51 Απ: Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις !! Πεμ Ιουλ 07, 2011 1:23 am
irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Αστα να πανε κατατρομαξα ομωσ!Ξερεισ κατι πεσ η δικη μου οτι επειδη ηταν απο τα jumpo δεν ηταν πολυ καλη αλλα μπορει τησ αλλησ κοπελασ που ακουγα να ηταν καλη οποτε δεν νομιζω οτι παιζει ρολο τοσο η μαρκα. Νομιζω οτι απ' την στιγμη που βαζεισ στο σπιτι σου κατι με συχνοτητεσ και δεκτη ολο και καποια βρωμοδουλεια θα γινει! Εκεινη δεν ξερει οτι την ακουσα ουτε και εγω ξερω ομωσ αν με εχει ακουσει καποιοσ αλλοσ γειτονασ!! χαχαχαχ γιαυτο σου λεω ειναι ρουφιανακια!!!!αλικακι έγραψε:irini24 έγραψε:Εγω μια φορα πριν κανα 2μηνο ξυπναω 3 το πρωι απο κλαματα μωρου.. Να σπαραζει το μικρουλι.. Παω να σηκωσω τον μπεμπη να δω τι εχει και ο μικροσ κοιμοταν του καλου καιρου. Λεω πλακα μου κανουν τι ειναι αυτο τωρα? Και τελικα ειχαν μπερδευτει οι συχνοτητεσ με καποια γειτονικη ενδοεπικοινωνια και ακουγα το μωρο μια διπλανησ που εκλαιγε! Μετα απο λιγο ακουσα και την διπλανη που προσπαθουσε να το ηρεμησει!!!! Μεχρι να καταλαβω ομωσ τισ συμβαινει εχασα και τα 25 χρονια μου!! χαχαχα!! Μετα απο αυτο την εξαφανισα γιατι τελικα αποδειχτηκε μεγαλο ρουφιανακι!!!mom3 έγραψε:να σας πω και εγω κατι απο καθαρα προσωπικη εμπειρια??? βγαλτε τις ενδοεπικοινωνιες απο την μπριζα....μονο στον πρωτο μου τη χρησιμοποιησα....μονο αγχος μας φερνει...γκουκ το μωρο και κατευθειαν τρεχουμε....αντι γι αυτο εχετε το μωρακι σας στο χωρο σας (σλινγκ-ρελαξ-παρκο..) και αυτο θα νοιωθει πιο ομορφα και εσεις θα ειστε ηρεμες....πηγα σε μια φλιη προχτες (το μωρο της ειναι 2,5 μηνων) και η καημενη ετρεχε ολη την ωρα γιατι ακουγε ηχους απο την ενδοεπικοινωνια...αφηστε που εχει ακτινοβολια....
χαχα!!!!1Πολύ αξιόπιστη η επικοινωνία!!!!!!!!!!!Να μας πεις την μάρκα να πάρουμε κι εμείς την ίδια!!!!
Εμάς μέχρις στιγμής δεν μας έχει κάνει κάτι...ευτηχώς δηλαδή!!!!!!!