51 Απ: Να πάρω το μωρό μαζί μου στα.....? Παρ Ιουν 17, 2011 4:14 am
MAROULOU
Η ψυχή της παρέας!
etoile! έγραψε:MAROULOU έγραψε:etoile! έγραψε:Ειναι λιγο ανατριχιαστικο. Εκτος αυτου, για φαντασου να αρχισει να κλαιει το μωρουλινι σου, θα αγχωθεις και θα εχεις και καθε περιεργη να σε στραβοκοιταει!!!! Βλεπω να φευγεις με καβγαδες!!!!
και αν στραβοκοιτάνε τι θα γίνει; τα μωρά κλαίνε, αυτός είναι ένα χαρακτηριστικό τους και οι άλλοι πρέπει να μάθουν να το σέβονται. επειδή τα μωράκια μας κλαίνε θα αποκλειστούμε από κάθε κοινωνική εκδήλωση;;
όταν πάμε σε γάμους ή σε βαφτίσεις δεν έτυχε πολλές φορές να έχει μωράκια και παιδάκια που κλαιν και κάνουν φασαρία;;
να τα φιμώσουμε; ή να κλειστούμε σπίτι μας μέχρι να μεγαλώσουν;
Σε περιπτωση που δε το προσεξες εγραψα οτι θα αγχωθει η ιδια αμα αρχισει να κλαιει το μωρακι...Ειπα κατι παραλογο;;; Εγω τουλαχιστον θα αγχωνομουν,θα ενοιωθα ασχημα και θα εφευγα αμεσως. Οποτε εκρινα με βαση το δικο μου τροπο σκεψης!! Χαλαρωσε λιγο!!!! Και δε νομιζω οτι ο γαμος ή η βαφτιση ειναι το ιδιο με το μνημοσυνο,εεε;;; Ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα!!!!
συγνώμη αν ακούστηκα κάπως. δεν το είπα με καμία διαθεση να κρίνω τη γνώμη σου. και κατάλαβα ότι εννοείς ότι η ίδια θα αγχωθεί. εγώ δεν βρίσκω το λογο γιατί πρέπει να αγχωνόμαστε όταν μας στραβοκοιτάν όταν τα μωράκια κλαίνε. ευθυνόμαστε εμείς για το ότι τα μωρά κλαίνε; ή πρέπει να είμαστε οι σούπερμαμάδες και να μπορούμε πάντα να τα ηρεμούμε; επίσης είπα και ότι και εγώ θα πάω την Κυριακή σε μνημόσυνο με τον μικρό μου. Και ναι νομίζω ότι καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τη διαφορά γαμου βάπτισης και μνημοσύνου, αλλα τα θεωρω και τα τρία κοινωνικα γεγονότα που μπορώ να συμμετέχω με το μωρό μου και οι άλλοι να με αποδέχονται εκει και να μην νιώθω άγχος για το κλάμα του.