Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

new2eenmommy

new2eenmommy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
andith έγραψε:
new2eenmommy έγραψε:Embarassed

αυτα απλα τα πλενεις κ αν θελεις τα περνας με οινοπνευμα!το νυχοκοπτη σιγουρα με οινοπνευμα,αλλα τη βουρτσα γιατι ηθελες να την αποστειρωσεις?

έλα μου ντέ;;!!! Embarassed

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποτέ μην τα κάνετε μπάνιο πριν κάνουν τα κακά τους γιατί θα τα κάνουν μέσα στην μπανιέρα.Α και το κινητό σε σημείο που δεν το φτάνουν γιατί θα στάζει μετά

http://changedyourlife.blogspot.com/

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εννοειται φαρμακα, απορρυπαντικα, μαχαιροπηρουνα, κ καθε λογης επικινδυνα αντικειμενα κλειδωμενα κ ασφαλισμενα παντα καλα!!!!!

και προσοχη στον φουρνο μικροκυματων- να ειναι τοποθετημενος ψηλα πολυυυυυυυυυυυυ.. ο μεγαλος μου οταν ηταν 4 χρ σκαρφαλωσε στον παγκο της κουζινας- χωρις να τον δω, ημουν σε αλλο δωματιο- εβαλε μεσα ενα παιχνιδι, πατησε ενα κουμπι κι αρχισε να δουλευει το φουρνακι.. σοκ!! το καταλαβα, αφου αρχισε να μυριζει καμενο στο σπιτι.. ευτυχως ψιλοπρολαβα την καταστροφη....

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θηλάστε,όσο περισσότερο γίνεται Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 136747 γιατί χανόμαστε!!!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ατο γαλα που φτιαχνουμε πρωτα βαζουμε το νερο και μετα τη σκονη! (ευτυχως το καταλαβα στη μεγαλη μου κορη στο δευτερο γευμα) scratch

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν εχει βηχα το παιδακι σας (με φλεματα)
βαλτε πανω στον θωρακα μελι (ναι ναι καλα διαβαζετε) βαλτε κ ενα πανακι απο πανω κ τα ρουχαλακια του κανονικα κ το πρωι που θα ξυπνησει αφαιρεστε το θα το εχει τραβηξει ολο το μελι το σωματακι του κ δ θα εχει πια φλεματα

υγ δ το εχω δοκιμασει εγω γιατι ευτυχως δ χρειαστικε αλλα μια ξαδερφη μου κ το μωρο (4 μηνων) ηταν μια χαρα την επομενη ημερα Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mpougatsoula24 στις Κυρ Ιουν 26, 2011 10:04 am, 1 φορά

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α!!! κ κατι ακομα αυτο το εχω κανει χαχαχαχα
οσες θηλαζετε...
αν εχει τσιμπλιτσες το μωρακι σας
βαλτε του 1 με 2 σταγονες απο το γαλατακι σας
ουτε ορους ουτε τπτ
απλα το γαλατακι της μαμας κανει θαυματα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Very Happy

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμπειριες ως μαμα δεν εχω διοτι το μωρο μου ειναι ακομα στην κοιλια μου αλλα μου εχει διηγηθει η μαμα μου κατι!
της ειχε πει ο παιδιατρος τοτε ,για τους πονους οταν εβγαιναν τα δοντακια, να τριβει τα ουλα μου με το δαχτυλο της εχοντας το πρωτα κανει μια βουτια σε ουζο.απο οτι λεει ηταν αποτελεσματικο...απλα μια μερα που χτυπησε το τηλεφωνο και σηκωθηκε να το πιασει αφηνοντας το ποτηρι με το ουζο πανω στο τραπεζι εγω η μπεκρου σκαρφαλωσα να το πιασω,το ηπια και οταν επεστρεψε διαπιστωσε οτι μολις ειχα την πρωτη μου εμπειρια απο μεθυσι!!!

????????

Επισκέπτης
thequeen86 έγραψε:
new2eenmommy έγραψε:Τί λέτε να γράφουμε συμβουλές που δεν τις βρίσκουμε στα βιβλία αλλά τις ζούμε από την καθημέρινότητά μας; Εναν μινι οδηγό για νέες μαμάδες για να μην χρειαστέι να πάθεις για να μάθεις!!
π.χ.

Ποτέ μην αλλάζεις πάνα χωρίς να έχεις ήδη τοποθετήσει την καινούργια πάνα ήδη κάτω από μπεμπέ!!

