101 Απ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! Τετ Ιουν 15, 2011 1:18 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αλεξάνδρα έγραψε:Χα χα καλέ μη γελάτε αλλά μόλις είδα στο profil μου το παρακάτω.
Ημερομηνία εγγραφής: 05/08 οπότε άκυρο το παραπάνω ακόμα είμαι κάτω του ενός έτους.
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώωωωωωωω για το καλωσόρισμα.
Και συνεχίζουμε στο όμορφο κλίμα.
Αnna1975 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=pIR4sW1LuwE&feature=related goystarete ploytarxo
o ploutarxos e? xaxaxax kalos tin kopela mou!!!!!tattooed_snowhite έγραψε:τραγικο
tattooed_snowhite έγραψε:τραγικο
cassiani έγραψε:ti glikos bravo tou orea epilogi!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ti eipes tora!!!!!!!oxi apla fan alla trelameni.opos kai i kori mou idia tin exo kanei me mena.grammatiki έγραψε:εγω παντως ημουν παντα τρελη φαν του σφακιανακη.εχει πει κατα καιρους απιστευτες κομματαρες.
alexia-marinos έγραψε:ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ -ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΑΠΑΙΧΤΗ
mori tha se deiro ase tis stenaxories kai tis vlakeies.afta den ithela .ax kai ego den to elega gia ton ploutarxo plaka sou ekana.xaxa.gia aneva ligo ade bravo.tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοριτσια! θα δωσω και στο νινι χαιρετισματα ναταλι χεχεχεχ
κασσιανακι καλα?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εκανα μλακια που διαβασα εδω γιατι εππιρεαστηκα αρνητικα και δεν κανει, βαρεθηκα πλεον , κουραστηηκα στεναχωρηθηκα με τον δικο μου σιωπηλο τροπο, δεν το συνηθιζω αλλα φαινετε οι ορμονες την καναν τη δουλεια τους.
υγ: δεν το ειπα για τον Πλουταρχο τραγικο -αν και ειναι λιγο- χαχαχαχα
αλλα ομορφος αντρας ρε κοριτσια ε?
οχι πιο ωραιος απο τον δικο μου βεβαια
natali-maria έγραψε:alexia-marinos έγραψε:ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ -ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,ΑΠΑΙΧΤΗ
ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!
I love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοριτσια! θα δωσω και στο νινι χαιρετισματα ναταλι χεχεχεχ
κασσιανακι καλα??
εκανα μλακια που διαβασα εδω γιατι εππιρεαστηκα αρνητικα και δεν κανει, βαρεθηκα πλεον , κουραστηηκα στεναχωρηθηκα με τον δικο μου σιωπηλο τροπο, δεν το συνηθιζω αλλα φαινετε οι ορμονες την καναν τη δουλεια τους.
cassiani έγραψε:mori tha se deiro ase tis stenaxories kai tis vlakeies.afta den ithela .ax kai ego den to elega gia ton ploutarxo plaka sou ekana.xaxa.gia aneva ligo ade bravo.tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοριτσια! θα δωσω και στο νινι χαιρετισματα ναταλι χεχεχεχ
κασσιανακι καλα?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dimitrouline έγραψε:loipon ok,sorry natali-maria alla epeidh eida pws to thema mou sunexisthke edw,eprepe anagastika na apanthsw.me sugxwreis,den tha xanampw apla tha apanthsw sthn alexandra pou rwthse k genika etsi mia teleutaia apanthsh.
nai fusika k eimai. an hthela na koroideyw h' na kanw thn plaka mou den tha dialega auton ton tropo.
deuteron, thn paraskeuh 8 to prwi sthn klinikh ths Dramas (to lew giati mporei kapoia na thelei na to epivevaiwsei) tha paw gia thn epemvash.
nai kerdisate. eixate dikaio. isws eimai polu anwrhmh, polu mikrh gia na ferw ston kosmo ena paidi. aisthanomoun dunath tote sthn arxh pou me sthrizate,pisteua pws tha ta kataferw.
telika katalava pws o kathenas poreuetai monos tou giati ekei pou exeis pollous dipla sou xafnika exafanizontai.
sas euxaristw polu,ma para polu pragmatika gia ola.
sugnwmh gia thn anastatwsh.den tha xanaginei pote.
sas filw,na pernate kala.
xxx
grammatiki έγραψε:ενταξει θα ηταν και βαρετο να ηταν συνεχεια μες τις γλυκες ετσι δεν ειναι βρε κοριτσια;να υπαρχει και λιγο ενταση λιγο σασπενς μερικες φορες.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης