126 Απ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! Τετ Ιουν 15, 2011 1:44 am
Αnna1975
Η ψυχή της παρέας!
https://www.youtube.com/watch?v=sgmFcs6sF_M&feature=related επειδη σας εριξα με τον πλουταρχο να σας ανεβασω λιγο ολες στα τραπεζια οι εγκουολες με προσοχη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αnna1975 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=sgmFcs6sF_M&feature=related επειδη σας εριξα με τον πλουταρχο να σας ανεβασω λιγο ολες στα τραπεζια οι εγκουολες με προσοχη
lilalo έγραψε:Γεια σας να βαλω κι εγω ενα κομματακι;
natali-maria έγραψε:grammatiki έγραψε:ενταξει θα ηταν και βαρετο να ηταν συνεχεια μες τις γλυκες ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια;να υπαρχει και λιγο ενταση λιγο σασπενς μερικες φορες.
ΚΑΛΕ ΝΑΙ...ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ... ...
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ ΓΙΝΕΤΕ.. ?
αγαπη 25 έγραψε:
re natalaki pws anevazoume tragoudia?
grammatiki έγραψε:γεια σου ρε σαλονικια ναταλι με τα ωραια σου.
αγαπη 25 έγραψε:dimitrouline έγραψε:loipon ok,sorry natali-maria alla epeidh eida pws to thema mou sunexisthke edw,eprepe anagastika na apanthsw.me sugxwreis,den tha xanampw apla tha apanthsw sthn alexandra pou rwthse k genika etsi mia teleutaia apanthsh.
nai fusika k eimai. an hthela na koroideyw h' na kanw thn plaka mou den tha dialega auton ton tropo.
deuteron, thn paraskeuh 8 to prwi sthn klinikh ths Dramas (to lew giati mporei kapoia na thelei na to epivevaiwsei) tha paw gia thn epemvash.
nai kerdisate. eixate dikaio. isws eimai polu anwrhmh, polu mikrh gia na ferw ston kosmo ena paidi. aisthanomoun dunath tote sthn arxh pou me sthrizate,pisteua pws tha ta kataferw.
telika katalava pws o kathenas poreuetai monos tou giati ekei pou exeis pollous dipla sou xafnika exafanizontai.
sas euxaristw polu,ma para polu pragmatika gia ola.
sugnwmh gia thn anastatwsh.den tha xanaginei pote.
sas filw,na pernate kala.
xxx
δημητρα εσυ μας εδωσες τα δικαιωματα να σε αμφισβητουμε και δυστηχως ετσι οπως τα εχεις κανει και αληθεια να λες δεν θα σε πιστευει και κανενας..και μην λες οτι εμεις σε καναμε να πιστεψεις πως θα τα καταφερεις γιατι κοριτσι μου αν περιμενεις τις γνωμες των αλλων για μια τοσο σοβαρη αποφαση τοτε συγνωμη αλλα εισαι πραγματικα ανωριμη..το παιδι δημητρα το κραταμε επειδη το θελουμε ΕΜΕΙΣ κουκλα μου οχι επειδη μας το λενε οι αλλοι..αν το ηθελες θα απευθυνοσουν στα καταλληλα κεντρα και σιγουρα θα σε βοηθουσαν.ολα αυτα που λες ειναι απλα δικαιολογιες για μενα..ουτε προκειται να σε λυπηθω και να πω κριμα γιατι ειχες επιλογες να κρατησεις το παιδακι απλα τελικα δεν θελεις..να ξερεις κατι κοριτσι μου.οπως στρωνουμε κοιμομαστε!!!!γεια σου και μακαρι ο θεος να σε βοηθησει για να μην κανεις τα ιδια λαθη οταν γινεις πραγματικα ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
natali-maria έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!ΤΙ ΛΕΤΕ ?
είσαι απίστευτη..........!!!!!!!!!!μου έφτιαξες την μέρα χαχαχαχα
natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ...ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΤΑΚΙ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ copy-paste ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...
αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ...ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΤΑΚΙ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΙΛΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ copy-paste ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...