με αυτο την εχω πατησει αρκετες φορες ασε που δεν πιανει.σαν αγορακι κ προικησμενο μαλιστα(κουκουβαου ξερω) παντα πεταγονταν με αποτελεσμα να αλλαζω καθε 3 κ λιγο σεντονια! μεχρι κ τη μαπα του εχει κατουρησει!!!!

Πολυ τυχερη η νυφη σου!!! χιχιχι Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 328109

sofia.mpempis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
foberi auti i koubenta...
1.min akoute tous giro sas o kathenas tha pei to diko tou.....
2.an den iremei me tpt bgalte ton bolta me tokarotsi,emena koimatai se deuterolepta
3.parte ton agkalitses tora poy mporeitai k xareite to...

adeline

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
...ποτέ στο καρότσι χωρίς να το δένουμε...εγώ τον άφησα μια στιγμή και μόλις γύρισα το κεφάλι μου ήταν μισός μέσα και μισός να κρέμεται και να γελάει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
όταν είναι στην αλλαξιέρα και γρκινιάζει, ένα παιχνίδι στα χέρια τους μπορεί να τα τραβήξει την προσοχή...βέβαια εμένα βαριεται εύκολα και πλέον δίνω σωληνάρια απο τις κρέμες που του βάζω....πάλι βαριεται...του τραγουδάω και επιτελους του βάζω την πάνα...α επίσης δεν αφήνουμε το παιδί μόνο στην αλλαξιέρα...
προσοχή στα αντικείμενα φταιγμένα απο χαρτί...εγώ μια μέρα άφησα κάτω ένα κουτάκι καταλάθος και ο πήρα το επεξεργάστηκε και ήταν πολύυυυ ήσυχος...ανησύχησα και όταν τον είδα είχε φάει λίγο...παπαπαπαπα....έκανα σαν τρελή...του άνοιξα το στόμα και του έβγαζα τα χαρτιά...
το γάλα για να κρυώσει γρήγορα το βάζω σαν σε μπεν μαρι...δλδ γεμίζω ενα δοχείο κρύο νερό και βάζω το μπιμπερό..μέσα σε 5 λεπτά έχει κρυώσει
αν θυμηθω και αλλα θα σας γραψω

mom3

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
να σας πω και εγω κατι απο καθαρα προσωπικη εμπειρια??? βγαλτε τις ενδοεπικοινωνιες απο την μπριζα....μονο στον πρωτο μου τη χρησιμοποιησα....μονο αγχος μας φερνει...γκουκ το μωρο και κατευθειαν τρεχουμε....αντι γι αυτο εχετε το μωρακι σας στο χωρο σας (σλινγκ-ρελαξ-παρκο..) και αυτο θα νοιωθει πιο ομορφα και εσεις θα ειστε ηρεμες....πηγα σε μια φλιη προχτες (το μωρο της ειναι 2,5 μηνων) και η καημενη ετρεχε ολη την ωρα γιατι ακουγε ηχους απο την ενδοεπικοινωνια...αφηστε που εχει ακτινοβολια....

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ισχύει από την γέννηση μέχρι και πολύ αργότερα (εμείς είμαστε 16 μηνών και ακόμη ισχύει). Όταν το παιδί κλαίει και είναι εκνευρισμένο χωρίς να υπάρχει λόγος...μπορεί απλά να νυστάζει. Όταν το συνειδητοποίησα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ότι δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να τρίβει τα μάτια του ή να χασμουριέται ή να κουτουλάει ( ό,τι δηλαδή κάνουμε εμείς οι μεγάλοι). Μερικές φορές διστακτικά την βάζω για ύπνο γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα θέλει να κοιμηθεί και...αποκοιμιέται!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermom έγραψε:Ισχύει από την γέννηση μέχρι και πολύ αργότερα (εμείς είμαστε 16 μηνών και ακόμη ισχύει). Όταν το παιδί κλαίει και είναι εκνευρισμένο χωρίς να υπάρχει λόγος...μπορεί απλά να νυστάζει. Όταν το συνειδητοποίησα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ότι δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να τρίβει τα μάτια του ή να χασμουριέται ή να κουτουλάει ( ό,τι δηλαδή κάνουμε εμείς οι μεγάλοι). Μερικές φορές διστακτικά την βάζω για ύπνο γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα θέλει να κοιμηθεί και...αποκοιμιέται!

