1 ΦΙΛΙΆ-ΠΡΟΔΟΣΊΑ-ΜΟΝΑΞΙΑ-ΧΑΛΙΑ Τρι Ιουν 21, 2011 1:08 pm
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας!! είμαι τόσο χάλια κ νοιώθω κ τόσο μόνη δν ξέρω γτ γίνετε συνέχεια αυτό ίσως τελικά δν είναι πραγματικά φίλες μου δν μπορώ να το εξηγήσω αυτό!!εχω δυο φιλες ειμαστε απο το δημοτικο μαζη αλλα χωριστηκαμε η καθεμια σε αλλη πολη...αλλα ειχαμε επικοινονια πριν παντρευτω αργοτερα ουτε ενα τηλφ τπτ μονο αν τησ θυμομουν εγω...οκ ειπα εχουν δουλειες αλλα παντα δν ειχαν χρονο για να με παρουν ενα τηλφ...οκ περασε αυτο τωρα τελευταια ουτε καν μιλαμε κ με εχει πειραξει ποιο πολυ γτ αραβωνιαστικαμε με τον αντρα μου κ ηρθα εδω μαζη του εφυγα απο την πολη μου κ ηρθα εδω...κ δν ξερω κανεναν ουτε φιλες εχω κ μου ηταν πολυ δυσκολο κ μου ειναι ακομα δυσκολο γτ αυτες ουτε καν με θυμουνται εστο κ τηλεφ ΓΤ ρε γαμωτο με εχει παρει απο κατω...κ στεναχωρεθηκα παρα πολυ ειπα θα το αφησω μεχρι τελος να δω ποτε θα με θυμηθουν για ενα μνμ ενα τηεφ κ δν θα κανω εγω την πρωτη κινησει....μαλλον ηρθε η ωρα να καταλαβω οτι δν ηταν πραγματικα φιλες μου...κ ειδηκα με την μια ειμαστε σαν αδερφες εγω ποτε δν της ξεχασα παντα τηλεφ αλλα τωρα δν μπορω να κανω εγω το κοροιδω νοιωθω τοσο μονη.......δν εχω με ποιον να μηλησω τουλαχιστον στο τηλεφ μιλαγαμε κ μου εφευγε το μαραζη ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα....sorry για το μεγαλο post δν εχω με πιοιν να μηλησω...κ δν ξερω τι να κανω!!! εχω 1 χρονο με τον αντρα μου μαζη που μενουμε κ απο τοτε εχουν απομακρυνθη αυτο το χρονο τησ ειχα αναγκη κ αυτες τπτ μονο εγω της επερνα τηλ κ αυτες που κ που αλλα τωρα τελευταια τπτ...καλο βραδυ