ναταλακι δεν το καταλαβα ειμαι και λιγο ξανθια βλεπεις αλλα κανε μου μια χαρη ανεβασε το μπιμπελο του μελα
MariaM έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:dimitrouline έγραψε:loipon ok,sorry natali-maria alla epeidh eida pws to thema mou sunexisthke edw,eprepe anagastika na apanthsw.me sugxwreis,den tha xanampw apla tha apanthsw sthn alexandra pou rwthse k genika etsi mia teleutaia apanthsh.
nai fusika k eimai. an hthela na koroideyw h' na kanw thn plaka mou den tha dialega auton ton tropo.
deuteron, thn paraskeuh 8 to prwi sthn klinikh ths Dramas (to lew giati mporei kapoia na thelei na to epivevaiwsei) tha paw gia thn epemvash.
nai kerdisate. eixate dikaio. isws eimai polu anwrhmh, polu mikrh gia na ferw ston kosmo ena paidi. aisthanomoun dunath tote sthn arxh pou me sthrizate,pisteua pws tha ta kataferw.
telika katalava pws o kathenas poreuetai monos tou giati ekei pou exeis pollous dipla sou xafnika exafanizontai.
xxx
δημητρα εσυ μας εδωσες τα δικαιωματα να σε αμφισβητουμε και δυστηχως ετσι οπως τα εχεις κανει και αληθεια να λες δεν θα σε πιστευει και κανενας..και μην λες οτι εμεις σε καναμε να πιστεψεις πως θα τα καταφερεις γιατι κοριτσι μου αν περιμενεις τις γνωμες των αλλων για μια τοσο σοβαρη αποφαση τοτε συγνωμη αλλα εισαι πραγματικα ανωριμη..το παιδι δημητρα το κραταμε επειδη το θελουμε ΕΜΕΙΣ κουκλα μου οχι επειδη μας το λενε οι αλλοι..αν το ηθελες θα απευθυνοσουν στα καταλληλα κεντρα και σιγουρα θα σε βοηθουσαν.ολα αυτα που λες ειναι απλα δικαιολογιες για μενα..ουτε προκειται να σε λυπηθω και να πω κριμα γιατι ειχες επιλογες να κρατησεις το παιδακι απλα τελικα δεν θελεις..να ξερεις κατι κοριτσι μου.οπως στρωνουμε κοιμομαστε!!!!γεια σου και μακαρι ο θεος να σε βοηθησει για να μην κανεις τα ιδια λαθη οταν γινεις πραγματικα ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
Aγάπη θα σταθώ μόνο στο σημείο που έχω τονίσει γιατί θέλω να σου πω ότι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κρίνεις από τον εαυτό σου και καλά κάνεις και σου έχω πει πόσο σε θαυμάζω για την επιλογή σου, αλλά σκέψου ότι εδώ μεσα υπάρχουν και κοπέλες που έχουν κάνει έκτρωση στο παρελθόν και τις παίρνει η μπάλα. Ασ' το να πάει. Πλέων δεν προσπαθούμε σε αυτό το θέμα να πείσουμε κανέναν να μην κάνει έκτρωση.
Αnna1975 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=rAJr5y8307c epeidh piasame ta baria gia sena natali
natali-maria έγραψε:ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...
αγαπη 25 έγραψε:natali-maria έγραψε:ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...
καλα με εφτιαξες τωρα.ακουει και ο γιος μου και με κλωτσαει χαχαχαχαχα!!!!γελαω μονη μου ειναιπολυ αστειο αυτο που μου κανει το σπορακι
αγαπη 25 έγραψε:MariaM έγραψε:αγαπη 25 έγραψε:dimitrouline έγραψε:loipon ok,sorry natali-maria alla epeidh eida pws to thema mou sunexisthke edw,eprepe anagastika na apanthsw.me sugxwreis,den tha xanampw apla tha apanthsw sthn alexandra pou rwthse k genika etsi mia teleutaia apanthsh.
xxx
Aγάπη θα σταθώ μόνο στο σημείο που έχω τονίσει γιατί θέλω να σου πω ότι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κρίνεις από τον εαυτό σου και καλά κάνεις και σου έχω πει πόσο σε θαυμάζω για την επιλογή σου, αλλά σκέψου ότι εδώ μεσα υπάρχουν και κοπέλες που έχουν κάνει έκτρωση στο παρελθόν και τις παίρνει η μπάλα. Ασ' το να πάει. Πλέων δεν προσπαθούμε σε αυτό το θέμα να πείσουμε κανέναν να μην κάνει έκτρωση.
μαρακι δεν κρινω τις κοπελες προς θεου ισως να μην ειχαν καποιον να βοηθησει αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι και καλα θα κρατουσε το μωρο επειδη την στηριζαμε εμεις δηλαδη τωρα που δεν την στηριζω εγω προσωπικα τι θα το ριξει??ειναι αυτη αντιμετωπιση ωριμης γυναικας??αυτο με κανει εξαλλη μαρια μου.αν ειναι δυνατον να κρατησει μια κοπελα ενα μωρο επειδη την στηριζω εγω και εσυ που στην τελικη δεν την ξερουμε κιολας..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης