26 Απ: ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ?????? Πεμ Ιουν 23, 2011 10:27 am
ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ
Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
giola έγραψε:Κοριτσια επανήλθα!!!!! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και για την ανταπόκρισή σας στον προβληματισμό μου. Έκανα καισαρική με επισκληρίδιο και η γιατρός μου μου είπε εκείνη την ώρα που τον έβγαζε ότι ο μπέμπάκος ήταν τυλιγμένος στο χεράκι και στα πόδια του γι' αυτό και δεν μπορούσε ο κακομοίρης να πάρει θέση... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα είμαστε σπίτι μας. Τα κορίτσια μέχρι στιγμής το έχουν πάρει πολύ καλά, μόνο η μικρή ( 6 χρονών), έχει γίνει λίγο ευαίσθητη αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα καταλάβει ότι δεν κινδυνεύει να χάσει την αγάπη μας εξαιτίας του μικρούλη... Τι φοβερή αίσθηση να κρατάς ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι αγκαλιά... Μετά από τόσα χρόνια το είχα ξεχάσει!!!!!!! Φιλάκια σε όλες και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:να σου ζησει να το χαιρεσαι.και να περιμενες δηλαδη δεν θα γυρουσε ο μικρος.εχω ακουσει οτι οταν υπαρχουν 3 παιδια αυτο που ζηλευει περισσοτερο ειναι το μεσαιο.το εχω ζησει και στα παιδια ενος ξαδερφου μου ,ο μεγαλος τον λατρευε και ο δευτερος δεν ηθελε να τον βλεπει.υπομονη .
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης