλαβει πως νιωθεις και συ .το μυστηριο της βαφτισης ειναι ιερο για το παιδι και στο εχουν καναντησει εφιαλτη .ευχομαι να βρειτε μια λυση που να σας ηρεμησει .μην νιωθεις πως καοπιος πρεπει να κανει πισω δεν ειναι μαχη δως του να καταλαβει οσο δυσκολο και αν ειναι πως η συμπεριφορα των δικων του σε εχει φερει σε αυτην την κατασταση .αν δεν ανακατευοντουσαν και δεν ειχαν κανει ολα αυτα θα ησουν και συ πιο διαλακτικη

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
grammatiki έγραψε:μακαρι να την συνηθισει την μπανιερα γιατι θα εχουμε θεμα και στη θαλασσα τον αυγουστο εφοσον φοβαται τη μπανιερα.

Μπα και εγώ έτσι νόμιζα Γραμματική. Εμένα είχε πάρει φόβο από την κολυμπήθρα γιατί βαπτίστηκε μέσα Μαίου και μετά είχαμε κλάματα και στο μπάνιο. Όταν πήγαμε στην θάλασσα νόμιζα πως δεν θα πλησιάζει το νερό. Τελικά μπήκε μόνος του! Και του άρεσε πάρα πολύ!

μακαρι μαρακι μου μακαρι.απο το στομα σου και στου θεου το αυτι Very Happy

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και τι δε σκεφτομαι..

να είσαι ήρεμη Τάτι μου...για να αντιμετωπίσεις με ψυχρααμία όσα ακούσεις...είναι τραγικό να μαλώνει ένα ερωτευμένο ζευγάρι, επειδή τρίτα πρόσωπα χώνουν το δάκτυλό τους...είναι πολλές φορές σαν να "φτιάχνονται" να σας βλέπουν να τσακώνεστε...μυαλό δεν έχουν; δεν καταλαβαίνουν ότι έχεις ένα μωρό μέσα στο σπίτι και ότι ό,τι ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι, εκείνο το νιώθει; τι να πω Rolling Eyes ....όλα καλά να πάνε κούκλα μου...καλή επιτυχία!

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λιγα που καταλαβα Τατιαννα,σου επιβαλουν ονομα οι ασχετοι και εχουν επιρεασει τον αντρα σου,ειμαι σιγουρη οτι αν δεν ηρεμησεις και πας κοντρα στον αντρα σου ,θα το δει και αυτος ''κοντρα'' και ετσι θα παει,αν ομως του εδιχνες οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στεναχωριεσαι??τα νευρα ειναι εκδηλωση στεναχωριας πολλες φορες...οποτε αν εβλεπε ολη μερα το πραγματικο σου συναισθημα,τη λυπη...?ειμαι σιγουρη οτι σε αγαπει περισοτερο απο τους αλλους,και ισως αν δει ποσο κακο σου κανει και ποσο σε στεναχωρει ,ισως κανει πισω,αστον λιγες μερες χωρις κουβεντα για το ονομα,του τυπου: νταξει ρε μωρο μου αφου το πηρες αποφαση....τι να πω...αλλα ΚΟΙΤΑ ποσο σκατα με κανεις που υπολογιζεις ''αυτες'' κ οχι εμενα. ειπα πολλα? sorry ειχα εμπνευση.και για να μην νωμιζεις οτι ειμαι ασχετη,εμενα κανονικα θα με λεγανε Μαρια(επιθυμια των γονιων μου) αλλα τελευταια στιγμη πανω απο την κολυμπιθρα η γιαγια μου πατησε την κλαψα και μου αλλαξε το ονομα,κοινος:ο καλος μου ο μπαμπακας εβαλε τη μανουλα του πανω απο τη γυναικουλα του Very Happy τι ωραια....

Κοριτσια θελω να βρω κατι,και ελπιζω να εχει καμια σας καποια ιδεα,ψαχνω να βρω στο νετ κατι σαν...on line ημερολογιο,λευκωμα..κατι που να μπορω ας πουμε να γραφω καθε μερα,τι κανει το μωρο μου ,να ανεβαζω φοτο,αλλα καθαρα για δικη μου χρηση. το blog ας πουμε..?μπορω να το κανω εκει?να μην ειναι δημοσιο ομως,δεν εχω ιδεα πως λειτουργει ενα log.

αυτα σκεφτομεεεεεεεεεε
τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 37 215994

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:

Κοριτσια θελω να βρω κατι,και ελπιζω να εχει καμια σας καποια ιδεα,ψαχνω να βρω στο νετ κατι σαν...on line ημερολογιο,λευκωμα..κατι που να μπορω ας πουμε να γραφω καθε μερα,τι κανει το μωρο μου ,να ανεβαζω φοτο,αλλα καθαρα για δικη μου χρηση. το blog ας πουμε..?μπορω να το κανω εκει?να μην ειναι δημοσιο ομως,δεν εχω ιδεα πως λειτουργει ενα log.

αυτα σκεφτομεεεεεεεεεε
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αφου δεν θες να ειναι δημοσιο μαλλον δεν σε εξυπηρετει το blog.γιατι δεν κρατας το δικό σου λευκωμα- κατι σαν scrapbook με τις σκεψεις τα γεγονοτα κ τα δικά σου καθημερινα ενθύμια. θα το χαρεις πιο πολυ! Very Happy

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..αυτες οι μερες ειναι πολυ γεματες και μαλιστα απο το πουθενα,σημερα τρεξιματα εξετασεις,αγωνια για τα αποτελεσματα, αυριο ψωνια-πολλα-μαζι με το παιδι Shocked ,την τεταρτη εχουμε πανυγηρι εδω διπλα μας θα μας φαει η βρωμια και τα σκουπιδια,χωρια που θα θελει ο γιος μου να παμε και ΔΕΝ την παλευω καθολου μαυτες τις καταστασεις,και την Πεμπτη το αποκορυφωμα ο γιατρος...παει ολη μερα στραφι χωρια η ζεστη και η ταλαιπωρια να φτασεις Hilton.... τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 37 679259 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? - Σελίδα 37 679259

chrysaaa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ σκέφτομαι ότι έχω τόσο μεγάλη ανάγκη να χαλαρώσω και ο μικρός δε λέει να κοιμηθεί... δεν είμαι καθόλου καλά τελευταία.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις