51 Απ: προτάσεις για νόστιμα και υγιεινά 'σνάκς' από 12 μηνών Πεμ Ιουν 30, 2011 10:36 pm
MariaM
Πρωταγωνιστής!!
andith έγραψε:αλικακι έγραψε:andith έγραψε:αλικακι έγραψε:MariaM έγραψε:Ιδέα εύκολη!
2 φρούτα πολτοποιημένα, λίγο γάλα και έτοιμο το παιδικό smoothie!
Εμένα θα με βόλευε πολύ γιατί λόγω καλοκαιριού προτιμάει τα ροφήματα...
Να σε ρωτήσω Μαράκι,αυτό πότε το δίνεις???Αντί για φρουτόκρεμα???Ή όποτε να'ναι???Επίσης χυμό πορτοκάλι από 12 μηνών και πάνω κάνει???Κι αυτό πότε το δίνουμε????Αντί για νεράκι π.χ. το απόγευμα είναι καλά????
Ααααχ, ώρες ώρες είμαι πολύ άσχετη ε??
για το χυμο που λες(δεν διαβασα ολες τις απαντησεις)εγω της δινω απο 8 μηνων(απο 6 μηνων τρωει πορτοκαλι)γιατι σταματησε να τρωει φρουτοκρεμα κ ηθελε τα φρουτα ενα ενα,αχ αυτο το κοριτσι μου!να φανταστεις εβραζα τα αχλαδια κ τα μηλα να μαλακωσουν να τα πατησω με το πηρουνι!ευτυχως απο 9 μηνων τρωει κομματακια!κ τωρα επειδη δεν ειναι κ πολυ του φαγητου,για δεκατιανο της δινω ενα αυγο μερα παρα μερα κ στιβω κ 2 πορτοκαλια κ πινει!(καθε μερα τα πορτοκαλια για βιταμινες κ αν θελει νερο,το ποτηρακι της ειναι παντα καπου που το βλεπει οποτε αν θελει να πιει τ περνει κ πινει
Σ'ευχαριστώ!!!!!Τόσο μικρούλα η κόρη σου τα σταμάτησε τα αλεσμένα???Μωρέ μπράβο της!!!!!!!!!Οπότε έσύ κάθε μέρα της δίνεις ε??Μμμμ....εγώ λέω να τα αρχίσω τώρα.Επειδή τρώει πολύ την φρουτόκρεμα πιστεύω αν περιμένω να παράσει λίγη ώρα θα την πίνει,να μην βαρυστομαχιάσει κιόλας.
6 μηνών του έβαλα κατά λάθος τον χυμό μέσα στην φρουτόκρεμα,δεν είχα καταλάβει καλά τον παιδίατρο,και μου έκανε εμετό.
Ο παιδίατρος μου είχε πει αργότερα να τα ξεκινήσω.
Τώρα κοντεύει 13 μηνών σε λίγες μέρες,οπότε δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.Θα δείξει!!!!!
ναι,ειναι γενικα βιαστικο το παιδι μου,εκτος απο το να μιλησει!παντως το πορτοκαλι εμας ο παιδιατρος ηταν απ τα πρωτα φρουτα που μας εδωσε μαζι με αχλαδι κ μηλο!
να σας ρωτησω κατι αλλο,στο κεικ καροτου αν βαλω μαυρη ζαχαρη πειραζει??
Δεν νομίζω να πειράζει! Εγώ μόνο ακατέργαστη χρησιμοποιώ γενικότερα γιατί μου αρέσει και η μυρωδιά της! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι ίδιες οι αναλογίες αλλά πιστέυω πψς επειδή πρόκειται για ζαχαρη αν πέσει λίγο λιγότερη ή περισσότερη δεν υπάρχει πρόβλημα.