Α, εμένα την μεγαλύτερη επανάσταση την κάνει αν έχει περάσει η ώρα του ύπνου! Με κλειστά τα μάτια πια από την εξάντληση, κλοτσάει και φτύνει την πιπίλα για να μην κοιμηθεί, χαχαχα! Ε, σε 2 λεπτά κοιμάται τόσο βαθιά που απορώ...

Gianna_V

Gianna_V
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολυ ωραιο θεμα και πολυ καλες οι ιδεες σας κοριτσια..
Adeline το τραγουδι που εχεις βαλει στην υπογραφη σου ειναι εκπληκτικο..Και φυσικα ο Τζονι δινει ρεστα..

Εγω ειχα ακουσει ενα κολπο για κολικους. Εγω δεν του το εκανα ποτε γιατι δεν ειχαμε οποτε δεν εχω προσωπικη γνωμη..Απλα για οσες μανουλες ταλαιπωρουνται μπορει να βρουν λιγη ηρεμια.. Βαζετε το μωρο στην αλλαξιερα.. Του σηκωνεται τα ποδαρακια οπως το κανετε για να τα καθαρρισετε. Εχετε γεμισει μια λεκανιτσα με ζεστο νερακι και εχετε και ενα σφουγγαρακι. Παιρνετε το σφουγγαρακι, το βουτατε στο νερο και το αφηνετε και σταζει στην κοιλιτσα του.. Λενε οτι κανει θαυματα. Και εκεινο αισθανεται ανακαφιση και οι μανουλες επισης.
Μην αφηνετε τα μωρα σας ποτε χωριε επιβλεψη ή χωρις να βρισκονται σε προστατευμενο μερος. Δεν ξερετε ποτε θα κανουν το νεο τους κατορθωμα και ή θα βουτηξουν απο τον καναπε, ριλαξ καροτσι κ.ο.κ.

Βρε κοριτσια μηπως εχετε κανενα κολπο να μην ουρλιαζει οταν θελει να κοιμηθει τα πρωινα περα απο το γνωστο να μην χαλαει το προγραμμα του?

Neraidoni

Neraidoni
supermom έγραψε:Ισχύει από την γέννηση μέχρι και πολύ αργότερα (εμείς είμαστε 16 μηνών και ακόμη ισχύει). Όταν το παιδί κλαίει και είναι εκνευρισμένο χωρίς να υπάρχει λόγος...μπορεί απλά να νυστάζει. Όταν το συνειδητοποίησα μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ότι δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να τρίβει τα μάτια του ή να χασμουριέται ή να κουτουλάει ( ό,τι δηλαδή κάνουμε εμείς οι μεγάλοι). Μερικές φορές διστακτικά την βάζω για ύπνο γιατί μου φαίνεται ότι δεν θα θέλει να κοιμηθεί και...αποκοιμιέται!

Πολύ πολύ σωστό!!! Επίσης, εάν γκρινιάζει, μπορεί απλώς να θέλει να ρευτεί...
Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο... να ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες χρήσης και πλυσίματος των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε για το μωράκι μας (κάτι περισσότερο ξέρουν από εμάς).
Τέλος, εάν το μωράκι έχει κάποιο αγαπημένο αντικείμενο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, πάρτε το εις διπλούν....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν φεύγετε για εκδρομούλα ή διήμερο να πάρετε μαζί σας,για το παιδί, οπωσδήποτε ζακετούλα,καλτσάκια και μακρύ παντελονάκι.Ακόμα και με καύσωνα να φύγετε,ποτέ δεν ξέρετε τι καιρό θα συναντήσετε εκεί που πάτε!!!!

Ποτέ μην σκεφτείτε να αφήσετε το παιδί σας πίσω,σε μια εκδρομούλα,σκεφτόμενη μήπως δημιουργηθούν προβλήματα,ή μήπως το παιδί δεν περάσει καλά.Το παιδί σας και μόνο που θα είναι μαζί σας,θα είναι ευτυχισμένο!!!!Το πρόγραμμα,άλλωστε,ελίσσεται.Παρεπιμπτόντως,πρόγραμμα και εκδρομή....δεν υπάρχει!!!!!!Απλά όταν γυρίσετε το παιδί μπαίνει πάλι στο πρόγραμμά του!!!!!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης, αν κλαίει και δεν ηρεμει, μπορεί να φαγουριζεται!
Ξυστε απαλά την πλατούλα του, το κεφαλακι του, το σβερκο του, τις παλάμες, την περιοχή πίσω από τα γόνατα (ω, ναι! το ανακαλυψα τυχαία), και αν σας αφήσει κάντε και τα αυτακια του με μια μπατονέτα σιγά σιγα. Τα δικά μου κάθονται σαν γατια!!
Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 379767 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 35468 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 379767 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 35468 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 379767 Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 35468

