26 Απ: ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ~ΛΕΥΚΩΜΑ!!!! Τρι Ιουν 22, 2010 3:02 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Το όνομα σου; Φλώρα
Χμ...Ηλικία; 33 σε 2 μήνες
Τί ζώδιο είσαι; Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο
Έχεις παιδιά; Μία μπεμπούλα τη Δανάη και είναι 13 μηνών
Που ζεις; Αθήνα, Μεταμόρφωση
Πώς διασκεδάζεις; Σινεμά, ουζάκια, σινεμά, ουζάκια. Τώρα τελευταία και παιδική χαρά.
Τι δεν αντέχεις με τίποτα; Την αδικία, την αγένεια και την κλάψα
Τι εκτιμάς σε έναν άνθρωπο; Τη θετική του ενέργεια
Τί θα ήθελες να ευχηθείς; Να είναι όλα τα παιδιά υγιή και το μέλλον να είναι καλύτερο απ' ότι φαίνεται
Άσχολείσαι με τον αθλητισμό; Βεβαίως!! Έχω ολυμπιακά μετάλια στην ενόργανη, στα 200μ με εμπόδια και στην κολύμβηση χαχαχαχα
Έχεις κατοικίδια; Όχι, όμως μεγάλωσα με σκυλιά-κουνέλια-καναρίνια-ψαράκια σε ενυδρείο
Χόμπι; Σινεμά - ταινίες - internet
Όταν έχεις κέφια....Αγαπώ όλο τον κόσμο
Όταν ΔΕΝ έχεις κέφια....Τρέξτε να σωθείτε!!!!!!
Υπάρχει κάτι που σε πνίγει και θες να το μοιραστείς μαζί μας; Θέλω να πάω διακοπές και να με καίει ο ήλιος πίνοντας ούζα δίπλα στο κύμα
Χμ...Ηλικία; 33 σε 2 μήνες
Τί ζώδιο είσαι; Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο
Έχεις παιδιά; Μία μπεμπούλα τη Δανάη και είναι 13 μηνών
Που ζεις; Αθήνα, Μεταμόρφωση
Πώς διασκεδάζεις; Σινεμά, ουζάκια, σινεμά, ουζάκια. Τώρα τελευταία και παιδική χαρά.
Τι δεν αντέχεις με τίποτα; Την αδικία, την αγένεια και την κλάψα
Τι εκτιμάς σε έναν άνθρωπο; Τη θετική του ενέργεια
Τί θα ήθελες να ευχηθείς; Να είναι όλα τα παιδιά υγιή και το μέλλον να είναι καλύτερο απ' ότι φαίνεται
Άσχολείσαι με τον αθλητισμό; Βεβαίως!! Έχω ολυμπιακά μετάλια στην ενόργανη, στα 200μ με εμπόδια και στην κολύμβηση χαχαχαχα
Έχεις κατοικίδια; Όχι, όμως μεγάλωσα με σκυλιά-κουνέλια-καναρίνια-ψαράκια σε ενυδρείο
Χόμπι; Σινεμά - ταινίες - internet
Όταν έχεις κέφια....Αγαπώ όλο τον κόσμο
Όταν ΔΕΝ έχεις κέφια....Τρέξτε να σωθείτε!!!!!!
Υπάρχει κάτι που σε πνίγει και θες να το μοιραστείς μαζί μας; Θέλω να πάω διακοπές και να με καίει ο ήλιος πίνοντας ούζα δίπλα στο κύμα