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Όταν φεύγετε για εκδρομούλα ή διήμερο να πάρετε μαζί σας,για το παιδί, οπωσδήποτε ζακετούλα,καλτσάκια και μακρύ παντελονάκι.Ακόμα και με καύσωνα να φύγετε,ποτέ δεν ξέρετε τι καιρό θα συναντήσετε εκεί που πάτε!!!!

Ποτέ μην σκεφτείτε να αφήσετε το παιδί σας πίσω,σε μια εκδρομούλα,σκεφτόμενη μήπως δημιουργηθούν προβλήματα,ή μήπως το παιδί δεν περάσει καλά.Το παιδί σας και μόνο που θα είναι μαζί σας,θα είναι ευτυχισμένο!!!!Το πρόγραμμα,άλλωστε,ελίσσεται.Παρεπιμπτόντως,πρόγραμμα και εκδρομή....δεν υπάρχει!!!!!!Απλά όταν γυρίσετε το παιδί μπαίνει πάλι στο πρόγραμμά του!!!!!

Συμφωνώ! Θέλει και ο γιος μου διακοπές, χαχαχα! Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλά δεν ειναι ακατόρθωτο και νομίζω ότι αν περνάει καλά το παιδί η μαμά περνάει 1000 φορές καλύτερα και νιώθει ικανοποιημένη.

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aπο τοτε που η κορη μου με κλειδωσε στο μπαλκονι και αυτη ηταν μονη μεσα στο σπιτι (και με φαγητο να βραζει στην κατσαρολα), παντα πριν βγω στο μπαλκονι, κατεβαζω τις ασφαλειες της μπαλκονοπορτας για να μην εχουμε ξανα τα ιδια!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:Aπο τοτε που η κορη μου με κλειδωσε στο μπαλκονι και αυτη ηταν μονη μεσα στο σπιτι (και με φαγητο να βραζει στην κατσαρολα), παντα πριν βγω στο μπαλκονι, κατεβαζω τις ασφαλειες της μπαλκονοπορτας για να μην εχουμε ξανα τα ιδια!!!!!!

Με αφορμή αυτή την πολύ χρήσιμη συμβουλή θα πω στις μανούλες που έχουν παιδάκι που περπατάνε ότι ψηλώνουν τόσο γρήγορα που φτάνουν πράγματα που μέχρι χθες δεν έφταναν πχ τα πόμολα. Κλειδώνετε πάντα τις πόρτες προληπτικά γιατί μπορεί να σφίξουν τα χεράκια ήτ α ποδαράκια τους ή να μπουν στο μπάνιο και να κάνουν πολλά και διάφορα...

minubaki

minubaki
den kserw an einai to swsto meros na grapsw auto apla mou steilan auto to mnm mesw facebook k skefthka oti isws htan kalo na enhmerwsw k edw mesa pou uparxoun arketes manoules...to ekana copy k sas to stelnw an nomizete oti prepei na topothetithei k allou na to doune k alla meloi enhmerwste k eseis opoia mporei:
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!! ΑΦΟΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΝΕΣΤΛΕ ΖΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥ Ν ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ ΤΟ 2012. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ.........BAR CODE 7613033089 73.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
αλικακι έγραψε:Όταν φεύγετε για εκδρομούλα ή διήμερο να πάρετε μαζί σας,για το παιδί, οπωσδήποτε ζακετούλα,καλτσάκια και μακρύ παντελονάκι.Ακόμα και με καύσωνα να φύγετε,ποτέ δεν ξέρετε τι καιρό θα συναντήσετε εκεί που πάτε!!!!

Συμφωνώ! Θέλει και ο γιος μου διακοπές, χαχαχα! Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλά δεν ειναι ακατόρθωτο και νομίζω ότι αν περνάει καλά το παιδί η μαμά περνάει 1000 φορές καλύτερα και νιώθει ικανοποιημένη.

Άντε Μαράκι....ετοιμάστε βαλίτσες!!!!!!!!!Όλοι έχουμε ανάγκη από διακοπές,πόσο μάλλον τα παιδιά!!!!
Που να δεις τον γιο μου μια σταλιά σκατούλι,όταν φεύγουμε όλοι μαζί....ξεφωνίζει απ'την χαρά του!!!!
Αλλάζουν παραστάσεις,έστω και η μονοήμερη τους κάνει καλό.Πάρτο απόφαση και βίρα τις άγκυρες!!!!!!!!!!!!

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mom3 έγραψε:να σας πω και εγω κατι απο καθαρα προσωπικη εμπειρια??? βγαλτε τις ενδοεπικοινωνιες απο την μπριζα....μονο στον πρωτο μου τη χρησιμοποιησα....μονο αγχος μας φερνει...γκουκ το μωρο και κατευθειαν τρεχουμε....αντι γι αυτο εχετε το μωρακι σας στο χωρο σας (σλινγκ-ρελαξ-παρκο..) και αυτο θα νοιωθει πιο ομορφα και εσεις θα ειστε ηρεμες....πηγα σε μια φλιη προχτες (το μωρο της ειναι 2,5 μηνων) και η καημενη ετρεχε ολη την ωρα γιατι ακουγε ηχους απο την ενδοεπικοινωνια...αφηστε που εχει ακτινοβολια....
Εγω μια φορα πριν κανα 2μηνο ξυπναω 3 το πρωι απο κλαματα μωρου.. Να σπαραζει το μικρουλι.. Παω να σηκωσω τον μπεμπη να δω τι εχει και ο μικροσ κοιμοταν του καλου καιρου. Λεω πλακα μου κανουν τι ειναι αυτο τωρα? Και τελικα ειχαν μπερδευτει οι συχνοτητεσ με καποια γειτονικη ενδοεπικοινωνια και ακουγα το μωρο μια διπλανησ που εκλαιγε! Μετα απο λιγο ακουσα και την διπλανη που προσπαθουσε να το ηρεμησει!!!! Μεχρι να καταλαβω ομωσ τισ συμβαινει εχασα και τα 25 χρονια μου!! χαχαχα!! Μετα απο αυτο την εξαφανισα γιατι τελικα αποδειχτηκε μεγαλο ρουφιανακι!!! Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 536304

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irini24 έγραψε:
mom3 έγραψε:να σας πω και εγω κατι απο καθαρα προσωπικη εμπειρια??? βγαλτε τις ενδοεπικοινωνιες απο την μπριζα....μονο στον πρωτο μου τη χρησιμοποιησα....μονο αγχος μας φερνει...γκουκ το μωρο και κατευθειαν τρεχουμε....αντι γι αυτο εχετε το μωρακι σας στο χωρο σας (σλινγκ-ρελαξ-παρκο..) και αυτο θα νοιωθει πιο ομορφα και εσεις θα ειστε ηρεμες....πηγα σε μια φλιη προχτες (το μωρο της ειναι 2,5 μηνων) και η καημενη ετρεχε ολη την ωρα γιατι ακουγε ηχους απο την ενδοεπικοινωνια...αφηστε που εχει ακτινοβολια....
Εγω μια φορα πριν κανα 2μηνο ξυπναω 3 το πρωι απο κλαματα μωρου.. Να σπαραζει το μικρουλι.. Παω να σηκωσω τον μπεμπη να δω τι εχει και ο μικροσ κοιμοταν του καλου καιρου. Λεω πλακα μου κανουν τι ειναι αυτο τωρα? Και τελικα ειχαν μπερδευτει οι συχνοτητεσ με καποια γειτονικη ενδοεπικοινωνια και ακουγα το μωρο μια διπλανησ που εκλαιγε! Μετα απο λιγο ακουσα και την διπλανη που προσπαθουσε να το ηρεμησει!!!! Μεχρι να καταλαβω ομωσ τισ συμβαινει εχασα και τα 25 χρονια μου!! χαχαχα!! Μετα απο αυτο την εξαφανισα γιατι τελικα αποδειχτηκε μεγαλο ρουφιανακι!!! Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! - Σελίδα 2 536304

χαχα!!!!1Πολύ αξιόπιστη η επικοινωνία!!!!!!!!!!!Να μας πεις την μάρκα να πάρουμε κι εμείς την ίδια!!!!
Εμάς μέχρις στιγμής δεν μας έχει κάνει κάτι...ευτηχώς δηλαδή!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις